Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ama topiklerde okudum çok 34 cikan degerle bile saglikli bebeler oldu bnm kismetimde yokmus2yillik evliyim cok hummuali calismamiz olmamıştı ama nerdeyse 6 aydir istyrm ama esim istemiyodu zarla zorla biseyler oluyodu

21 mayis pik gordum 21 22 23 25 degerlendirdim oncesinde de bikac gun var orucla zor oluyo artk biraktm kismetse olur

Bu arada cok soru sordum ama kizindan onceki kimyasaldan nekdr sonra kizin oldu

Ya ama topiklerde okudum çok 34 cikan degerle bile saglikli bebeler oldu bnm kismetimde yokmus2yillik evliyim cok hummuali calismamiz olmamıştı ama nerdeyse 6 aydir istyrm ama esim istemiyodu zarla zorla biseyler oluyodu
21 mayis pik gordum 21 22 23 25 degerlendirdim oncesinde de bikac gun var orucla zor oluyo artk biraktm kismetse olur
Cok guzel degerlendirmisssin.
Allah in izniyle insallah guzel haberi aliriz yakinda.
Bu arada cok soru sordum ama kizindan onceki kimyasaldan nekdr sonra kizin oldu
Mayis 2015 evlilik
2015 in son ayi idi kimyasal.
Ekim 2016 da hamileydim kizima.

Ama ben o zamanlar bu kadar bilgili degildim.
Yumurtlama olayini ovulasyon gunleri vs hep bu site sayesinde ogrendim.

Ya kimyasaldan sonra hemen bebei olanlar cok var diye biraz umutluyum ama hic belirtm yok

Evet bu siteyi bnde cok seviyorumAllah razi olsun hepinizden konusmk iyi geliyor Allah karnindaki bebise ve kizcene saglik versin zehir gbi zeki olup doktor olsun ins annesi rabbim dermansız hastlik vermesin

Evet bu siteyi bnde cok seviyorumAllah razi olsun hepinizden konusmk iyi geliyor Allah karnindaki bebise ve kizcene saglik versin zehir gbi zeki olup doktor olsun ins annesi rabbim dermansız hastlik vermesin
Ah..
Nasil guzel dua ettin oyle.
Allah razi olsun senden.

Kız bilgi ver. Açız biz bu bilgilereYumurtlama ne zaman oldu ve kaç gün sonra testte çıkmış oldu. Maaşallah epey koyu canım. Allah tamamına erdirsin
Canım yumurtalama tahmini 14 mayıstı . Biz 13-14 mayısı dolu geçirdik. 2 gün sonra yine yaptık. Ama bence yumrtalama günü tutmuş. Çünkü çizgi çok belirgin gebelik testini ise bugün 29 mayısta yaptım. 15 gün sonra yani tam adet günümde

Sağol canım tekrar hayırlı olsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…