Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım gıbı testı koyulasıo yumurtlaması yakın olan kımler var kızlar

Bence hala umut var. Regl gelmedikce umut vardir bizim sloganimiz gibi oldu artik
Çok sıkıntı degilse verirsin cuma günü kan. Varsa da cumaya kadar testte biraz cikmasi lazim en az 13. gün olacak cünkü.
Bizde cuma gitcez o zamana kadar netlestirsek ne güzel olur. İyi ya da kötü belli olsa soru işareti kalmasa keske.
(İyi olsun insallah)

Hepimiz tez zamanda meleğimize kavuşalım inşallah ❤

Karabataktan etkilendim bende kimyasal dedikce aklima girdi yoksa anlamam kimyasal falan. Hatta gecen ay bi test boyle silik cikti sonra bisey cikmadi. Demek kimyasalmis dedim burda fazlaca okuduktan sonra. İnsallah simdi benimki de degildir
İnşaAllah hamile siniz gözünüz aydın tebrikler dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim sagolun

Bat 28 mayis

Inşallah kırmızılar gelmez
Günaydın hamile olup hamileliğiniz iyi geçiyordur inşallah.hamile anne adayları. Hamileliği yaşayacak olanlar bekleyenler Rabbim hepimizin kucağını hayırlısıyla doldursun sağlıklı sıhhatli olarak. Hayırlı evlatlar yazılar yazsın evlatlarımıza

Bugün ve yarın kadir gecesi mübarek günde bizler birbirimize dua edelim başkasının başkasına ettiği dua kabül olur derler Rabbim duyar sesimizi dualarımız tezzzzzsmanda gerçekleşir inşallah sagolun

Cuma gunu yaptırıp, kafan rahat git derim ben.
İyi geceler kızlar ben bu akşam erken gebelik testi yaptım
Ooooo hayirli olsun tatlimmmm

Pşekıldemı kaldın cok kısa cmm
En cok 15 cnm.
Once esim giriyor dusa. O cikana dek gecen sure tahmini 10 dk felan. Ama ben mecbur kalkiyordum kizim uyanirsa diye.
Amin canim bu guzel duan icin Allah razi olsun.
Bugün ve yarın kadir gecesi mübarek günde bizler birbirimize dua edelim başkasının başkasına ettiği dua kabül olur derler Rabbim duyar sesimizi dualarımız tezzzzzsmanda gerçekleşir inşallah sagolun
Emin ol dua ediyoruz ediyorum ve edecegiz de,yarin da kadir gecesi Allah herseyin hayirli olanini versin.

İnşallah canım

Günaydın
Beklemedeyim dün 1 damla açık pembeden sonra akşamda sarılı kahve gibi günlük pede 1 damlacık bulaşmış normalde direk adetim başlar ya yoğun kırmızı ya da yoğun kajve ama arada böyle lekelenmelerim olmazdı
Göğüslerime bakıyorum o halkalar sanki biraz genişlemiş ve koyulaşmış üzerinde yeşil damarlar belli oluyo kasıklarım adet sancsı gibi ağrı var yemeklerden sonra midem ynıyo gibi oluyo bir de başka da belirtim yok testte almadım erken yapıp üzülmemek adına

Hamilesin net
(Belirtilere gore)

Bir de şeyi yazmayı unuttum dün gündüz bildiğin gözlerim kapandı uyku hali geldi 1 saat falan uyumuşum inşallah hepsi gebeliktendir

İnşaAllah hamile siniz gözünüz aydın tebrikler dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim sagolun

İnsallah öyleyimdir ben hala emin olamiyorum. Yarin tekrar test yapcam bakalim. Hepimize versin Allah su mübarek günlerin hatrina. Hep dualarimdasiniz zaten beklemenin zorlugunu gördükce hep bunun icin dua eder oldum. Önceden gercekten anlamiyomusum olmayanlari, uzun süre bekleyenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…