Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yap yap :) ben 2 gün kala öğrendimmmm :)
Kız çıkmazsa moral gider ya. Aslında kesinlik için yapmaktan korkuyorum. Yumurtam çaylayalı bugün 10.gün.Döngüm 23-24 gün. Olup da çıkmazsa diye endişem. Yani biraz geç yapayım temiz sonuç alayım kafasındayım. Ama içimden bişey de dürtüyor değşl

Yaaaa çok sevindimmmm senin adınaaaaa Sağlıkla gelsinler inşallah Bizim ailede de çok fazla ikiz var o yüzden ben çok korkuyorum ikiz olursa diye hiç gözüm yemiyor vallahi

Ben yumurtlamamın 12. gününde idrar testinde öğrenmiştim canım ilkk

Yaa hahahaha Sevmesi çok güzel ama bakması zor. Neyse ki senin kv varmış
Evettt kv var benim Allahtan o bakar :)
kayınpederim de emekli.. çalışmıyor.. o da yardımcı olur zaten 6 ay'a kadar ben yanlarında olacağım sonrasını da onlar 2 yaşına kadar idare eder.. sonra kreş vs düşünülür :)

bu şekildeydi canımm
Sağol canım benim. Bence en azından yarına kadar beklemeliyim. Senin 12 de bu kadar silikse bende görünmeyebilşr varsa bile. Öncekileri i hiç hatırlamıyorum şaşkınmıyım ne. Ama o zaman reglim geçmişti ikisinde de öyle tahlil yapmıştım. Sadece ondan eminim

Yarın sabah ilk idrarınla yap o halde sen canım.. ben ilk idrarla yapmamıştım mesela sıvı vs tüketimim olmuştu falan.. yarın sabah ilk idrar ile yap olmadı adet görmezsen cuma bir daha yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…