- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 31
kac tane güzel haber ya nasil mutluyum nasilİyi geceler kızlar ben bu akşam erken gebelik testi yaptım
Tekrar hayırlı olsun canım çok sevindim
Bende şaşkınım yani bukadar çabuk beklemiyordumkac tane güzel haber ya nasil mutluyum nasil
Gözün aydın canımm :)))))İyi geceler kızlar ben bu akşam erken gebelik testi yaptım
Sağol tatlım darısı başına inşaAllahGözün aydın canımm :)))))
İnşallah canımcım hayırlısıyla :)))Sağol tatlım darısı başına inşaAllah
Hıç bılmıym kı nm ınş giderOkumustum bi yerde sperm bi saat icinde ulasirmis tüplere. Yeter yani bence
Boşver sen akrabayı bebek yapZaten yoğun bi program hazırladım. Bide hepsinde birer saat yatarsam bittim ben :)))) bayramda hısım akrabaya da gidemem bu gidişle hahahhaa
Bencede :))Boşver sen akrabayı bebek yap
Pşekıldemı kaldın cok kısa cmmCanim ben en fazla 15 dk sonra dustayim.
Sus kızHerkes hamile kalacak bu grupta, bi ben kalamıcam gibi geliyor bana
Bende var bekliyorum canım senin gibikızlar merhaba bugün bat günüm :)
birşey soracaktım :)
beyaz sarı pelteli akıntısı olup gebeliğini öğrenenler oldu mu merak içindeyiim
Senin bat ne zaman canıımBende var bekliyorum canım senin gibi
Dündü normal döngümde. Ama ovulasyona göre cuma gibi görünüyorSenin bat ne zaman canıım
Hıımm sende var mı peki canım belirti tarzı başka bişeyler bi değişiklikler falan :)Dündü normal döngümde. Ama ovulasyona göre cuma gibi görünüyor
Uyuyamıyorum canım afedersin 3 gündür iftardan sonra ishal var. Sol kasığım batıyor sızlata sızlata. Ve çok gazlıyım muhtemelen ishal den dolayı. Normalde göğüslerim şişer ve acırdı regl öncesi. Onlarda daha bişey yok. Ve regl öncesi başım çatlar ağrıdan o da yo henüzHıımm sende var mı peki canım belirti tarzı başka bişeyler bi değişiklikler falan :)
Bende uyuyamıyorum canım sabah 5 6 oluyor uyumam ama uyuduğum zamanda çok zor kalkıyorum ... tansiyonumda düşük 9a 5 falan .. göğüslerimde yeşil damarlar var ağrıya gelince bastırınca acıyorlar sadece bi de meşhur beyaz sarı akıntım var işteUyuyamıyorum canım afedersin 3 gündür iftardan sonra ishal var. Sol kasığım batıyor sızlata sızlata. Ve çok gazlıyım muhtemelen ishal den dolayı. Normalde göğüslerim şişer ve acırdı regl öncesi. Onlarda daha bişey yok. Ve regl öncesi başım çatlar ağrıdan o da yo henüz
İshal bende 2 gün oldu ve ondan beridir de tuvalete çıkamıyorumUyuyamıyorum canım afedersin 3 gündür iftardan sonra ishal var. Sol kasığım batıyor sızlata sızlata. Ve çok gazlıyım muhtemelen ishal den dolayı. Normalde göğüslerim şişer ve acırdı regl öncesi. Onlarda daha bişey yok. Ve regl öncesi başım çatlar ağrıdan o da yo henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?