- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
İnsallah sadece beta icin kan vereceksin önümüzdeki ay. O yogun calismaylaKan vermedim. Bu ay da geçsin, hamile kalsam da kalmasam da mecbur vericem artık..
Bence hala umut var. Regl gelmedikce umut vardir bizim sloganimiz gibi oldu artikCanlar bugün benim Bat günüm. Pik ayın 18iydi.19unda silikleşti.17-18-19 ilişki oldu. 19undan sayarsam bugün 11.gün.Tabi regl tarihimin çatlama ya bağlı değiştiğini kabul etmezsem bat bugün yani. Neyse sabah erken gebelik ve normal test yaptım. Tertemiz negatifRegl de olmadım hala. Cumartesi il dışına çıkıcaz. Sizce cumaya kadar olmazsam kan vereyim mi gitmeden? 5 gün kalıcam kaynanamda oralarda yaptırmam bıdı bıdı sorular kaldırmaz kafam
Hepimiz tez zamanda meleğimize kavuşalım inşallah ❤Bence hala umut var. Regl gelmedikce umut vardir bizim sloganimiz gibi oldu artik
Çok sıkıntı degilse verirsin cuma günü kan. Varsa da cumaya kadar testte biraz cikmasi lazim en az 13. gün olacak cünkü.
Bizde cuma gitcez o zamana kadar netlestirsek ne güzel olur. İyi ya da kötü belli olsa soru işareti kalmasa keske.
(İyi olsun insallah)
İnşaAllah hamile siniz gözünüz aydın tebrikler dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim sagolunKarabataktan etkilendim bende kimyasal dedikce aklima girdiyoksa anlamam kimyasal falan. Hatta gecen ay bi test boyle silik cikti sonra bisey cikmadi. Demek kimyasalmis dedim burda fazlaca okuduktan sonra. İnsallah simdi benimki de degildir
Hayırlı olsun inşallahkac tane güzel haber ya nasil mutluyum nasil
Günaydın hamile olup hamileliğiniz iyi geçiyordur inşallah.hamile anne adayları. Hamileliği yaşayacak olanlar bekleyenler Rabbim hepimizin kucağını hayırlısıyla doldursun sağlıklı sıhhatli olarak. Hayırlı evlatlar yazılar yazsın evlatlarımızaBat 28 mayis
Inşallah kırmızılar gelmez
Bugün ve yarın kadir gecesi mübarek günde bizler birbirimize dua edelim başkasının başkasına ettiği dua kabül olur derler Rabbim duyar sesimizi dualarımız tezzzzzsmanda gerçekleşir inşallah sagolunGünaydın hamile olup hamileliğiniz iyi geçiyordur inşallah.hamile anne adayları. Hamileliği yaşayacak olanlar bekleyenler Rabbim hepimizin kucağını hayırlısıyla doldursun sağlıklı sıhhatli olarak. Hayırlı evlatlar yazılar yazsın evlatlarımıza
Cuma gunu yaptırıp, kafan rahat git derim ben.Canlar bugün benim Bat günüm. Pik ayın 18iydi.19unda silikleşti.17-18-19 ilişki oldu. 19undan sayarsam bugün 11.gün.Tabi regl tarihimin çatlama ya bağlı değiştiğini kabul etmezsem bat bugün yani. Neyse sabah erken gebelik ve normal test yaptım. Tertemiz negatifRegl de olmadım hala. Cumartesi il dışına çıkıcaz. Sizce cumaya kadar olmazsam kan vereyim mi gitmeden? 5 gün kalıcam kaynanamda oralarda yaptırmam bıdı bıdı sorular kaldırmaz kafam
Ooooo hayirli olsun tatlimmmmİyi geceler kızlar ben bu akşam erken gebelik testi yaptım
En cok 15 cnm.Pşekıldemı kaldın cok kısa cmm
Amin canim bu guzel duan icin Allah razi olsun.Günaydın hamile olup hamileliğiniz iyi geçiyordur inşallah.hamile anne adayları. Hamileliği yaşayacak olanlar bekleyenler Rabbim hepimizin kucağını hayırlısıyla doldursun sağlıklı sıhhatli olarak. Hayırlı evlatlar yazılar yazsın evlatlarımıza
Emin ol dua ediyoruz ediyorum ve edecegiz de,yarin da kadir gecesi Allah herseyin hayirli olanini versin.Bugün ve yarın kadir gecesi mübarek günde bizler birbirimize dua edelim başkasının başkasına ettiği dua kabül olur derler Rabbim duyar sesimizi dualarımız tezzzzzsmanda gerçekleşir inşallah sagolun
İnşallah canımBence hala umut var. Regl gelmedikce umut vardir bizim sloganimiz gibi oldu artik
Çok sıkıntı degilse verirsin cuma günü kan. Varsa da cumaya kadar testte biraz cikmasi lazim en az 13. gün olacak cünkü.
Bizde cuma gitcez o zamana kadar netlestirsek ne güzel olur. İyi ya da kötü belli olsa soru işareti kalmasa keske.
(İyi olsun insallah)
Ben de yatsi namazini kapali gozlerle zar zor kilip hemen uyudum.Günaydın kızlar. 2 saatlik uykuyla bugün mesai nasıl bitecek bakalım
Amin canım inşallah. Çok zormus gercekten yillardir bekleyenlere Allah çok sabir versinHepimiz tez zamanda meleğimize kavuşalım inşallah ❤
Kaydediyorum tatlimGünaydın kızlarMaşallah ard arda haberler geliyor çok seviniyorum hamile kalan arkadaşlarım adına dilerim çok sağlıklı,güzel bir hamilelik geçirirsiniz Ben regl oldum maalesef yeni bat 29 haziran
Hamilesin netGünaydın ☀
Beklemedeyim dün 1 damla açık pembeden sonra akşamda sarılı kahve gibi günlük pede 1 damlacık bulaşmış normalde direk adetim başlar ya yoğun kırmızı ya da yoğun kajve ama arada böyle lekelenmelerim olmazdı
Göğüslerime bakıyorum o halkalar sanki biraz genişlemiş ve koyulaşmış üzerinde yeşil damarlar belli oluyo kasıklarım adet sancsı gibi ağrı var yemeklerden sonra midem ynıyo gibi oluyo bir de başka da belirtim yok testte almadım erken yapıp üzülmemek adına
İnşaAllah hamile siniz gözünüz aydın tebrikler dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?