Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar hayırlı olsun canım çok sevindim

Allah razı olsun darısı size inşaAllah. denemeye başlamadan önce doktora gittim 2 ay önce kadar . muayene oldum. Ultrasondan ve alttan muayene etti genel temiz dedi sadece küçük birşey var gibi adet döneminin 5. Günü gibi gel bakalım demişti bide folik asit başlatmıştı birde kan ve idrar testleri yapmıştı. Fırsat bulup gidip kontrol ettiremedim. Testlerimide yeni yaptırdım yrn gidip alcam sonuçları. Doktorumda hastaneden ayrılmış başka doktora başlıcam.

kızlar merhaba bugün bat günüm :)
birşey soracaktım :)
beyaz sarı pelteli akıntısı olup gebeliğini öğrenenler oldu mu merak içindeyiim

Hıımm sende var mı peki canım belirti tarzı başka bişeyler bi değişiklikler falan :)
Uyuyamıyorum canım afedersin 3 gündür iftardan sonra ishal var. Sol kasığım batıyor sızlata sızlata. Ve çok gazlıyım muhtemelen ishal den dolayı. Normalde göğüslerim şişer ve acırdı regl öncesi. Onlarda daha bişey yok. Ve regl öncesi başım çatlar ağrıdan o da yo henüz

Bende uyuyamıyorum canım sabah 5 6 oluyor uyumam ama uyuduğum zamanda çok zor kalkıyorum ... tansiyonumda düşük 9a 5 falan .. göğüslerimde yeşil damarlar var ağrıya gelince bastırınca acıyorlar sadece bi de meşhur beyaz sarı akıntım var işte Aslında az çok benziyor belirtilerimiz

İshal bende 2 gün oldu ve ondan beridir de tuvalete çıkamıyorum çok gazım var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…