- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Bugün sıcak canım çokKizlar, oruc tutânlar bi bakın hele buraya.
Ben bugün inanilmaz zorlaniyorum.
Aglayacak konuma geldim susuzluktan,
Abdest alirken suyu ağzımda tutuyorum baya bi.
Evet çok benziyor hikayemiz bakalım ne olacakBen de 34 yaşındayım benim de şükür evlatlarım var 9 seneden sonra eşim çok istedi 5 ay oldu deniyoruz ama bakalım hayırlısı 8 Mayıs son adet tarihim seninki gibi 19 Mayıs yumurtlama oldu hayırlısı artık
Yap yap :) ben 2 gün kala öğrendimmmm :)Bat yarın. Test yapayım mı. Ay tırsıyorum
Ben iki çocuğunda da ikişer sene içmeyip yeniden başladım. Bu sefer gebelik okursa hiç başlamamak üzere bırakmaya niyetliyim. Allahtan gebelikte tiksiniyorum sigaradanKesinliklee, o tamamen bir riskk.. ben riske bırakamam..
o yüzden bırakacağım :)
Kız çıkmazsa moral gider ya. Aslında kesinlik için yapmaktan korkuyorum. Yumurtam çaylayalı bugün 10.gün.Döngüm 23-24 gün. Olup da çıkmazsa diye endişem. Yani biraz geç yapayım temiz sonuç alayım kafasındayım. Ama içimden bişey de dürtüyor değşlYap yap :) ben 2 gün kala öğrendimmmm :)
Yaaaa çok sevindimmmm senin adınaaaaaSüppperrrrr bir haberle geldimmmmmm :) :) :)
dün doktorumun asistanı aradı, Çarşamba günü idi normalde kontrolüm.. Doktor bir seminere katılacağı için bugün müsaitsem bugün beklediğini söyledi... Bende sabahtan hemen kalkıp gittim :)
kesemiz göründüü
veeeeeeeeee
2 tane kesemiz varrrrr
Ben yumurtlamamın 12. gününde idrar testinde öğrenmiştim canım ilkkKız çıkmazsa moral gider ya. Aslında kesinlik için yapmaktan korkuyorum. Yumurtam çaylayalı bugün 10.gün.Döngüm 23-24 gün. Olup da çıkmazsa diye endişem. Yani biraz geç yapayım temiz sonuç alayım kafasındayım. Ama içimden bişey de dürtüyor değşl
İkiz olsun tek seferde olur kızzz ne güzelllllYaaaa çok sevindimmmm senin adınaaaaaSağlıkla gelsinler inşallah Bizim ailede de çok fazla ikiz var o yüzden ben çok korkuyorum ikiz olursa diye hiç gözüm yemiyor vallahi
Ya allah aratmasın tabi de ben tekten yanayımİkiz olsun tek seferde olur kızzz ne güzelllll
ayyy ikiz benimde hayalim bir kız bir erkek ne güzel olurrrİkiz olsun tek seferde olur kızzz ne güzelllll
hahahahahaaYa allah aratmasın tabi de ben tekten yanayımAblamın ikiz erkek çocuğu var büyütene kadar canından bezdi biri sağa koşuyor biri sola bunalıma girdi kızcağız
Yaa hahahahahahahahahaane hoşşşş
ben biraz manyağım
Evettt kv var benim Allahtan o bakar :)Yaa hahahahaSevmesi çok güzel ama bakması zor. Neyse ki senin kv varmış
Silikmiydi canım. Sence bekleyim miBen yumurtlamamın 12. gününde idrar testinde öğrenmiştim canım ilkk
Silikti ama hayalet çizgi değildi.. ilk 10dk da belirdi direk bakınca anlaşılır cinsten.. sayfa başlarında resm vardı ..Silikmiydi canım. Sence bekleyim mi
bu şekildeydi canımmSilikmiydi canım. Sence bekleyim mi
Sağol canım benim. Bence en azından yarına kadar beklemeliyim. Senin 12 de bu kadar silikse bende görünmeyebilşr varsa bile. Öncekileri i hiç hatırlamıyorum şaşkınmıyım ne. Ama o zaman reglim geçmişti ikisinde de öyle tahlil yapmıştım. Sadece ondan eminimbu şekildeydi canımm
Yarın sabah ilk idrarınla yap o halde sen canım.. ben ilk idrarla yapmamıştım mesela sıvı vs tüketimim olmuştu falan.. yarın sabah ilk idrar ile yap olmadı adet görmezsen cuma bir daha yaparsınSağol canım benim. Bence en azından yarına kadar beklemeliyim. Senin 12 de bu kadar silikse bende görünmeyebilşr varsa bile. Öncekileri i hiç hatırlamıyorum şaşkınmıyım ne. Ama o zaman reglim geçmişti ikisinde de öyle tahlil yapmıştım. Sadece ondan eminim
Tamam canım yapıcamYarın sabah ilk idrarınla yap o halde sen canım.. ben ilk idrarla yapmamıştım mesela sıvı vs tüketimim olmuştu falan.. yarın sabah ilk idrar ile yap olmadı adet görmezsen cuma bir daha yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?