Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiyamam sana ben.
Ben de agliyorum ama komedi de degil.
Allah im tezzzz zamanda yaprakali ve diger tummm arkadaslarin hamile kalmasını nasip et Yarabbimmmm

Kızlar siz daha önce anne oldunuz bu gebelik çizgisi ne kadar sürede kayboluyor. Benim hala duruyor. Üzerinde yeniden kalırsam kalıcı olmaz dimi bu
benim oglum 30 aylik hala duruyor. yani bende cok bi cizgi olusmadi catlagim da yok, sadece göbek cikti gebeligimde 7 kilo aldiydim, tenim de acik renk, ardindan da 14 kilo verdim ama halen duruyor görüyorum, gerci ben seviyorum onu beeee bana analigimi hatirlatiyor :)

Benim de hic catlagim yok,
1 tane olsa derdim hep.
Deli miyim ne.

Kiyamam sana ben.
Ben de agliyorum ama komedi de degil.
Allah im tezzzz zamanda yaprakali ve diger tummm arkadaslarin hamile kalmasını nasip et Yarabbimmmm
ya ben bugun oglumu yuvaya almaya gittim iste , esim is seyahatinde yarin gece dönecek, bisiklet tepesindeydim, bir an düsündüm, yolda bana bi araba carpsa ölsem, oglumu alacak kimsem yok, kaynanam baska sehir annem baska ülke... bildiginiz aglamaya basladim lan abartmiyorum, bu duygu bana oglum 6 aylikken gelmisti, esim cok is seyahatine gidiyor, ben ölsem gece, oglum yatakta ac susuzp ölür kimsenin de haberi olmaz esim gelene kadar diye. geceleri oturup agliyordum.. yani siz diziye agliyorsunuz ben kurdugum senaryolara hangisi daha acinasi bilemedim :)

Ne testi ki bu,valla cok cahilim anlamadım ya

Benim yaklasik 1 yil sonra kayboldu.

Tarkan dan **acimicak** adli sarkiyi armagan ediyorum

Calisan bir hamimin boyle bi menü ile misafir ağırlaması, maşallah sana.

cok hossun.

Erken gebelik belirtileri arasında bir kocakarı inancı
İnşallah kaybolur canım

Benim de hic catlagim yok,
1 tane olsa derdim hep.
Deli miyim ne.
aha deli :))) yok ben memnunum catlagim olmamasina, bende farkli analik anilari var, mesela oglanin ilk 5,5 aylikken cikardigi 3 disin anisi var yanagimda, yanagimi tirmalamisti öyle bir yarmis ki izi kaldi, bi de 8 aylikken gerdanima öyle bi ani birakti, haa bi de 7 aylikken de ust alt 4 leyice sol meme ucumu parcalayarak biraktigi var, meme korkudan sütü kesti, cocugu 20. aya kadar tek meme emzirdim. yani bende ani bol arkidisim catlaga lüzum yok

Aslinda benzer seyleri ben de dusundum,düşünüyorum da bazi bazi.
Evlat nasil biseyse,kendini direk 2.plana atiyorsun.
Erken gebelik belirtileri arasında bir kocakarı inancı
İnşallah kaybolur canım
Heeeaaaaa
Anladim.
Tel tel mi olmaliymis demek.
Ah bu kocakarilar ahh

Aslinda benzer seyleri ben de dusundum,düşünüyorum da bazi bazi.
Evlat nasil biseyse,kendini direk 2.plana atiyorsun.

Heeeaaaaa
Anladim.
Tel tel mi olmaliymis demek.
Ah bu kocakarilar ahh
Yok grup grup olunca hatta batma kaşınma varsa gebesin derlermiş

Calisan bir hamimin boyle bi menü ile misafir ağırlaması, maşallah sana.
Maalesef benim eşim oruç tutuyor her akşam da 2-3 çeşit yemek ister boğazına çok düşkün ama yardım eder mesela pilav ve salatayı o yaptı masayı o hazırladı genelde böyle iş paylaşımı yapıyoruz, misafir gelirse özellikle hep yardım eder sağolSun. Bende calısıyorm diye salamıyorum açıkcası yapabildiğim kadar yapıyorum napayımmm

Yardim eden esler candır.
Benim bey de cok guzel bulasik makinasi bosaltir yerlestirir. Mesela ben onun gibi asla yerlestiremem, çamaşır beraber asariz. 4 yil bitti 5 icindeyiz. Degismez insallah bu guzel huylari :)))))))

Benim bey de cok guzel bulasik makinasi bosaltir yerlestirir. Mesela ben onun gibi asla yerlestiremem, çamaşır beraber asariz. 4 yil bitti 5 icindeyiz. Degismez insallah bu guzel huylari :)))))))
İnşallahh , gerçekten öyle yardım eden eşler resmen can.. iyi ki varlar valla.
Geçen gün eve geldim dediğim gibi malum oruç tutmuyorum ben pilav köfte patates kızartmış masayı hazırlamış işten geldim diye Evi süpürür siler, yeter ki istesin.. ama canı istemezse bardak kaldırmaz sağolsun

Ay söylesen benimkine biraz sürtünsün belki bulaşır

Şimdi kızlar size bazı bilimsel olan ve olmayan saptamalarımı aktarıcam. (Bir sürü okunacak yazılı kağıdı var benim uğraştığım işe bak). Eğer ben gebe kalmazsam bu ikinci ayda da
1.Yaş 37 dolayısıyla vücut tekleme yapıyor olabilir.
2.Eşim 40 oldu sperm kalitesi düşmüş olabilir.
3.Lueal faz mevzusu. Döngüm 23-24 olunca yumurtlama ile regl arası sürede rahim duvarı 12 ile 14 gün arasından daha kısa sürede maalesef yeterince kalınlaşamıyor ve bu da yumurtanın tutunma sına engel.
4.Ramazan sebebiyle ilişkiden en fazla 1 saat sonra duş almak zorunda kaldım. Bu da sperm ilkleri nakavt etmiş olabilir.
Nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…