Benim de şu an öyle ıslaklık akıntı hep var inşallah bebiş vardırBen de normalde hic akinti olmaz,yumurtlama akintisi haric. Zaten vajina islakligi sebebiyle ilk suphem olmuştu. Cunku ic camasirim batmiyordu ama ben islakligi hissediyordum.
Hosgeldin cnm.
Bu ay ugurlu gelsin insallah.
Ayri ayri benimkisiler
(Rimelsiz)
ay canim allah razi olsun hamilelerin duasi kbul olurmusKiyamam sana ben.
Ben de agliyorum ama komedi de degil.
Allah im tezzzz zamanda yaprakali ve diger tummm arkadaslarin hamile kalmasını nasip et Yarabbimmmm
Köpüş var pug 2 yaşında erkek
Bende 2020 şubat annesiyim bugün test yaptım pozitifffMerhaba sevgili anne adayları
Şubat annesi olabilirim diyorsanız buyurun yeni topiğimize
...BAT TARİHLERİMİZ...
@virgo_35 ...18 mayıs✔2.mujde
@Pastamsanat ...20 mayıs
poncikvegece ...23 mayıs✔1.müjde
@massskara ...24 mayis
@Tugbanur erdem ...24 mayıs
@Yagmurmina ...25 mayıs
Y yaprakali ...28 mayıs
@KARABATAK_ ...28 mayis ✔3.müjde
@Balkupumm ...29 mayıs
Zeynep_teacher ...29 mayıs
@HeyeCANm ...30 mayıs
@Melteminaa ...39 mayıs
@agacsizkoalaa ...31 mayis
@YEKTA61 ...31 mayıs
@1917pinkterest ... 1 haziran
@Damla1989 ...2 haziran
B BYV ...3 haziran
@Ruyam13 ...5 haziran
@Asberal ..5 haziran
@kelebekays ...7 haziran
@Krmzblk ...7 haziran
@Eylullum1 ...12 haziran
@dlkkydlntpl ...13 haziran
@esoz2013 ...13 haziran
@kucukbikadin ...14 haziran
@arzu28 ...21 haziran
busra1tan ...23 haziran
@Vizeci06 ...27 haziran
Tebrikler canım hayırlısı ile kucağına alBende 2020 şubat annesiyim bugün test yaptım pozitifff
Muhteşem köpüşle bebekKöpüş var pug 2 yaşında erkek
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.Bende 2020 şubat annesiyim bugün test yaptım pozitifff
Bugün adet günümdü canım benim 24 günde bir olurum hiç aksamaz hatta bir gün öncesinden kahverengi akıntım bile olur. Adet belirtileriyle aynıydı herşey tek fark göğüs uçlarım çok belirginleşti. Farkettim ama ümitlenmek istemedim .testi yaptım tam çizgi çıktıTebrikler canım hayırlısı ile kucağına al
Biraz bilgi verir misin adet zamanın geçince mi yaptın testi belirtilerin nelerdi
Sağol canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsinGözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.
Canım ovulasyon falan yaptın mı. Seninle döngümüz aynı. Herkeste olmuyor bu 23-24 gün olayıBugün adet günümdü canım benim 24 günde bir olurum hiç aksamaz hatta bir gün öncesinden kahverengi akıntım bile olur. Adet belirtileriyle aynıydı herşey tek fark göğüs uçlarım çok belirginleşti. Farkettim ama ümitlenmek istemedim .testi yaptım tam çizgi çıktı
Canim ben en en en fazla 15 dk sonra dus alırım hep. Cunku benim kiz halen gece uyanır emer uyur. Yani onu bile uyku aralarina denk getirdik ayhRamazan sebebiyle ilişkiden en fazla 1 saat sonra duş almak zorunda kaldım. Bu da sperm ilkleri nakavt etmiş olabilir.
canim hic fikrim yok.ay canim allah razi olsun hamilelerin duasi kbul olurmus
Sende canim sag salim kucagina al insallah. Ya bugun cok kasik agrim var kist acaba kasik agrisi yaparmi
Allah tamamına erdirsin insallah.Bende 2020 şubat annesiyim bugün test yaptım pozitifff
Cizgi super cikmis. Yumurtlamanin kacinci gunu ki? Benim de bugun bat gunu ama bu kadar super net cikmiyor vallaBugün adet günümdü canım benim 24 günde bir olurum hiç aksamaz hatta bir gün öncesinden kahverengi akıntım bile olur. Adet belirtileriyle aynıydı herşey tek fark göğüs uçlarım çok belirginleşti. Farkettim ama ümitlenmek istemedim .testi yaptım tam çizgi çıktı
Kız bilgi ver. Açız biz bu bilgilereBugün adet günümdü canım benim 24 günde bir olurum hiç aksamaz hatta bir gün öncesinden kahverengi akıntım bile olur. Adet belirtileriyle aynıydı herşey tek fark göğüs uçlarım çok belirginleşti. Farkettim ama ümitlenmek istemedim .testi yaptım tam çizgi çıktı
Hiç bir fikrim yok kuzumKizlar kisti olan varmi acaba benim kasiklar adet disi ilk kez bu kadar agriyor sabahtan beri ama kac kez gittim lavobaya ama yok bisey asilamadan sonra kistler kalmisti zaten
Canim, cumartesi ablam gelecek 1 hafta kalacak. O zaman keseceğiz zaten niyetine girmistik.@KARABATAK_ canım emzirmen sağlıklı mı artık bayramdan önce kessen zormu olur
Canım benim ne kadar güçlü bir kadınsın sen öyle. Rabbim hem senin hem de kızının yardımcısı olsun. Tam bir melek onlar. iyi ve tamamlayıcı eğitimle çok güzel sonuçlar almanızı umuyorum. Kardeş için de tabiki hayırlısı ama birazcık zaman daha mı iyi olur acaba
Merhaba senin hikayeni hepsini okudum en başından hic umutlu degildin bebek icinde hayrli olsunCocuk tutturunca mecbur kalıyorsun canim.
Aksam da sitenin parkina cikiyoruz habire park:)
Afiyet olsun.
Kadir gecesi hariç tutmayacağım sanirim.
Zaten kizimdan dolayi 2 ramazan borcum var,kalsn gunleri de ona ekler artik bi 2 sene sonra anca tutarim borclari.
Patili nin yazdigi ileti sonrası korktum yalsn yok. Bebegimi düşünmek zorundayım, ben bu kadar deli gibi susuyorsam o nasil gelissin daha hashas tanesi kadar olan yavrum
Merhaba canim,hosgeldin aramiza.Merhaba senin hikayeni hepsini okudum en başından hic umutlu degildin bebek icinde hayrli olsunben de gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay 3haziran bat bakalim ins bende subat annesi olabilirim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?