Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En buyuk soru isaretimden bir tanesi Allah yardimcin olsun canim

A
AKsamdan beri arastirdim bulamadım,
Değeri boyle dusuk olup ikiye katlayan.
Cok dusuk cunku deger.
Kizimda 400 küsür cikmisti o yuzden sanirim acabalardayim. Çarşamba netlesecek insallah.
Benim kaybettiğim bebeğimde adet günüm 34tü. Görümcemin 7 ydi bebeği 1 yaşını geçti.

En buyuk soru isaretimden bir tanesi Allah yardimcin olsun canim
Valla benim içinde öyleydi günde 1 paket net.. fazLası olur, az olmazdı.
Çok şükür kii.. tamamen bir anda bırakamam tabi.. ama en azından günde 5 taneye kadar düşürdüm. sabah 1 tane içiyorum.. öğle arasında 2 tane.. öğleden sonra 1 tane ve akşam evde 1 tane..
buna da şükür diyorum :/ ne diyeyim
tamamen bitecek inşallahh..

Calisiyorsun sanirim canim stresli bir isin yoksa guzel olur benim baya bir stressli isim insallah gebe kalirimda birakabilirimde benim 1,5 2yi buluyor

Calisiyorsun sanirim canim stresli bir isin yoksa guzel olur benim baya bir stressli isim insallah gebe kalirimda birakabilirimde benim 1,5 2yi buluyor
İşim çok stresli değil açıkcası.. benim tamamen keyfii..
ya stres olsa da olmasa da maalesef bunu minnacık masum bebike yapmaya hakkımız yok :/
ben böyle böyle düşünüp 5e kadar indirdim.. inşallah birkaç haftaya tamamen bırakabilirim...

Damlacıö merhaba. Diğer forumda da çok konuştuk senle. Benim Bat yarın. Ama sen kendini çok dinliyorsun kuzum yapma. Bırak biraz. Ben daha sadece bir test yaptım o da 3 gün kala erken gebelik testşydi çıkmadı Yarına kadar yapmıcam. Yırmayalım kendimizi güzelim vücudunu vaçe kafanı rahat bırakmaya çalış. Bu arada bende kasık batması dışında hiçbişey yok.

Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim

Ben de 3.ye niyetliyim canım hadi hayırlısı hakkımızda

inşallah bırakabilirsin canım

bir akrabamız öyle 1 paketten çok içiyordu bırakamadı tamamen hamilelik boyu günde 5-6 tane içti

çok şükür çocukta bir şey olmadı ama oladabilirdi büyük bir vicdan muhasebesi bence. bende bırakma aşamasındayım sigarayı

Kizlar benim 11 mayista ovulasyon siliklesti 10 mayista pik yapmisti yumurtlamadan sonra 18 gun gecti hala adet olmadim barut gibi ortalarda dolasiyorum bu arada

Kesinliklee, o tamamen bir riskk.. ben riske bırakamam..
o yüzden bırakacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…