Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilesin net
(Belirtilere gore)

İnşallah canım açıkçası çok umutluydum ama dünkü pembe lekeden sonra moralim bozuldu çünkü iki kızımda da böyle bir şey olmadı hamilelikler nasılsa hepsi öyle olur dedi biri lekelenme olmadıysa yine olmazdı dedi hamile kalınca ben bi daha hiç leke kan man görmezdim

Belirtiler ben hamileyim diyo valla insallah öylesindir canim

Yok vermedim yarinda test yapiyimda ona göre acilde veririm diye düsündüm. Göremedim ilk sayfada gününüzü ne zamandi bat
Takvime göre 3 hazi bazen öncesi de oluyo
İki kızım da da çok silik çıktı hamileydim ama geçen ay 2 test yaptım silikti ama kanda çıkmadı üzülmemek adına kanda çıkmadan kesin gözüyle bakma canım o hissi biliyorum üzülmeni istemem canım inşallah inşallah vardır benim ilk kızımdaki gibi silik çıkmıştır

ya kizlar benim nabzim 90-95 arasi atiyor, gebeligi ogrendikten sonra yaklasik bir haftadir yani. doktorum kardiyolojiye gitmemi onerdi. korkuyorum insallah ilerleyen zamanlarda daha da artmaz

Seninde kalmamis bisey bayramda güzel haberi alirsin insallah
Yok zaten kaptirmiyorum kendimi gecen ay ben yine boyle silik gördüm sonra kayboldu. Kan vermeme bile gerek kalmadi. Dedigin gibi insallah senin gibi olur. Silikte olsa vardir

ya kizlar benim nabzim 90-95 arasi atiyor, gebeligi ogrendikten sonra yaklasik bir haftadir yani. doktorum kardiyolojiye gitmemi onerdi. korkuyorum insallah ilerleyen zamanlarda daha da artmaz
bencede git canım en azından için rahat olur

Bana da her hamilelik kendine özgü denildi.
Kizimda karnim çatlamadı 1 kere bile midem bulanmadi ama huzursuz bacak sendromu mafetmisti beni.
Aman diyim ihmal etme, hamilelikte nabiz az hizli atiyordur belki ama carpinti felan oluyordu.
Günaydın hatunlar nasılsınız.
Hatun denince hep muhtesem yuzyil dizisi geliyor aklima. Amma yer etmis bende

Iyiyiz efendim, siz nasilsiniz acaba ?

Belirtilerimiz aynı ben de lekelenme yok bat 5 haziran :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…