Keşke parka gitmeseydin. Dedin aslında aktardan çektirdim diye de yiyebilirim diye düşündüm. Artık mecbur bittiricem. Bu ay asla işi bırakmıyoruz. Mutlaka birer gün arayla olacak. Bide bu kür. 10. Günden sonra daha yemiyim dimi.Ayyy ben demedim mi ki sana bunu,
Ben aktardan cektirdim cork otunu.
Oyle zor olur, ama blender ise yaramıyormuş yine de dene tabi.
Biri yapmisti okumustum,blender de ise yaramadi demisti. Bugun telde de cok konuştum okulda da oyle. Birde parka goturdum cok sıcaktı perisan oldum bugun camim ya
Ben zaten tutamıyorum da, şeker hastasıyım çünki.. insülin yiyorum.Kizlar, oruc tutânlar bi bakın hele buraya.
Ben bugün inanilmaz zorlaniyorum.
Aglayacak konuma geldim susuzluktan,
Abdest alirken suyu ağzımda tutuyorum baya bi.
Yerleşme kanamasi yasamadim ama tarifin cok uyuyor. Ay hadi sen de hamilesin sanki, bat neydi cnm.Kizlar bata 6 gun var. Karnim kasiklarim agriyor ,ates basiyor, halsizlik, koku hassasiyeti ve bugun soyle birsey oldu tuvalete gittigimde camasirimda yogun bir akinti gelmis kurumus kirec gibi olmus icinde 2 damla kan var kusura bakmayin acik acik yazdim ama bu yerlesme kanamasi olabilir mi daha onceki 2 gebeligimde olmamisti.
3 Haziran canimYerleşme kanamasi yasamadim ama tarifin cok uyuyor. Ay hadi sen de hamilesin sanki, bat neydi cnm.
Ohooo ooo degisir degisir o daha, seni araya alirizAyyy en son regl tarihi de benimki
Parka gitmeme gibi bi sansim yokki benim kizim tutturdu mu el mecbur gidiyorum. Cok hareketli olmasa neyse, öldüm bittim resmen.Keşke parka gitmeseydin. Dedin aslında aktardan çektirdim diye de yiyebilirim diye düşündüm. Artık mecbur bittiricem. Bu ay asla işi bırakmıyoruz. Mutlaka birer gün arayla olacak. Bide bu kür. 10. Günden sonra daha yemiyim dimi.
Deme yaaa, neden sagliksiz dedi ki, yani saglikli olmayan bebek mi anne icin mi dedi,acaip huzursuz oldum.Ben zaten tutamıyorum da, şeker hastasıyım çünki.. insülin yiyorum.
Bugün dktorda dedi zaten tutmuyorsun değil mi, henüz cok küçük sağlıklı olmaz dedi..
6 gun var,2 gun kala sen de test yapsana:)3 Haziran canim
iŞTE BENİm hem şekerden dolayı hemde daha çok küçük diye.. Susuz kalmaması gerekli.. Şuan hasta olmasan bile oruç sana düşmüyor çünkü karnında bebek var.. herşeyden önce onu düşünmelisin dedi.. bol sıvı alımı yapmayı unutmaylım dedi..Deme yaaa, neden sagliksiz dedi ki, yani saglikli olmayan bebek mi anne icin mi dedi,acaip huzursuz oldum.
Selam hoşgeldin canoooselam kızlarrr
Hoşgeldin canım ne var ne yokselam kızlarrr
ayyy gözün aydın yeni gördüm takvimini kuzuSelam hoşgeldin canooo
teşekkür ederimm canımm :)ayyy gözün aydın yeni gördüm takvimini kuzu
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?Hoşgeldin canım ne var ne yok
Beklerim gibi geliyor ama bakalim yaparsam yazarim hemen6 gun var,2 gun kala sen de test yapsana:)
Ben de iyiyim reglimin ikinci günü. Kürümü yemeye başladım. İnşallah olur bu ayiyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
inşallaahh kuzumBen de iyiyim reglimin ikinci günü. Kürümü yemeye başladım. İnşallah olur bu ay
İnşallah canım inşallah..inşallaahh kuzumbu aydan umutluyum bende, bayram uğurlu gelsin hepimize inşallah
ben geçen hafta verdim git bence fırsat bulunca canım iyi oluyor. tek folik asit içiyordum dr ilacımı değiştirdi hem demir - b12 ve folik asit içeren mix bir hap verdi ona başladımİnşallah canım inşallah..
Ya ben uzun zamandır kan vermiyorum. Çok tedirgin oldum. Gidemiyorum sağlık ocağına bir türlü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?