Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yataktayım karnıma sancı giriyo alt karın, midemde sanki çok yemişimde ağzıma geliyo gibi geğirti gibi bi his, ağzım boğazım kup kuru oluyo gündür

Kızlar az önce wc de kağıda çok açık pembe damla geldi silince Allah allah 3 haziran adetim bazen bir iki gün oynuyo ama 4 gün önce gelir mi

Kızlar az önce wc de kağıda çok açık pembe damla geldi silince Allah allah 3 haziran adetim bazen bir iki gün oynuyo ama 4 gün önce gelir mi
Canim yumurtlama zamanini biliyorsan oradan anlayabiliriz aslinda ?
Bazi aylarda birkac gun erken geç oynama yapabiliyor. Acik pembe ise yerlesme kanaması diyorlar ama bilgim yok o konuda.

Günaydın kızlar :) @KARABATAK_ inşallah hcg kat kat artmıştır canım :) haberini bekliyorum. Kızlar döngülerden konuşulmuş da bu ay bende 24 günde adet oldum. Geçen ay 31 gündü. Bi evvelki 29 gündü. Kızlar bu adet düzensizliği mi demek. Ben birkaç günlük oynamaları düzensizlikten saymadım ama... Sizce??

Benim yillardir boyle gi

4 tane kedi maşallaahh
Biz resmen aşığız oğluşa herşeyimiz o bizim bebek gibi bizle yatıp kalkıyor çok oyuncu ve uykucu

Günaydın en tatlış anneler ve anne adayları Benim kasıklarım hala regl olcakmışım gibi ağrıyor ama gelen giden yok henüz sadece bugün sabah tuvaletten sonra silindiğimde azıcık kahverengi leke gibi birşey geldi Bat'a 2 kaldı inatla tutuyorum kendimi cumaya kadar olmazsam test yapacağım.

Canim yumurtlama zamanini biliyorsan oradan anlayabiliriz aslinda ?
Bazi aylarda birkac gun erken geç oynama yapabiliyor. Acik pembe ise yerlesme kanaması diyorlar ama bilgim yok o konuda.

Canım 2 kızımda yeeleşme kanaması adına bir şey yaşamadım her zaman olmuyo olanda varmış benim de pek bilgim yok o yüzden
Yumurtlama 19 uydu ama çatlaması 20 olsa döllense bile bugün 9. Günü olur bilmiyorum hayırlısı olsun ne diyeyim

Bence test vakti gelmiş gibi :))

Benim okuduklarımdan bildiğim kadarıyla normal zamanlamadan çok kısa ya da çok uzun sürmesi düzensizlik oluyo 21 günden kısa uzunu da 35 falandı sanırım

Hayırlısı canımm benim de çok açık pembe leke geldi tuvalet kağıdına 3 haziran günüm hakkımızda hayırlısı olsun

Yaa nedense negatif görecekmişim gibi geliyor ya da regl olacakmışım gibi o yüzden erteliyorum erken yapıp acaba mı diye soru işareti kalmasın istiyorum aklımda
Ama canım az bir şey geldi devamı gelmedi diyorsun, ben bu durumdan şüphelendim. Devamı yoksa gebelik olabilir. Bende hiç yerleşme kanaması olmadı ama olanlarda öyle oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…