Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnn ıkı uc gunde genelde ıkı gunde dıyolar ama ben ust uste uc gun olmustu tuttugunda yanı tutmama ıhtımalı ılla ılıskı dgş nasıp kosmet
Canım eğer alnımıza çocuk yazılmamışsa yada tek çocuk yazılmışsa bunun önüne geçemeyiz. Ben kaderci kısmetçi bir insanım. Elimden geleni yaparım ama Rabbimin nasip edip etmeyeceğini bilemem. Oğluşum tek kalmasın diye çocuk istiyoruz, e gönlümden geçen kız tabiki, elbiselerine falan çok hevesliyim. Ama erkek bile olsa birbirlerine destek olurlar. Rabbim gönüllerimize göre versin. Olacaksa tek ilişki ile bile olur. Olmayacaksa hergün yapsak ne fayda...
Senin yaşın kaçtı?
@KARABATAK_ aslında birgün müsait olabilirsen yaşlarımızı ve çocuk sayılarımızı da yazsan canımcım. Ben bide bu karışık kullanıcı adı olanları iyice karıştırıyorum

Erken gebelik belirtileri arasında bir kocakarı inancı
İnşallah kaybolur canım

Erken gebelik testi diye bisey keske hic olmasaydi da kuzu kuzu adetimizi bekleseydik resmen 4-5 gun kala ben pes ettim 2 kere negatife yurek dayanmadi ilk seferden agir yedim darbeyi:) kaldirilsin piyasadan adetimiz gecikince yapilir sekilde pazarlansin hepsi

Aslinda burayi baska biri devralsa mi diyorum ?
Sana dediiimmmmmm dimiiiiiiiii var demiştiiiimmmmm hadi gözün aydın taze anne olacaksınnnnnn
Ellerim nasil titriyoe anlatamam. Allah im ciddi ciddi hamileyim aboggggggggggg corek otu bal tarçın sayesinde oldu kesinlikle. Yumurtalarim demek ki kalitesizdi, kür sayesinde cillop gibi oldular. Ve bammmm

Allah im hep dua edecegim onumuzdeki ay senden de yaprakali den de diger arkadaslardan da mujdelerle dolu bir ay olsun insallah.

Ayyy canım yaaa ben varya çok ağlak bi insanım. Şuanda inan gözlerim doldu. Çoook mutlu oldum kendim hamile kalmış gibiii. Ne güzel ya tekrar o heyecanları yaşamak. Şubat anneleri grubuna gidince bizi unutma olur mu ::)) hep buralarda ol :)

kesınlıkle oyle cnm benımde oglum olcaktı ama kaybettım nasıp olmadı 8 aylık olcaktık somdı Allah benımde kaderıme cocuk yazdıysa evet olcak dogcak ama nasıp etmzse nabarsak yapalım olmayacak ıns nasıp ederde bende anne olmanın duygusunu yadarm cunku butun hayattan zevk almıyorum artık herkesten uzaklastm kımseyle gorusmuyorum ama ısyan etmıyorum tevekkul edıyorumm herzaman elımızden duadan baska bısey gelmıyor

Olacak canımcım olacak. Burda birlikte mutlu olucaz inşallah.

Yok kiz gitmem,gormeden de insan seviyormus candan. Gercekten de kadir gecesi duamda yer alacaksiniz.
HeyeCANm buraya gelsene sende de çizgi vaaar. Atsana buraya da resminii. Bak @KARABATAK_ hamile çıktı, bence sen de kimyasal değilsiiinnn
Aa neden buraya atmadi resmi,nerede ki özelden mi atti sanaaa aaaa kuseriz ama

Yok kiz gitmem,gormeden de insan seviyormus candan. Gercekten de kadir gecesi duamda yer alacaksiniz.

Aa neden buraya atmadi resmi,nerede ki özelden mi atti sanaaa aaaa kuseriz ama
Dua et canım benim en önemlisi en güzeli bu. Hele ki kadir gecesi. O gece birbirimize dua edelim inşallah.

Özelden atmadı kuzum başka konuya atmış. Ama kimyasal diye korkuyor.

Eklentiler

• B48B9123-F4B6-42D5-B084-4B3048CB5F97.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…