Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni adımız 2020nin Yüreği Güzel Anne Adayları olsun mu. Ay sınırı koymayalım. Güzel bir atmosferimiz oluştu bozmayalım kızlar ne dersiniz
Bencedee :))
İki tarafida takip ediyorum oraya atmisim canim özellikle degil yani
@Annelikguzelsey bir kala cok cook silik oldugu icin inanmadim canim ben. Ama siz var deyincede hemen inanmaya basladim
Ben görüyorum kiiii, KARABATAK arkadaşımızın da silikti ama kan tahlili yüksek çıktı çok şükür :) senin de öyledir Allahın izniyle :)

Bencedee :))

Ben görüyorum kiiii, KARABATAK arkadaşımızın da silikti ama kan tahlili yüksek çıktı çok şükür :) senin de öyledir Allahın izniyle :)
Karabataktan etkilendim bende kimyasal dedikce aklima girdi yoksa anlamam kimyasal falan. Hatta gecen ay bi test boyle silik cikti sonra bisey cikmadi. Demek kimyasalmis dedim burda fazlaca okuduktan sonra. İnsallah simdi benimki de degildir

Erken gebelık testı dıger testlerden bır gun once cıkarıyor cnn oyuzden en guzelı 10 gun doldurmak

Karabataktan etkilendim bende kimyasal dedikce aklima girdi yoksa anlamam kimyasal falan. Hatta gecen ay bi test boyle silik cikti sonra bisey cikmadi. Demek kimyasalmis dedim burda fazlaca okuduktan sonra. İnsallah simdi benimki de degildir
Dur bakalım senden de güzel haber tasdiklenecek kan testiyle bekliyorum :)))

Sağlıkla kucağına al canım darısı bizlere
Aminnnn,dualarimda olacaksınız özellikle yarin.
Yeni adımız 2020nin Yüreği Güzel Anne Adayları olsun mu. Ay sınırı koymayalım. Güzel bir atmosferimiz oluştu bozmayalım kızlar ne dersiniz
Cok guzel olur,herkez okeyse değiştirelim?
İki tarafida takip ediyorum oraya atmisim canim özellikle degil yani
@Annelikguzelsey bir kala cok cook silik oldugu icin inanmadim canim ben. Ama siz var deyincede hemen inanmaya basladim
Tebrik ediyorummm
Ah hakkını helal et,bilmeden seni etkilemişim
Insanin geçmişinde kötü anıları olunca ister istemez dejavu sanıyor,.
@KARABATAK_ bugün makarna dedin eve geldim hemen bir salçalı makarna yaptım 2 tabak gömdüm vallaaa nasıl canım çekmişşş
Anammmm,daha demem kiiiiiii.
Sarmisak yogurtlu olarak ben de yedim.
Cokkkkk sevindimmmm hayrli olsun insDarisi basimiza ins
Aminnnm,inşallah canim inşallah pesimizden geleceksiniz hayırlısıyla.

Kizlar ben nescace içiyorum 2si1 arada olanlardan, 1 esmer kesme seker ile beraber..
Gunde 1 bazen 2.icen var mi aranızda gebelikte sikinti çoğu biliyorum.

Kizim 12.5 kg
Gun icinde sayısız kucağa aliyorum.
Hatta atçılık digidik cok sever,
Inşallah risk oluşturmaz.
Icim rahat ama dr a soracağım gittigimde.

Espiri olsun diye dedim canim ama gercekten kimyasal olabilir su an. Bakalim insallah benimde seninki gibi çıkar. Benimde gecmişte pek güzel anilarim yok malesef

Kizlar ben nescace içiyorum 2si1 arada olanlardan, 1 esmer kesme seker ile beraber..
Gunde 1 bazen 2.icen var mi aranızda gebelikte sikinti çoğu biliyorum.
Kizim 12.5 kg
Gun icinde sayısız kucağa aliyorum.
Hatta atçılık digidik cok sever,
Inşallah risk oluşturmaz.
Icim rahat ama dr a soracağım gittigimde.
Canım bence ilk 3 ay düşme riskine karşı tedbirli ol. Kızını kucağına almadan oyunlar oynayın. Evcilik falan :))) kızım olmadığı için ne oynarlar bilmiyorum. Benimki hep arabalarıyla oynar, koltukların kırlentleriyle oynar.
Kahve işine gelince 3ü bir arada çok katkılı, onları bırak bence... Ben her akşam Türk kahvemi mutlaka içerim. Bayılıyorum ya. Ama bilmiyorum Türk kahvesi zararlı mıdır günde bir tane

Kuzlar ılıskıden sonra 1 1:30 saat yatmak yeterlımı 3 sat sonra dus alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…