Amin canim amin.EVet canim ekleyebilirsin umarim uzulmem bu aydagecen ay 118 le ogrendim uçtum mutluluktan sonra dustu degerim ins bana da saglikli bi evlat nasip olur isteyen herkese hep duam
Ya ama topiklerde okudum çok 34 cikan degerle bile saglikli bebeler oldu bnm kismetimde yokmus2yillik evliyim cok hummuali calismamiz olmamıştı ama nerdeyse 6 aydir istyrm ama esim istemiyodu zarla zorla biseyler oluyodu
Cok guzel degerlendirmisssin.21 mayis pik gordum 21 22 23 25 degerlendirdim oncesinde de bikac gun var orucla zor oluyo artk biraktm kismetse olur
Mayis 2015 evlilikBu arada cok soru sordum ama kizindan onceki kimyasaldan nekdr sonra kizin oldu
Olur insallah.Ya kimyasaldan sonra hemen bebei olanlar cok var diye biraz umutluyum ama hic belirtm yok
Ah..Evet bu siteyi bnde cok seviyorumAllah razi olsun hepinizden konusmk iyi geliyor Allah karnindaki bebise ve kizcene saglik versin zehir gbi zeki olup doktor olsun ins annesi rabbim dermansız hastlik vermesin
Aminnnnnnnnn,hayırlı saglikli merhametli evlat naaio etsin hepimize Rabbim.Hadi bakalim ins budefa yakisikli pasan olsundarisi saglikli gebelikle bana da olsun ins bekleyen herkesle birlikte
Dualarda bulusmak ümidiyleEn cok kabul olan sey karsilikli edilen dualarmis rabbim duysun sesimizi
Hayır canım hiçbirşey yapmadım sadece benim bir uygulamam var orda ovulasyon tarihini gösteriyordu. Ona göre yaptım başka ekstra hiçbirşey yapmadım.Canım ovulasyon falan yaptın mı. Seninle döngümüz aynı. Herkeste olmuyor bu 23-24 gün olayı
Canım yumurtalama tahmini 14 mayıstı . Biz 13-14 mayısı dolu geçirdik. 2 gün sonra yine yaptık. Ama bence yumrtalama günü tutmuş. Çünkü çizgi çok belirgin gebelik testini ise bugün 29 mayısta yaptım.Kız bilgi ver. Açız biz bu bilgilereYumurtlama ne zaman oldu ve kaç gün sonra testte çıkmış oldu. Maaşallah epey koyu canım. Allah tamamına erdirsin
Bu da takvimimin görüntüsü canımKız bilgi ver. Açız biz bu bilgilereYumurtlama ne zaman oldu ve kaç gün sonra testte çıkmış oldu. Maaşallah epey koyu canım. Allah tamamına erdirsin
Sağol canım tekrar hayırlı olsun bebişinCanım yumurtalama tahmini 14 mayıstı . Biz 13-14 mayısı dolu geçirdik. 2 gün sonra yine yaptık. Ama bence yumrtalama günü tutmuş. Çünkü çizgi çok belirgin gebelik testini ise bugün 29 mayısta yaptım.15 gün sonra yani tam adet günümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?