- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Damlacıö merhaba. Diğer forumda da çok konuştuk senle. Benim Bat yarın. Ama sen kendini çok dinliyorsun kuzum yapma. Bırak biraz. Ben daha sadece bir test yaptım o da 3 gün kala erken gebelik testşydi çıkmadı Yarına kadar yapmıcam. Yırmayalım kendimizi güzelim vücudunu vaçe kafanı rahat bırakmaya çalış. Bu arada bende kasık batması dışında hiçbişey yok.
Tamam canım inşallahBende bitane yaptim canim 6 gun kalaydi ama cikmadi hayirlisi. Kesinlikle haklisinnnHaberdar et mutlaka merakla bekliyorum guzel haberlerini
12.gunu bekle derim,10 da cikmadi bende.Kız çıkmazsa moral gider ya. Aslında kesinlik için yapmaktan korkuyorum. Yumurtam çaylayalı bugün 10.gün.Döngüm 23-24 gün. Olup da çıkmazsa diye endişem. Yani biraz geç yapayım temiz sonuç alayım kafasındayım. Ama içimden bişey de dürtüyor değşl
Cnm ben dün ader oldum 27 mayıs bilgin olsunMerhaba sevgili anne adayları
Şubat annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔2.mujde
Vizeci06 ...19 mayıs
@Pastamsanat ...20 mayıs
poncikvegece ...23 mayıs✔1.müjde
@massskara ...24 mayis
@Tugbanur erdem ...24 mayıs
@Yagmurmina ...25 mayıs
@yaprakali ...28 mayıs
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔3.müjde
@Balkupumm ...29 mayıs
Zeynep_teacher ...29 mayıs
HeyeCANm ...30 mayıs
@Melteminaa ...39 mayıs
@agacsizkoalaa ...31 mayis
@YEKTA61 ...31 mayıs
@1917pinkterest ... 1 haziran
B BYV ...3 haziran
@Ruyam13 ...5 haziran
@Asberal ..5 haziran
@kelebekays ...7 haziran
@Krmzblk ...7 haziran
@Eylullum1 ...12 haziran
@dlkkydlntpl ...13 haziran
@esoz2013 ...13 haziran
@kucukbikadin ...14 haziran
@arzu28 ...21 haziran
busra1tan ...23 haziran
Valla canim grup cok sessiz daha belli olma asamasinda diye herkes susuyor gibi bu aya kismet olup hamis kalanlar netlesince grup cosar heraldeSohbet edelim birazz yahu :)
Bayram da planlar yapıldı mı? Herkes memleketinde mi kalacak, yoksa tatil planları mı var :)
Ben başlayayım malum 9 günlük bir tatil söz konusu, eşim ile 2-3 gün kamp düşünüyorduk ama şimdi bu bebikler geldii, doktora sormayı unuttum bugün eğer sorun olmaz derse 3 saatlik bir kamp yolculuğu yapacağız :) Pazar günü çıkıp bayramın 2. günü akşam istanbul'a dönmeyi düşünüyoruz aileler ile bayramlaşmak için..
27 haziran mi bat canimCnm ben dün ader oldum 27 mayıs bilgin olsun
Tamam canım inşallah12.gunu bekle derim,10 da cikmadi bende.
12 de hayalet ile farkettim.
Bugun regli gunum ornegin,gayet net ikinci cizgi.
12.gun sabah yap ve at buraya
Davetliyiz bugünKizlar, iftara hic birsey hazirlamadim
Dunden corba var barbunya var az.
Kizima manti haslicam.
Karpuzdan baska gozum gormuyo bisey.
Sizler neler yaptınız huuhuuuu orda birileri var miiiii?
Valla isten simdi geldim canim corba vardi bulgur pilavi vardi kofte soyledim simdi gecistirecez boyle. Ama biz oruc degiliz. Hem senin pozitif cikmadimi neden tutuyorsun en saglikli beslenmen gereken zaman suanda canimKizlar, iftara hic birsey hazirlamadim
Dunden corba var barbunya var az.
Kizima manti haslicam.
Karpuzdan baska gozum gormuyo bisey.
Sizler neler yaptınız huuhuuuu orda birileri var miiiii?
Cocuk tutturunca mecbur kalıyorsun canim.Davetliyiz bugünbende senin gibi okuldan sonra carsiya ciktim. Eve girdigimden beri yatiyorum. Hem hamilesin hem cocuk var hemde disari cikip parka bile gidebiliyosun. valla harikasin
Afiyet olsun.Valla isten simdi geldim canim corba vardi bulgur pilavi vardi kofte soyledim simdi gecistirecez boyle. Ama biz oruc degiliz. Hem senin pozitif cikmadimi neden tutuyorsun en saglikli beslenmen gereken zaman suanda canim
Tamam cok guzel birsey oruc tutmak ama dedigin gibi o cok guzel gelissin saglikli olsun diye sonraya birakacaksin mecbur. Ki yanlis bilmiyorsam gebe kadina oruc caiz deil. Caninda can olusturuyor yuce mevlam Allaha emanet simdilik annesiCocuk tutturunca mecbur kalıyorsun canim.
Aksam da sitenin parkina cikiyoruz habire park:)
Afiyet olsun.
Kadir gecesi hariç tutmayacağım sanirim.
Zaten kizimdan dolayi 2 ramazan borcum var,kalsn gunleri de ona ekler artik bi 2 sene sonra anca tutarim borclari.
Patili nin yazdigi ileti sonrası korktum yalsn yok. Bebegimi düşünmek zorundayım, ben bu kadar deli gibi susuyorsam o nasil gelissin daha hashas tanesi kadar olan yavrum
Aynen canim, o yuzden zaten.Tamam cok guzel birsey oruc tutmak ama dedigin gibi o cok guzel gelissin saglikli olsun diye sonraya birakacaksin mecbur. Ki yanlis bilmiyorsam gebe kadina oruc caiz deil. Caninda can olusturuyor yuce mevlam Allaha emanet simdilik annesi
Benim boy 158Hamis kalanlar ve kalmayi bekleyen arkadaslar kilo durumlari nasil. Ben cok tirsiyorum kalirsam kac olurum diye
Nasil ya 4 kilomu sadece ben atayim kendimi bir yerlerdenBenim boy 158
62 ile hamile kalmistim kizimda.
66 ile doguma girmistim.
Suan da 60 kg yum.
Büyük ihtimal yine 65-66 ile bitiririm 2.yi.
Canim benim boy kisa ya o yuzden.Nasil ya 4 kilomu sadece ben atayim kendimi bir yerlerdenben 47 ile gebe kaldim 4,5 aylikken sonlandirilirken 58dim. Dogumla 2 kilo verdim 1ini geri aldim simdi 57 yim 1.72 boyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?