Bende suanda 3 aylik bebek gibi gobek var.Canim benim boy kisa ya o yuzden.
Normal kilom benim hep 52-53 du. Yani kilolu hamile kalinca oyle oldu.
Evet cnm27 haziran mi bat canim
Benim modum düştü birden boşuna mı ümitleniyosun diyorum kendime sanki belirtilerimde gitti gibi ama kremsi akımtı hala devam of bilmiyorum bi garibim moralim bozuldu
Hadi hayırlısı kuzum. Kaç gün kaldıValla canim grup cok sessiz daha belli olma asamasinda diye herkes susuyor gibi bu aya kismet olup hamis kalanlar netlesince grup cosar heraldeBen gece hafta dondum tatilden 20 gun esimle araziye gittik olduysa bebiste orada oldu. Gecen sene oyle olmustu. Bayramda klasik ilk basta benim ailem sakarya sonra esimin ailesi bursa yapip eve gelicez. Arada birde bizde mutlu haberi alirsak guzel olir. Az once markette sira beklerken midem kalkti ogurdum. Test aldim tutuyorum kendimi
Benim modum düştü birden boşuna mı ümitleniyosun diyorum kendime sanki belirtilerimde gitti gibi ama kremsi akımtı hala devam of bilmiyorum bi garibim moralim bozuldu
Kırmızıları görmeden umudu kesimek yokAl bendende o kadar bugun sapsari bisi gelmis camasirimda da baya iz yapmis ama daha once olurmuydu regl oncesi olmazmiydi bilmiyorum bi tik hafifce umut verdi de goguslerimde hic bisey yok herkes gogus yaziyor.
Neyse moral bozmak yok :)
Herseyin hayirlisini istiyoruz bide aksamlari dua okuyun isterseniz
3 Haziran canım bugünü çıkarsak 5 gün kaldıHadi hayırlısı kuzum. Kaç gün kaldı
Kırmızıları görmeden umudu kesimek yok
3 Haziran canım bugünü çıkarsak 5 gün kaldı
Valka ben de iftara doğru deli gibi oluyorum daha Yenice kendine geldim. Çocuklar uyusun dinlenicem. Bu Bugün iftara yakın adet oldum sanıp sanıp tuvalete koştum. Akıntı var açık sarı. Yarın sabah testi yapıcam sanırım olmazsam. Bat günüm yarın. Bu arada ben ilk çocuğunda 48le hamile kaldım 25 kilo aldımKırmızıları görmeden umudu kesimek yok
3 Haziran canım bugünü çıkarsak 5 gün kaldı
Valla işten fırsat buldukça buradayım artık kuzu modu düşeni gördükçe sopayla kovalayacağımSen bizle hergun konussana daha gercekten adeti gormeden bayraklari indirdik sonra kendimede kiziyorum ama...
Valla canım ben yedikçe yedim 4,5 ayda 11 kilo aldım ömrü hayatımda 52den fazlasını görmeyen ben kayıp yaşayınca kaldım böyle göbüşlü göbüşlü. Nasip olur yeniden kalırsam ve Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse veririm gözüyle bakıyorum bende ama katana gibi olacağım kesinValka ben de iftara doğru deli gibi oluyorum daha Yenice kendine geldim. Çocuklar uyusun dinlenicem. Bu Bugün iftara yakın adet oldum sanıp sanıp tuvalete koştum. Akıntı var açık sarı. Yarın sabah testi yapıcam sanırım olmazsam. Bat günüm yarın. Bu arada ben ilk çocuğunda 48le hamile kaldım 25 kilo aldımCahillik işte yedim de yedim. Ama 6 ayda verdim bişey yapmadan. Stresli ve panik atak yapım kolay verdirdi Kızım da ise 15 kilo aldım o da çabuk gitti. Korkma olsun da kuzu o telaş ve koşturmaca erşrsin
2 yaşına 3 gun kaldi ben halen emziriyorum (bayramda ablam memeden kesmeye yardim edecek) her emziren icin geçerli değil bence o. :)Bende suanda 3 aylik bebek gibi gobek var.bacaklarim falan normal ama Dogumdan sonra gitmedi bir turlu esim bu kiloyla kalirsan kesin 90la tamamlarsin diyor korkutuyor beni. Ben ona bende herkes gibi dogurup emzirseydim uykusuz kalip cocuk baksaydim kalmazdi diyorum avutuyorum kendini ama suphede etmiyor degilim. Hakkimizda hayirlisi artik. Ben bugun test aldim ama bekliyorum. Birde folitasit siparis verdim.
Hep bu hormonlarin isi bunlar.Benim modum düştü birden boşuna mı ümitleniyosun diyorum kendime sanki belirtilerimde gitti gibi ama kremsi akımtı hala devam of bilmiyorum bi garibim moralim bozuldu
Ekliyorum canim.Bu arada istersen beni ekleyebiilirsin 2 haziran bat
16 mayista bunu yazmisim.Hoşgeldin:)
Bu aydan cok umutluyum hic denemedigim bir seyi deniyorum (2gune1iliski)
O yüzden cok heyecanla bekliyorum bat gününü:)
Herşey insanlar için be canım. Rabbim çıkışı olmayan iniş vermez ben inanıyorum16 mayista bunu yazmisim.
Ilahi Nur,bu ay neler yasadin duygular alabora.
Yarin aksami 4 gözle bekliyorum bakalim deger 100 olmus mu
Benim akıntı çok canım sende de çok uydu? Garip olan ben regle yakın gögüslerim dokunmam azcık da büyüktür kendiler16 mayista bunu yazmisim.
Ilahi Nur,bu ay neler yasadin duygular alabora.
Yarin aksami 4 gözle bekliyorum bakalim deger 100 olmus mu
Hoşgeldin tatlım ne iyi ettin. Başka bir gruptan bir arkadaş kendisi. Çok keyiflidirSelaamm ben de geldim ama bat veremiyorum adet döngüm kendinden geçti. Sat vereceğim 1 mayıs11. Günden beri ovulasyon takibindeyim daha pik olmadı. Olduğunda bat da veririm beni de iliştirin bi köşeye. Şimdi 106 sayfa okumam gereken yazı muhabbetleşmeniz var müsadenizle
ay yalniz bisi dicem kiz bu 17 gun sonra olayini nerden biliyosun sn hep ovulyasyon testiyle mi takop ediyorsun?canım peki birşey sorcam hani diyorlar ya döllenmeden 14 gün sonra test yapın pekı ben 17 gun sonramı yapmalıyım
Ben de normalde hic akinti olmaz,yumurtlama akintisi haric. Zaten vajina islakligi sebebiyle ilk suphem olmuştu. Cunku ic camasirim batmiyordu ama ben islakligi hissediyordum.Benim akıntı çok canım sende de çok uydu? Garip olan ben regle yakın gögüslerim dokunmam azcık da büyüktür kendilerAma bu ay öyle bir hassasiyet de yok. Sık sık tuvalete gidip oldum sanıyorum
Hosgeldin cnm.Selaamm ben de geldim ama bat veremiyorum adet döngüm kendinden geçti. Sat vereceğim 1 mayıs11. Günden beri ovulasyon takibindeyim daha pik olmadı. Olduğunda bat da veririm beni de iliştirin bi köşeye. Şimdi 106 sayfa okumam gereken yazı muhabbetleşmeniz var müsadenizle
Ayri ayri benimkisilerKızlar haydi ayna başına
Bakın bakalım kirpikleriniz temizse rimelli değilse nasıl duruyorlar. Grup grup birleşmiş ayrı ayrı mı duruyor yoksa tane tane mi duruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?