En buyuk soru isaretimden bir tanesiKızlarr bu arada, sigara alımını günde 1 paketten günde 5- taneye düşürdümmmm
yani insanlık için küçük, ama benim için büyük bir gelişme
zannediyorum ki bir kaç haftaya tamamen bırakmış olacağım...
allah yardımcın olsun kuzuKızlarr bu arada, sigara alımını günde 1 paketten günde 5- taneye düşürdümmmm
yani insanlık için küçük, ama benim için büyük bir gelişme
zannediyorum ki bir kaç haftaya tamamen bırakmış olacağım...
Benim kaybettiğim bebeğimde adet günüm 34tü. Görümcemin 7 ydi bebeği 1 yaşını geçti.A
AKsamdan beri arastirdim bulamadım,
Değeri boyle dusuk olup ikiye katlayan.
Cok dusuk cunku deger.
Kizimda 400 küsür cikmisti o yuzden sanirim acabalardayim. Çarşamba netlesecek insallah.
Kan vermekten korkuyorum kızben geçen hafta verdim git bence fırsat bulunca canım iyi oluyor. tek folik asit içiyordum dr ilacımı değiştirdi hem demir - b12 ve folik asit içeren mix bir hap verdi ona başladım
korkunun ecele faydası yok ver kurtulKan vermekten korkuyorum kızacıyor ya banane
Valla benim içinde öyleydi günde 1 paket net.. fazLası olur, az olmazdı.En buyuk soru isaretimden bir tanesiAllah yardimcin olsun canim
Sağolasın canımmm.. kurtulucam inşallah yavaş yavaşşşallah yardımcın olsun kuzu
Calisiyorsun sanirim canim stresli bir isin yoksa guzel olur benim baya bir stressli isim insallah gebe kalirimda birakabilirimdeValla benim içinde öyleydi günde 1 paket net.. fazLası olur, az olmazdı.
Çok şükür kii.. tamamen bir anda bırakamam tabi.. ama en azından günde 5 taneye kadar düşürdüm. sabah 1 tane içiyorum.. öğle arasında 2 tane.. öğleden sonra 1 tane ve akşam evde 1 tane..
buna da şükür diyorum :/ ne diyeyim
tamamen bitecek inşallahh..
İşim çok stresli değil açıkcası.. benim tamamen keyfii..Calisiyorsun sanirim canim stresli bir isin yoksa guzel olur benim baya bir stressli isim insallah gebe kalirimda birakabilirimdebenim 1,5 2yi buluyor
Hahhaha smiley çok komik olmuş :)) birinin benim kolumdan tutup götürmesi lazımkorkunun ecele faydası yok ver kurtul
Damlacıö merhaba. Diğer forumda da çok konuştuk senle. Benim Bat yarın. Ama sen kendini çok dinliyorsun kuzum yapma. Bırak biraz. Ben daha sadece bir test yaptım o da 3 gün kala erken gebelik testşydi çıkmadı Yarına kadar yapmıcam. Yırmayalım kendimizi güzelim vücudunu vaçe kafanı rahat bırakmaya çalış. Bu arada bende kasık batması dışında hiçbişey yok.Kizlar carpinti yasayan oldu mu hic aranizda bat oncesi? Birde vucut sicakligi ile ilgili seyler okudum forumda olctum biraz once 36.6 cikti kac ise sicak sayabiliriz ki:) bat 2 haziran bu aradabitmeyen bir kasik agrisi var ama adet onceside olur sadece bu sefer cok uzun surdu erken basladi agrilar:/ onun haricinde benim akintimda yok meme hassasiyetimde.. sadece bgn halsizim ama hava nemli basik ondan da olabilir. Hic bisey yapasim yok bugun. Bata 6/7 kala bakmistim hic bisi cikmamisti bata 2 kala cuma test yapicam evde bakalim artik. Bana yakin tarihleri olanlar belirtileriniz var mi:)
