Kiyamam sana ben.Canim simdi ikinciyimi dusunuyoncanim ben ilkinde ikinci ayda kalmistim ama 3 yildir olmiyor asilamadan tut klomene denedim catlatma ignesinden yumurtlamayi biliyorum ovulasyondan biliyorim canim bak mesela bu ay 11 de catladi yumurta 8 9 da pikti ovulasyon bak hala adet olmadim normal hastamiyim bilmem ama inan ayaklarim kopuyor boyle gecikinci sinirlerimde oyle bozuluyorki bugun komedi dizisinde baktim gozlerim yasardi
Deme ya böyle ortadan yarık gibimi kalıcamBenimki de hiç kaybolmadı canım
benim oglum 30 aylik hala duruyor. yani bende cok bi cizgi olusmadi catlagim da yok, sadece göbek cikti gebeligimde 7 kilo aldiydim, tenim de acik renk, ardindan da 14 kilo verdim ama halen duruyor görüyorum, gerci ben seviyorum onu beeee bana analigimi hatirlatiyor :)Kızlar siz daha önce anne oldunuz bu gebelik çizgisi ne kadar sürede kayboluyor. Benim hala duruyor. Üzerinde yeniden kalırsam kalıcı olmaz dimi bu
Iyi de canim negarif çıkacağı belli ki, sen suan hamileysen bile negatif cikar ki.Gaz verilmeyi bekliyormusum
Yine geç kaldın sen yazana kadar birazcık olanla yaptım negatif
Benim de hic catlagim yok,benim oglum 30 aylik hala duruyor. yani bende cok bi cizgi olusmadi catlagim da yok, sadece göbek cikti gebeligimde 7 kilo aldiydim, tenim de acik renk, ardindan da 14 kilo verdim ama halen duruyor görüyorum, gerci ben seviyorum onu beeee bana analigimi hatirlatiyor :)
ya ben bugun oglumu yuvaya almaya gittim iste , esim is seyahatinde yarin gece dönecek, bisiklet tepesindeydim, bir an düsündüm, yolda bana bi araba carpsa ölsem, oglumu alacak kimsem yok, kaynanam baska sehir annem baska ülke... bildiginiz aglamaya basladim lan abartmiyorum, bu duygu bana oglum 6 aylikken gelmisti, esim cok is seyahatine gidiyor, ben ölsem gece, oglum yatakta ac susuzp ölür kimsenin de haberi olmaz esim gelene kadar diye. geceleri oturup agliyordum.. yani siz diziye agliyorsunuz ben kurdugum senaryolara hangisi daha acinasi bilemedim :)Kiyamam sana ben.
Ben de agliyorum ama komedi de degil.
Allah im tezzzz zamanda yaprakali ve diger tummm arkadaslarin hamile kalmasını nasip et Yarabbimmmm
Ne testi ki bu,valla cok cahilim anlamadım ya
Benim yaklasik 1 yil sonra kayboldu.
Tarkan dan **acimicak** adli sarkiyi armagan ediyorum
Calisan bir hamimin boyle bi menü ile misafir ağırlaması, maşallah sana.
cok hossun.
Kuzum bu saatte hiç beklememiz idrar normaldirGaz verilmeyi bekliyormusum
Yine geç kaldın sen yazana kadar birazcık olanla yaptım negatif
Yok kız o kadar göze batmıyor. Ya da alıştım bilmem kiDeme ya böyle ortadan yarık gibimi kalıcam
aha deli :))) yok ben memnunum catlagim olmamasina, bende farkli analik anilari var, mesela oglanin ilk 5,5 aylikken cikardigi 3 disin anisi var yanagimda, yanagimi tirmalamisti öyle bir yarmis ki izi kaldi, bi de 8 aylikken gerdanima öyle bi ani birakti, haa bi de 7 aylikken de ust alt 4 leyice sol meme ucumu parcalayarak biraktigi var, meme korkudan sütü kesti, cocugu 20. aya kadar tek meme emzirdim. yani bende ani bol arkidisim catlaga lüzum yokBenim de hic catlagim yok,
1 tane olsa derdim hep.
Deli miyim ne.
Iyi de canim negarif çıkacağı belli ki, sen suan hamileysen bile negatif cikar ki.
Bat 5 diye kalmis aklimda,ona istinaden yazdım.
2 kala yap bak nasil görünür
Kuzum bu saatte hiç beklememiz idrar normaldir
Aslinda benzer seyleri ben de dusundum,düşünüyorum da bazi bazi.ya ben bugun oglumu yuvaya almaya gittim iste , esim is seyahatinde yarin gece dönecek, bisiklet tepesindeydim, bir an düsündüm, yolda bana bi araba carpsa ölsem, oglumu alacak kimsem yok, kaynanam baska sehir annem baska ülke... bildiginiz aglamaya basladim lan abartmiyorum, bu duygu bana oglum 6 aylikken gelmisti, esim cok is seyahatine gidiyor, ben ölsem gece, oglum yatakta ac susuzp ölür kimsenin de haberi olmaz esim gelene kadar diye. geceleri oturup agliyordum.. yani siz diziye agliyorsunuz ben kurdugum senaryolara hangisi daha acinasi bilemedim :)
HeeeaaaaaErken gebelik belirtileri arasında bir kocakarı inancı
İnşallah kaybolur canım
İsmimi değiştiriyorum bundan sonra Karnıyarık yapacağımYok kız o kadar göze batmıyor. Ya da alıştım bilmem ki
İlahi deli kız ne güldüm yaİsmimi değiştiriyorum bundan sonra Karnıyarık yapacağım
Yok grup grup olunca hatta batma kaşınma varsa gebesin derlermişAslinda benzer seyleri ben de dusundum,düşünüyorum da bazi bazi.
Evlat nasil biseyse,kendini direk 2.plana atiyorsun.
Heeeaaaaa
Anladim.
Tel tel mi olmaliymis demek.
Ah bu kocakarilar ahh
MaalesefCalisan bir hamimin boyle bi menü ile misafir ağırlaması, maşallah sana.
Yardim eden esler candır.Maalesefbenim eşim oruç tutuyor her akşam da 2-3 çeşit yemek ister boğazına çok düşkün ama yardım eder mesela pilav ve salatayı o yaptı masayı o hazırladı genelde böyle iş paylaşımı yapıyoruz, misafir gelirse özellikle hep yardım eder sağolSun. Bende calısıyorm diye salamıyorum açıkcası yapabildiğim kadar yapıyorum napayımmm
İnşallahh , gerçekten öyle yardım eden eşler resmen can.. iyi ki varlar valla.Yardim eden esler candır.
Benim bey de cok guzel bulasik makinasi bosaltir yerlestirir. Mesela ben onun gibi asla yerlestiremem, çamaşır beraber asariz. 4 yil bitti 5 icindeyiz. Degismez insallah bu guzel huylari :)))))))
Ay söylesen benimkine biraz sürtünsün belki bulaşırYardim eden esler candır.
Benim bey de cok guzel bulasik makinasi bosaltir yerlestirir. Mesela ben onun gibi asla yerlestiremem, çamaşır beraber asariz. 4 yil bitti 5 icindeyiz. Degismez insallah bu guzel huylari :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?