İnşallah benim de kızım olur bu kez. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)Ne çabuk geçiyor günler 4 sene oldu en heyecanlısı cinsiyet öğrenmeye gittiğimizdeydi bir de oğlum olsun çok istiyordum doktor kız dedi benim surat düştü bi moralim bozuldu ilki de kız olunca farklı cinsiyeti de bekliyor insan 2 günde düzeldi moralim kızıma bi kız kardeş olacak diye sevindim sonra ama bir de oğlum olsa düşüncesi içimde hep var oldu belki bu sefer Allah tattırır kim bilir...
Tabikide sağlıklı sıhatli olsunda o kadar bekleyenker var ilk çocuğunu çok şükür aratmadı Allah verdi sağlıkla iki kız Allahım tüm isteyenlerin kucağını doldursun
Kuzum bugün yarın ve ertesi günü mutlaka ama mutlaka değerlendir. Aman ha es geçme. Bugünler çok çok önemli. Hatta bugünle birlikte üst üste 4 gün değerlendir, benim gibi pişman olma sonraKızlar merhaba 15. Gunum testım boyle cıktı 2 bucuk gun once olmustu son ılıskı tutma ıhtımalı olurmu buaksamı degerlendırmem lazım
Canım ben hiç ovulasyon testi yapmadım açıkcası.. ben telefonda pepapp diye bir program kullanıyorum, ondan takip ettim hep yumurtlama günlerimi..adet bittikten sonra 3 günde bir ilişkye girmiştik keyfe yaniBir ihtimal diyecegim ustune gorme olurmu cunku annem benin ustume adet olmus abimi emziriyormus anlamamis gebe oldugunu ama hayal gibi
Ben de takvimim uygulamasını kullanıyorum ama seninkini de indirdim şimdi. Ordan da takip edicem :)))Canım ben hiç ovulasyon testi yapmadım açıkcası.. ben telefonda pepapp diye bir program kullanıyorum, ondan takip ettim hep yumurtlama günlerimi..adet bittikten sonra 3 günde bir ilişkye girmiştik keyfe yani
yumurtlama haftam da ise 2 güne bir.. 10 mayıs yumurtlama günümdü.. ona yakın olarak 8-9-11 mayıs değerlendirmiştik mesela :)
Valla bu program beni yanıltmadıBen de takvimim uygulamasını kullanıyorum ama seninkini de indirdim şimdi. Ordan da takip edicem :)))
Ben de şimdi ayarlamaları yapıcam.Valla bu program beni yanıltmadı
tam 90 dan vurdu yanii... adet döngümü falan son 2 aya göre 32 gün olarak baz almıştım..
baya baya doğru cıktı
bu kadar yoğun bir programa kesin kalırsınBen de şimdi ayarlamaları yapıcam.
Önceki Takvime şöyle bi yol çizdim. Kalpli günleri değerlendiricez. Adam ölmese iyidir
Ayyy inşallah inşallah canımcım :))bu kadar yoğun bir programa kesin kalırsındemedi deme hadi inşAllaah
Kuzum gayet iyi aslında gününe göre. Valka bak. Ben senin birkaç gün geçti sanıyordum. Ben ikisinde de 2-3 gün geçince yaptığım halde kopkoyu değil(hala saklarım onları ondan biliyorum)Sat 1 mayis
Bat 28 mayis
Uzulcem diye düşünme, ne görüyorsun ? Cok mu yavas ilerliyor sence?
Aynen kız benimki de pofffEsim balik, duygusaldir ama ormantik hic degil hih
benim de eşim balık, hem duygusal hem romantik hıhhhhAynen kız benimki de pofff
İnşaAllah hamilrsinizdir Rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar benide ekler misiniz listeye bat 12 haziran. Bir düşüğüm var 6 aydır deniyoruz inşallah bu ay nasip olur bayram hediyesi hepimize
TebriklerBende 2020 şubat annesiyim bugün test yaptım pozitifff
Ikı gun esımın ısı uyucak cnm ama sonrası nasıl olur bılmem bakalım gecelı gunduzlu olunca sıkıntı malum tamazan sen drgerlendıremedınmjKuzum bugün yarın ve ertesi günü mutlaka ama mutlaka değerlendir. Aman ha es geçme. Bugünler çok çok önemli. Hatta bugünle birlikte üst üste 4 gün değerlendir, benim gibi pişman olma sonra
Ben yumurtlama öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirmiştim ama tutmadı. Bu ay çok sık ilişki olacak. Canım yumurtlamanın öncesindeki günlerde birer gün aralıklı düzenli ilişkiye girmek çok önemliymiş.. Daha önceIkı gun esımın ısı uyucak cnm ama sonrası nasıl olur bılmem bakalım gecelı gunduzlu olunca sıkıntı malum tamazan sen drgerlendıremedınmj
İNŞALLAH canım benim hepimize nasip olsunİnşaAllah hamilrsinizdir Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Evet cnn ıkı uc gunde genelde ıkı gunde dıyolar ama ben ust uste uc gun olmustu tuttugunda yanı tutmama ıhtımalı ılla ılıskı dgş nasıp kosmetBen yumurtlama öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirmiştim ama tutmadı. Bu ay çok sık ilişki olacak. Canım yumurtlamanın öncesindeki günlerde birer gün aralıklı düzenli ilişkiye girmek çok önemliymiş.. Daha önceAselece bununla ilgili bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum..
bende de takvimim uygulaması var canim. sadece yumurtlama gunumde iliskiye girdik tek gunden Allahin işi işteCanım ben hiç ovulasyon testi yapmadım açıkcası.. ben telefonda pepapp diye bir program kullanıyorum, ondan takip ettim hep yumurtlama günlerimi..adet bittikten sonra 3 günde bir ilişkye girmiştik keyfe yani
yumurtlama haftam da ise 2 güne bir.. 10 mayıs yumurtlama günümdü.. ona yakın olarak 8-9-11 mayıs değerlendirmiştik mesela :)
İnşaAllah herşey yolunda gidecekSelam kızlar dün muayene oldum doktoruma normalde 6+1 olması gerekirken 5 haftalık çıktı. Kese geriden geliyor yani. İlk gebeliğim de bu yüzden sonlanmıştı. Hafif kahverengi akıntılar devamı diyor. Kalp atışı falan da duymadık. Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. Dua edin inşallah bir şey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?