Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de şu an öyle ıslaklık akıntı hep var inşallah bebiş vardır

Kiyamam sana ben.
Ben de agliyorum ama komedi de degil.
Allah im tezzzz zamanda yaprakali ve diger tummm arkadaslarin hamile kalmasını nasip et Yarabbimmmm
ay canim allah razi olsun hamilelerin duasi kbul olurmus
Sende canim sag salim kucagina al insallah. Ya bugun cok kasik agrim var kist acaba kasik agrisi yaparmi

Bende 2020 şubat annesiyim bugün test yaptım pozitifff

Köpüş var pug 2 yaşında erkek
Muhteşem köpüşle bebek
Bende köpek çok istiyorum ama sorumluluğu çok fazla hergün çıkar tuvalet için kaç kere evde bırakamıyorsun.Apartman dairesinde falan niyetlenemedim bir türlü.
4 tane kedi var bizdede canım.

Tebrikler canım hayırlısı ile kucağına al
Biraz bilgi verir misin adet zamanın geçince mi yaptın testi belirtilerin nelerdi
Bugün adet günümdü canım benim 24 günde bir olurum hiç aksamaz hatta bir gün öncesinden kahverengi akıntım bile olur. Adet belirtileriyle aynıydı herşey tek fark göğüs uçlarım çok belirginleşti. Farkettim ama ümitlenmek istemedim .testi yaptım tam çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG-20190528-WA0017.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 39
Canım ovulasyon falan yaptın mı. Seninle döngümüz aynı. Herkeste olmuyor bu 23-24 gün olayı

Kizlar kisti olan varmi acaba benim kasiklar adet disi ilk kez bu kadar agriyor sabahtan beri ama kac kez gittim lavobaya ama yok bisey asilamadan sonra kistler kalmisti zaten

Ramazan sebebiyle ilişkiden en fazla 1 saat sonra duş almak zorunda kaldım. Bu da sperm ilkleri nakavt etmiş olabilir.
Canim ben en en en fazla 15 dk sonra dus alırım hep. Cunku benim kiz halen gece uyanır emer uyur. Yani onu bile uyku aralarina denk getirdik ayh
ay canim allah razi olsun hamilelerin duasi kbul olurmus
Sende canim sag salim kucagina al insallah. Ya bugun cok kasik agrim var kist acaba kasik agrisi yaparmi
canim hic fikrim yok.
Bende 2020 şubat annesiyim bugün test yaptım pozitifff
Allah tamamına erdirsin insallah.
Cizgi super cikmis. Yumurtlamanin kacinci gunu ki? Benim de bugun bat gunu ama bu kadar super net cikmiyor valla

Kız bilgi ver. Açız biz bu bilgilereYumurtlama ne zaman oldu ve kaç gün sonra testte çıkmış oldu. Maaşallah epey koyu canım. Allah tamamına erdirsin

Merhaba senin hikayeni hepsini okudum en başından hic umutlu degildin bebek icinde hayrli olsunben de gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay 3haziran bat bakalim ins bende subat annesi olabilirim ins

Merhaba senin hikayeni hepsini okudum en başından hic umutlu degildin bebek icinde hayrli olsunben de gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay 3haziran bat bakalim ins bende subat annesi olabilirim ins
Merhaba canim,hosgeldin aramiza.
Benim hikayeyi okuduysan neler hissettigimi de anliyor olmalısın kısmende olsa..

Aslinda ben halen kimyasal oldugunu düşünüyorum da dillendirmiyorum artik,cok igteti oluyorum diye. Kizimdan onceki gebelik kimyasal olunca ve deger benzer olunca ister istemez böyle düşünüyor insan.
Yarin aksam ola hayrola.

Listeye ekliyorum seni ?

EVet canim ekleyebilirsin umarim uzulmem bu aydagecen ay 118 le ogrendim uçtum mutluluktan sonra dustu degerimins bana da saglikli bi evlat nasip olur isteyen herkese hep duam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…