Hadi gözün aydın canım. Çok sevindimSüppperrrrr bir haberle geldimmmmmm :) :) :)
dün doktorumun asistanı aradı, Çarşamba günü idi normalde kontrolüm.. Doktor bir seminere katılacağı için bugün müsaitsem bugün beklediğini söyledi... Bende sabahtan hemen kalkıp gittim :)
kesemiz göründüü
veeeeeeeeee
2 tane kesemiz varrrrr
Ben de 3.ye niyetliyim canım hadi hayırlısı hakkımızdaMerhaba hanımlar hamile olanlar sağlıkla kucapına alsın inşallahbekleyenlerde müjdeli haberleri alsınlar benim yaş 33 2 kızım var 3. Bebiş için ilk defa bu ay denedik 19 mayıs yumurtlama günümdü ovulasyon takibi ve sancı ıslaklık akıntıyla yumurtlamamı ben de hissettim sasece tek ilişki oldu 19 u 20 ye bağlayan gece nedense olduğunu hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur takvime göre bat 3 haziran ama bir iki gün oynayabilir 5 gün kaldı yani ama test yapmak istemiyorum erkenden
İlk kızımda denediğimiz ilk ay içimde bir hisle adete 5 gün kala öğlen yaptığım testte çok silik çizgiyle öğrendim kanda değerim kaç gün gecince hatırlamıyorum ama 400 lerde bi rakam çıkmıştı. 2. Kıızmda 5 ay gelmedi sonra o ay adetim geçtiği halde idrarda çıkmadı battan 1 hafta sonra kanda 25 çıktı geç döllenme dediler sonra idrarda da çizgi çıktı yine çok silikti. İlkinde çok uyku hali oluyordu
2. De yoğun beyaz kremsi akıntı çoktu adet oldum diye gidip bakıyordum ama akıntı oluyordu. Bu ay ilk denememiz vücudumu dinleyip belirti bulmak istemesemde insan bekleyince belirtiyle doluyoryine yoğun kremsi beyaz akıntım var göğüslerde dolgunluk var ama aşırı ağrı yok sadece bi kere gece otururken birden ucuna kısa bi sızlama geldi. Yumurtlamadan sonrada ara rçara batmalar kasıklarda ağrılar oldu bi ara belim çok sızladı ağrıdı ama o şimdi geçti karnım göbeğim ve göğüslerimde ar ara kaşıntı oluyor. Dün bi ara alt baldırımda çekilme oldu. Sabah kalkınca ağzım boğazım kup kuru oluyo inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebeğim
İnşaAllahBen de iyiyim reglimin ikinci günü. Kürümü yemeye başladım. İnşallah olur bu ay
inşallah bırakabilirsin canımİşim çok stresli değil açıkcası.. benim tamamen keyfii..
ya stres olsa da olmasa da maalesef bunu minnacık masum bebike yapmaya hakkımız yok :/
ben böyle böyle düşünüp 5e kadar indirdim.. inşallah birkaç haftaya tamamen bırakabilirim...
Ben de 34 yaşındayım benim de şükür evlatlarım var 9 seneden sonra eşim çok istedi 5 ay oldu deniyoruz ama bakalım hayırlısı 8 Mayıs son adet tarihim seninki gibi 19 Mayıs yumurtlama oldu hayırlısı artıkBen de 3.ye niyetliyim canım hadi hayırlısı hakkımızda
Kesinliklee, o tamamen bir riskk.. ben riske bırakamam..inşallah bırakabilirsin canım
bir akrabamız öyle 1 paketten çok içiyordu bırakamadı tamamen hamilelik boyu günde 5-6 tane içti
çok şükür çocukta bir şey olmadı ama oladabilirdi büyük bir vicdan muhasebesi bence. bende bırakma aşamasındayım sigarayı
Amin canım inşallahhponcikvegece gozun aydin ikizlerini sag salim hayirla kucagina al insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?