Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah benim de kızım olur bu kez. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)

Kızlar merhaba 15. Gunum testım boyle cıktı 2 bucuk gun once olmustu son ılıskı tutma ıhtımalı olurmu buaksamı degerlendırmem lazım
Kuzum bugün yarın ve ertesi günü mutlaka ama mutlaka değerlendir. Aman ha es geçme. Bugünler çok çok önemli. Hatta bugünle birlikte üst üste 4 gün değerlendir, benim gibi pişman olma sonra

Bir ihtimal diyecegim ustune gorme olurmu cunku annem benin ustume adet olmus abimi emziriyormus anlamamis gebe oldugunu ama hayal gibi
Canım ben hiç ovulasyon testi yapmadım açıkcası.. ben telefonda pepapp diye bir program kullanıyorum, ondan takip ettim hep yumurtlama günlerimi..adet bittikten sonra 3 günde bir ilişkye girmiştik keyfe yani
yumurtlama haftam da ise 2 güne bir.. 10 mayıs yumurtlama günümdü.. ona yakın olarak 8-9-11 mayıs değerlendirmiştik mesela :)

Ben de takvimim uygulamasını kullanıyorum ama seninkini de indirdim şimdi. Ordan da takip edicem :)))

Ben de takvimim uygulamasını kullanıyorum ama seninkini de indirdim şimdi. Ordan da takip edicem :)))
Valla bu program beni yanıltmadı
tam 90 dan vurdu yanii... adet döngümü falan son 2 aya göre 32 gün olarak baz almıştım..
baya baya doğru cıktı

Valla bu program beni yanıltmadı
tam 90 dan vurdu yanii... adet döngümü falan son 2 aya göre 32 gün olarak baz almıştım..
baya baya doğru cıktı
Ben de şimdi ayarlamaları yapıcam.
Önceki Takvime şöyle bi yol çizdim. Kalpli günleri değerlendiricez. Adam ölmese iyidir

Eklentiler

• Screenshot_20190529-171246.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 45
Kuzum bugün yarın ve ertesi günü mutlaka ama mutlaka değerlendir. Aman ha es geçme. Bugünler çok çok önemli. Hatta bugünle birlikte üst üste 4 gün değerlendir, benim gibi pişman olma sonra
Ikı gun esımın ısı uyucak cnm ama sonrası nasıl olur bılmem bakalım gecelı gunduzlu olunca sıkıntı malum tamazan sen drgerlendıremedınmj

Ikı gun esımın ısı uyucak cnm ama sonrası nasıl olur bılmem bakalım gecelı gunduzlu olunca sıkıntı malum tamazan sen drgerlendıremedınmj
Ben yumurtlama öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirmiştim ama tutmadı. Bu ay çok sık ilişki olacak. Canım yumurtlamanın öncesindeki günlerde birer gün aralıklı düzenli ilişkiye girmek çok önemliymiş.. Daha önce Aselece bununla ilgili bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum..

Evet cnn ıkı uc gunde genelde ıkı gunde dıyolar ama ben ust uste uc gun olmustu tuttugunda yanı tutmama ıhtımalı ılla ılıskı dgş nasıp kosmet

bende de takvimim uygulaması var canim. sadece yumurtlama gunumde iliskiye girdik tek gunden Allahin işi işte

İnşaAllah herşey yolunda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…