Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi saat yatmasan bile hemen tuvalete falan kosma canim sende
Aslında ilk oğlanı yapım aşamasında da burda kızlardan duymuştum. 15 dakika bacaklarımı dikiyordum. Yine yapayım, hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemiyorum. Küre de alıştım, çörek otlarını kıtır kıtır çiğniyorum. :))))

Nescafe maalesef kötü canım. Bırakmaya çalış. Zekaya tesiri olabilir. Türk kahvesi bir fincan iyidir

insallah faydasi olur kürün, kan vercektin onuda vermedin sen dimi
Oh müjdeyi ben verdim o zaman nemutlu canım venim
Öyle oldu valla ben Yok diye o kadar inandirmisimki kendimi sonra yıkılmaktan korkup baştan yıkıldım. Hala emin degilim tabi o hayaletten bile silik cizgiyle

Kan vermedim. Bu ay da geçsin, hamile kalsam da kalmasam da mecbur vericem artık..

Kizim 12.5 kg
Gun icinde sayısız kucağa aliyorum.
Hatta atçılık digidik cok sever,
Inşallah risk oluşturmaz.
Icim rahat ama dr a soracağım gittigimde.
Valla bende oğluşumu yani köpüşümü alıyorum kucağıma 9 kilo
Üzerime atlıyor kucağımda yatıyor falan itsem de geri geliyor ağlıyor kıyamıyorum

Canlar bugün benim Bat günüm. Pik ayın 18iydi.19unda silikleşti.17-18-19 ilişki oldu. 19undan sayarsam bugün 11.gün.Tabi regl tarihimin çatlama ya bağlı değiştiğini kabul etmezsem bat bugün yani. Neyse sabah erken gebelik ve normal test yaptım. Tertemiz negatifRegl de olmadım hala. Cumartesi il dışına çıkıcaz. Sizce cumaya kadar olmazsam kan vereyim mi gitmeden? 5 gün kalıcam kaynanamda oralarda yaptırmam bıdı bıdı sorular kaldırmaz kafam

Kaç gün gecikti ve yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmış oldun canım
Bat yrn veya cuma günü canm 2 gün erken yaptım erken gebelik testi bu. Sat 3 mayıs cuma akşamı hastalanmıştım yumrtlamayı ovü ile takip etmedim program biraz yanılttı ama 20-22 ve 24 ü değerlendirdik. 3,5 yıllık evliyiz sadece prezervatifle korunduk ve ilk denememizde tuttu 3 mayıs tan 1 gün önce öylesine yapmıştık onu saymazsak

Tekrar hayırlı olsun canım çok sevindim

ben tavuk gibi uyuya kaldigim icin yeni gordum uykulu gozlerle yaziyorum su an. canim asssssiri sevindim, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. biz demiştik @KARABATAK_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…