Bencedee :))Yeni adımız 2020nin Yüreği Güzel Anne Adayları olsun mu. Ay sınırı koymayalım. Güzel bir atmosferimiz oluştu bozmayalım kızlar ne dersiniz
Ben görüyorum kiiii, KARABATAK arkadaşımızın da silikti ama kan tahlili yüksek çıktı çok şükür :) senin de öyledir Allahın izniyle :)İki tarafida takip ediyorum oraya atmisim canim özellikle degil yani
@Annelikguzelsey bir kala cok cook silik oldugu icin inanmadim canim ben. Ama siz var deyincede hemen inanmaya basladim
Canım kan testi yap, var görünüyor .. hayırlısı olur inşallahİki tarafida takip ediyorum oraya atmisim canim özellikle degil yani
@Annelikguzelsey bir kala cok cook silik oldugu icin inanmadim canim ben. Ama siz var deyincede hemen inanmaya basladim
Karabataktan etkilendim bende kimyasal dedikce aklima girdiBencedee :))
Ben görüyorum kiiii, KARABATAK arkadaşımızın da silikti ama kan tahlili yüksek çıktı çok şükür :) senin de öyledir Allahın izniyle :)
Canım kan testi yap, var görünüyor .. hayırlısı olur inşallah
Erken gebelık testı dıger testlerden bır gun once cıkarıyor cnn oyuzden en guzelı 10 gun doldurmakErken gebelik testi diye bisey keske hic olmasaydi da kuzu kuzu adetimizi bekleseydikresmen 4-5 gun kala ben pes ettim 2 kere negatife yurek dayanmadi ilk seferden agir yedim darbeyi:) kaldirilsin piyasadan adetimiz gecikince yapilir sekilde pazarlansin hepsi
Ins buay hep bırlıkte hamıle kalırız bnm ben de bu onemlı geceyı ıns degerlendırebılırım bıkacgun uat uste ve tutar ınsOlacak canımcım olacak. Burda birlikte mutlu olucaz inşallah.
Cokkkkk sevindimmmm hayrli olsun insValla canim.
Artik sag salim kucagimiza almak icin dua edelim birbirimize.
Dur bakalım senden de güzel haber tasdiklenecek kan testiyle bekliyorum :)))Karabataktan etkilendim bende kimyasal dedikce aklima girdiyoksa anlamam kimyasal falan. Hatta gecen ay bi test boyle silik cikti sonra bisey cikmadi. Demek kimyasalmis dedim burda fazlaca okuduktan sonra. İnsallah simdi benimki de degildir
Aminnnn,dualarimda olacaksınız özellikle yarin.Sağlıkla kucağına al canım darısı bizlere♥
Cok guzel olur,herkez okeyse değiştirelim?Yeni adımız 2020nin Yüreği Güzel Anne Adayları olsun mu. Ay sınırı koymayalım. Güzel bir atmosferimiz oluştu bozmayalım kızlar ne dersiniz
Tebrik ediyorummmİki tarafida takip ediyorum oraya atmisim canim özellikle degil yani
Ah hakkını helal et,bilmeden seni etkilemişimKarabataktan etkilendim bende kimyasal dedikce aklima girdiyoksa anlamam kimyasal falan. Hatta gecen ay bi test boyle silik cikti sonra bisey cikmadi. Demek kimyasalmis dedim burda fazlaca okuduktan sonra. İnsallah simdi benimki de degildir
Anammmm,daha demem kiiiiiii.@KARABATAK_ bugün makarna dedin eve geldim hemen bir salçalı makarna yaptım 2 tabak gömdüm vallaaanasıl canım çekmişşş
Aminnnm,inşallah canim inşallah pesimizden geleceksiniz hayırlısıyla.Cokkkkk sevindimmmm hayrli olsun insDarisi basimiza ins
İnsallah canim ya harika bi enerjin var gercektenDur bakalım senden de güzel haber tasdiklenecek kan testiyle bekliyorum :)))
Tamam canımcım, Allahın izniyle cuma günkü testte çizgi daha belirgin olacak. Sonra da kan testi tamamdır :))İnsallah canim ya harika bi enerjin var gercektencuma bi test daha yapiyimda ona göre giderim kan icin
Aminnnn,dualarimda olacaksınız özellikle yarin.
Cok guzel olur,herkez okeyse değiştirelim?
Tebrik ediyorummm
Ah hakkını helal et,bilmeden seni etkilemişim
Insanin geçmişinde kötü anıları olunca ister istemez dejavu sanıyor,.
Anammmm,daha demem kiiiiiii.
Sarmisak yogurtlu olarak ben de yedim.
Aminnnm,inşallah canim inşallah pesimizden geleceksiniz hayırlısıyla.
Kizlar ben nescace içiyorum 2si1 arada olanlardan, 1 esmer kesme seker ile beraber..
Gunde 1 bazen 2.icen var mi aranızda gebelikte sikinti çoğu biliyorum.
Canım bence ilk 3 ay düşme riskine karşı tedbirli ol. Kızını kucağına almadan oyunlar oynayın. Evcilik falan :))) kızım olmadığı için ne oynarlar bilmiyorum. Benimki hep arabalarıyla oynar, koltukların kırlentleriyle oynar.Kizim 12.5 kg
Gun icinde sayısız kucağa aliyorum.
Hatta atçılık digidik cok sever,
Inşallah risk oluşturmaz.
Icim rahat ama dr a soracağım gittigimde.
Bu testleri sabah ilk idrarla yapman gerekiypr silik çıkması ondan olabilir. Öncede yazsım 7 ile öğrendi arkadaşım bebeği kocaman oldu. Ben 34 le öğrenmiştim.Sat 1 mayis
Bat 28 mayis
Uzulcem diye düşünme, ne görüyorsun ? Cok mu yavas ilerliyor sence?
1 saat mi. Anam ben hiç o kadar yatmıyorum.Kuzlar ılıskıden sonra 1 1:30 saat yatmak yeterlımı 3 sat sonra dus alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?