Okumustum bi yerde sperm bi saat icinde ulasirmis tüplere. Yeter yani benceKuzlar ılıskıden sonra 1 1:30 saat yatmak yeterlımı 3 sat sonra dus alsam
Canim ben en fazla 15 dk sonra dustayim.Kuzlar ılıskıden sonra 1 1:30 saat yatmak yeterlımı 3 sat sonra dus alsam
Zaten yoğun bi program hazırladım. Bide hepsinde birer saat yatarsam bittim ben :)))) bayramda hısım akrabaya da gidemem bu gidişle hahahhaayatmak lazım
Bi saat yatmasan bile hemen tuvalete falan kosma canim sendeZaten yoğun bi program hazırladım. Bide hepsinde birer saat yatarsam bittim ben :)))) bayramda hısım akrabaya da gidemem bu gidişle hahahhaa
Aslında ilk oğlanı yapım aşamasında da burda kızlardan duymuştum. 15 dakika bacaklarımı dikiyordum. Yine yapayım, hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorum. Küre de alıştım, çörek otlarını kıtır kıtır çiğniyorum. :))))Bi saat yatmasan bile hemen tuvalete falan kosma canim sende
Oh müjdeyi ben verdim o zaman nemutlu canım venimİki tarafida takip ediyorum oraya atmisim canim özellikle degil yani
Zeynep_teacher bir kala cok cook silik oldugu icin inanmadim canim ben. Ama siz var deyincede hemen inanmaya basladim
Nescafe maalesef kötü canım. Bırakmaya çalış. Zekaya tesiri olabilir. Türk kahvesi bir fincan iyidirCanım bence ilk 3 ay düşme riskine karşı tedbirli ol. Kızını kucağına almadan oyunlar oynayın. Evcilik falan :))) kızım olmadığı için ne oynarlar bilmiyorum. Benimki hep arabalarıyla oynar, koltukların kırlentleriyle oynar.
Kahve işine gelince 3ü bir arada çok katkılı, onları bırak bence... Ben her akşam Türk kahvemi mutlaka içerim. Bayılıyorum ya. Ama bilmiyorum Türk kahvesi zararlı mıdır günde bir tane
Aman aman içmiyorum tobe bir daha.Nescafe maalesef kötü canım. Bırakmaya çalış. Zekaya tesiri olabilir. Türk kahvesi bir fincan iyidir
insallah faydasi olur kürün, kan vercektin onuda vermedin sen dimiAslında ilk oğlanı yapım aşamasında da burda kızlardan duymuştum. 15 dakika bacaklarımı dikiyordum. Yine yapayım, hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorum. Küre de alıştım, çörek otlarını kıtır kıtır çiğniyorum. :))))
Öyle oldu valla ben Yok diye o kadar inandirmisimki kendimiOh müjdeyi ben verdim o zaman nemutlu canım venim
insallah faydasi olur kürün, kan vercektin onuda vermedin sen dimi
Öyle oldu valla ben Yok diye o kadar inandirmisimki kendimisonra yıkılmaktan korkup baştan yıkıldım. Hala emin degilim tabi o hayaletten bile silik cizgiyle
Kan vermedim. Bu ay da geçsin, hamile kalsam da kalmasam da mecbur vericem artık..insallah faydasi olur kürün, kan vercektin onuda vermedin sen dimi
Öyle oldu valla ben Yok diye o kadar inandirmisimki kendimisonra yıkılmaktan korkup baştan yıkıldım. Hala emin degilim tabi o hayaletten bile silik cizgiyle
Rahat ol kuzum. Hayırlıysa devamı gelsin inşallahinsallah faydasi olur kürün, kan vercektin onuda vermedin sen dimi
Valla bende oğluşumu yani köpüşümü alıyorum kucağıma 9 kiloKizim 12.5 kg
Gun icinde sayısız kucağa aliyorum.
Hatta atçılık digidik cok sever,
Inşallah risk oluşturmaz.
Icim rahat ama dr a soracağım gittigimde.
Aha gördüm valla gördüm. Hayırlı olsun canım. Bugün ikinci kez test doğruluyor. Darısı bana ve bize inşallahİyi geceler kızlar ben bu akşam erken gebelik testi yaptım
Kaç gün gecikti ve yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmış oldun canımİyi geceler kızlar ben bu akşam erken gebelik testi yaptım
Amin canm çok teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese en hayırlısı ve doğru zamanda nasip etsinAha gördüm valla gördüm. Hayırlı olsun canım. Bugün ikinci kez test doğruluyor. Darısı bana ve bize inşallah
Bat yrn veya cuma günü canm 2 gün erken yaptım erken gebelik testi bu. Sat 3 mayıs cuma akşamı hastalanmıştım yumrtlamayı ovü ile takip etmedim program biraz yanılttı ama 20-22 ve 24 ü değerlendirdik. 3,5 yıllık evliyiz sadece prezervatifle korunduk ve ilk denememizde tuttu 3 mayıs tan 1 gün önce öylesine yapmıştık onu saymazsakKaç gün gecikti ve yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmış oldun canım
Tekrar hayırlı olsun canım çok sevindimBat yrn veya cuma günü canm 2 gün erken yaptım erken gebelik testi bu. Sat 3 mayıs cuma akşamı hastalanmıştım yumrtlamayı ovü ile takip etmedim program biraz yanılttı ama 20-22 ve 24 ü değerlendirdik. 3,5 yıllık evliyiz sadece prezervatifle korunduk ve ilk denememizde tuttu 3 mayıs tan 1 gün önce öylesine yapmıştık onu saymazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?