- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Tamam canim.Canim bende yeni adet tarihim 1 temmuz
Canim yumurtlama zamanini biliyorsan oradan anlayabiliriz aslinda ?Kızlar az önce wc de kağıda çok açık pembe damla geldi silince Allah allah 3 haziran adetim bazen bir iki gün oynuyo ama 4 gün önce gelir mi
Benim yillardir boyle giGünaydın kızlar :) @KARABATAK_ inşallah hcg kat kat artmıştır canım :) haberini bekliyorum. Kızlar döngülerden konuşulmuş da bu ay bende 24 günde adet oldum. Geçen ay 31 gündü. Bi evvelki 29 gündü. Kızlar bu adet düzensizliği mi demek. Ben birkaç günlük oynamaları düzensizlikten saymadım ama... Sizce??
4 tane kedi maşallaahhMuhteşem köpüşle bebek
Bende köpek çok istiyorum ama sorumluluğu çok fazla hergün çıkar tuvalet için kaç kere evde bırakamıyorsun.Apartman dairesinde falan niyetlenemedim bir türlü.
4 tane kedi var bizdede canım.
Tebrikler canımmBende 2020 şubat annesiyim bugün test yaptım pozitifff
Ne eri eşinDun gece esime hamile oldugumu soyledim.
Söylemek zorunda kaldim aslinda.
Cunku şuan hastaneye gidiyoruz, kizim icin.
Hazir gitmisken hem hcg hem de diger kan tahlillerini yaptirayim dedim.
Canim yumurtlama zamanini biliyorsan oradan anlayabiliriz aslinda ?
Bazi aylarda birkac gun erken geç oynama yapabiliyor. Acik pembe ise yerlesme kanaması diyorlar ama bilgim yok o konuda.
Bence test vakti gelmiş gibi :))Günaydın en tatlış anneler ve anne adaylarıBenim kasıklarım hala regl olcakmışım gibi ağrıyor ama gelen giden yok henüz sadece bugün sabah tuvaletten sonra silindiğimde azıcık kahverengi leke gibi birşey geldi Bat'a 2 kaldı inatla tutuyorum kendimi cumaya kadar olmazsam test yapacağım.
Günaydın kızlar :) @KARABATAK_ inşallah hcg kat kat artmıştır canım :) haberini bekliyorum. Kızlar döngülerden konuşulmuş da bu ay bende 24 günde adet oldum. Geçen ay 31 gündü. Bi evvelki 29 gündü. Kızlar bu adet düzensizliği mi demek. Ben birkaç günlük oynamaları düzensizlikten saymadım ama... Sizce??
Günaydın en tatlış anneler ve anne adaylarıBenim kasıklarım hala regl olcakmışım gibi ağrıyor ama gelen giden yok henüz sadece bugün sabah tuvaletten sonra silindiğimde azıcık kahverengi leke gibi birşey geldi Bat'a 2 kaldı inatla tutuyorum kendimi cumaya kadar olmazsam test yapacağım.
Yaa nedense negatif görecekmişim gibi geliyor ya da regl olacakmışım gibi o yüzden erteliyorum erken yapıp acaba mı diye soru işareti kalmasın istiyorum aklımdaBence test vakti gelmiş gibi :))
Aynen bence de öyle :)Benim okuduklarımdan bildiğim kadarıyla normal zamanlamadan çok kısa ya da çok uzun sürmesi düzensizlik oluyo 21 günden kısa uzunu da 35 falandı sanırım
Ama canım az bir şey geldi devamı gelmedi diyorsun, ben bu durumdan şüphelendim. Devamı yoksa gebelik olabilir. Bende hiç yerleşme kanaması olmadı ama olanlarda öyle oluyor :))Yaa nedense negatif görecekmişim gibi geliyor ya da regl olacakmışım gibi o yüzden erteliyorum erken yapıp acaba mı diye soru işareti kalmasın istiyorum aklımda
Aynen yavrum hakkımızda hayırlısı senin de az kalmış bekleyelim bakalım ne çıkacakHayırlısı canımm benim de çok açık pembe leke geldi tuvalet kağıdına 3 haziran günüm hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?