Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke parka gitmeseydin. Dedin aslında aktardan çektirdim diye de yiyebilirim diye düşündüm. Artık mecbur bittiricem. Bu ay asla işi bırakmıyoruz. Mutlaka birer gün arayla olacak. Bide bu kür. 10. Günden sonra daha yemiyim dimi.

Kizlar, oruc tutânlar bi bakın hele buraya.
Ben bugün inanilmaz zorlaniyorum.
Aglayacak konuma geldim susuzluktan,
Abdest alirken suyu ağzımda tutuyorum baya bi.
Ben zaten tutamıyorum da, şeker hastasıyım çünki.. insülin yiyorum.
Bugün dktorda dedi zaten tutmuyorsun değil mi, henüz cok küçük sağlıklı olmaz dedi..

Kizlar bata 6 gun var. Karnim kasiklarim agriyor ,ates basiyor, halsizlik, koku hassasiyeti ve bugun soyle birsey oldu tuvalete gittigimde camasirimda yogun bir akinti gelmis kurumus kirec gibi olmus icinde 2 damla kan var kusura bakmayin acik acik yazdim ama bu yerlesme kanamasi olabilir mi daha onceki 2 gebeligimde olmamisti.

Yerleşme kanamasi yasamadim ama tarifin cok uyuyor. Ay hadi sen de hamilesin sanki, bat neydi cnm.

Ayyy en son regl tarihi de benimki
Ohooo ooo degisir degisir o daha, seni araya aliriz
Parka gitmeme gibi bi sansim yokki benim kizim tutturdu mu el mecbur gidiyorum. Cok hareketli olmasa neyse, öldüm bittim resmen.
Ben zaten tutamıyorum da, şeker hastasıyım çünki.. insülin yiyorum.
Bugün dktorda dedi zaten tutmuyorsun değil mi, henüz cok küçük sağlıklı olmaz dedi..
Deme yaaa, neden sagliksiz dedi ki, yani saglikli olmayan bebek mi anne icin mi dedi,acaip huzursuz oldum.

Deme yaaa, neden sagliksiz dedi ki, yani saglikli olmayan bebek mi anne icin mi dedi,acaip huzursuz oldum.
iŞTE BENİm hem şekerden dolayı hemde daha çok küçük diye.. Susuz kalmaması gerekli.. Şuan hasta olmasan bile oruç sana düşmüyor çünkü karnında bebek var.. herşeyden önce onu düşünmelisin dedi.. bol sıvı alımı yapmayı unutmaylım dedi..
bence haksız da sayılmaz :/

İnşallah canım inşallah..
Ya ben uzun zamandır kan vermiyorum. Çok tedirgin oldum. Gidemiyorum sağlık ocağına bir türlü....
ben geçen hafta verdim git bence fırsat bulunca canım iyi oluyor. tek folik asit içiyordum dr ilacımı değiştirdi hem demir - b12 ve folik asit içeren mix bir hap verdi ona başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…