- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Hamilesin net
(Belirtilere gore)
Belirtiler ben hamileyim diyo valla insallah öylesindir canimGünaydın
Beklemedeyim dün 1 damla açık pembeden sonra akşamda sarılı kahve gibi günlük pede 1 damlacık bulaşmış normalde direk adetim başlar ya yoğun kırmızı ya da yoğun kajve ama arada böyle lekelenmelerim olmazdı
Göğüslerime bakıyorum o halkalar sanki biraz genişlemiş ve koyulaşmış üzerinde yeşil damarlar belli oluyo kasıklarım adet sancsı gibi ağrı var yemeklerden sonra midem ynıyo gibi oluyo bir de başka da belirtim yok testte almadım erken yapıp üzülmemek adına
İnşallah kendimi kaptırmak istemiyorum günümü bekliyorum sizin de test çizgi çıkmış tebriklerBelirtiler ben hamileyim diyo valla insallah öylesindir canim
Günaydın kızlar. 2 saatlik uykuyla bugün mesai nasıl bitecek bakalım
Yok vermedim yarinda test yapiyimda ona göre acilde veririm diye düsündüm. Göremedim ilk sayfada gününüzü ne zamandi batİnşallah kendimi kaptırmak istemiyorum günümü bekliyorum sizin de test çizgi çıkmış tebriklerkan verdiniz mi
Takvime göre 3 hazi bazen öncesi de oluyoYok vermedim yarinda test yapiyimda ona göre acilde veririm diye düsündüm. Göremedim ilk sayfada gününüzü ne zamandi bat
Seninde kalmamis bisey bayramda güzel haberi alirsin insallahTakvime göre 3 hazi bazen öncesi de oluyo
İki kızım da da çok silik çıktı hamileydim ama geçen ay 2 test yaptım silikti ama kanda çıkmadı üzülmemek adına kanda çıkmadan kesin gözüyle bakma canım o hissi biliyorum üzülmeni istemem canım inşallah inşallah vardır benim ilk kızımdaki gibi silik çıkmıştır
bencede git canım en azından için rahat olurya kizlar benim nabzim 90-95 arasi atiyor, gebeligi ogrendikten sonra yaklasik bir haftadir yani. doktorum kardiyolojiye gitmemi onerdi. korkuyorum insallah ilerleyen zamanlarda daha da artmaz
Bana da her hamilelik kendine özgü denildi.İnşallah canım açıkçası çok umutluydum ama dünkü pembe lekeden sonra moralim bozuldu çünkü iki kızımda da böyle bir şey olmadı hamilelikler nasılsa hepsi öyle olur dedi biri lekelenme olmadıysa yine olmazdı dedi hamile kalınca ben bi daha hiç leke kan man görmezdim
Aman diyim ihmal etme, hamilelikte nabiz az hizli atiyordur belki ama carpinti felan oluyordu.ya kizlar benim nabzim 90-95 arasi atiyor, gebeligi ogrendikten sonra yaklasik bir haftadir yani. doktorum kardiyolojiye gitmemi onerdi. korkuyorum insallah ilerleyen zamanlarda daha da artmaz
Hatun denince hep muhtesem yuzyil dizisi geliyor aklima. Amma yer etmis bendeGünaydın hatunlar nasılsınız.
Gözün aydın canım değerin yükselmiş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Ben de yatsi namazini kapali gozlerle zar zor kilip hemen uyudum.
Insallah zorlanmadan gunu tamamlarsin canim guzel öğretmenimm
Aynen canımGünaydın, bende sahurdan sonra uyuyamadim 3 4 saat anca uyumusumdur. Ögretmenmişsin sende cocuklarla beraber uyuruz artik, neyseki sona geldik
Amin , Allah razi olsun.Gözün aydın canım değerin yükselmiş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Belirtilerimiz aynı ben de lekelenme yok bat 5 haziran :)Takvime göre 3 hazi bazen öncesi de oluyo
İki kızım da da çok silik çıktı hamileydim ama geçen ay 2 test yaptım silikti ama kanda çıkmadı üzülmemek adına kanda çıkmadan kesin gözüyle bakma canım o hissi biliyorum üzülmeni istemem canım inşallah inşallah vardır benim ilk kızımdaki gibi silik çıkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?