Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar test yaptım catlamadı sanırım 24 saatır bu halde

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 31
Artik t cizgisi c den daha koyu. Aksam ya da yarin catlayacak.

Sen 30 mayis , 1 haziran , 3 haziran degerlendir.
Sperm kalite sorunu yoksa esinin, sigara alkol almiyor ve gencse hergun de degerlendirebilirsiniz.

Artik t cizgisi c den daha koyu. Aksam ya da yarin catlayacak.

Sen 30 mayis , 1 haziran , 3 haziran degerlendir.
Sperm kalite sorunu yoksa esinin, sigara alkol almiyor ve gencse hergun de degerlendirebilirsiniz.
Spermı ıyı cnm dunu degerlendırdık bakalım aksama yaoarım belkı yarın catlamıs olur umarm

Kizlar bu arada ""ben istedigim için değil icime dogan"" benim beybi erkek gibi hissediyorum.
Kizimda tahminim doğru çıkmıştı, bakalim bunda da bilmis olacakmıyim. Kizimi 3 aylik olmadan ogrenmistik cinsiyetini, yani tahmini ağustos basinda öğreniriz gibi ( tabi bunlar gebelik saglikla ilerlerse, daha ne kese ne bebek ne kalp atışı ogrenilmedi yolumuz uzunnn. )

İnşaAllah

yaa o zaman cok soğukkanlısın canim ne güzel. ben ter döktüm resmen. zaten iliski yasarken de cok zorlandigim icin muhtemelen etkisi oldu
Ya ben on kişi bacaklarımın önünde beklerken çırılçıplak çocuk doğurmuşum, sonra fotoğraflarda gördüm sanki tiyatro izliyolar bende olandan herkeste var, doktor hergün kaç tane görüyor öeh benimkine mi bakacak piskolojisi sayesinde rahatım sanırımya

Ay baya kopkoyu yaaa çatlamış gibi yanlış mıyım? Çatlamamışı şöyle oluyo bak fotp koyayım bunu ben dün yaptım

Eklentiler

• B4C4322E-F2D5-4AD1-9B16-02293E9BF403.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar bakin ne buldum. Eski yazismalarimi kurcaliyordum da. Ben bunları okurken benim kizim 9.kattan asagi tum mandallari atmis. Balkon cam balkon oldugu icin yetişemiyor boy olarak,ben de icim rahat biraz uzanayim dedim. Anam bi baktim mandallar asagida.

Eklentiler

• 20190530_124743.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 44
@KARABATAK_ ben de muhteşem yüzyılı izliyordum. Oğlumun adını ordan esinlenip verdim

ne koydun kız adını :)

adı ne canım merak ettim. Süleyman geldi sadece aklıma izlememiştim ben hiç

cnm sende test yaptınmı ?
göremedim
kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza, sat 4 mayıs. bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm şükür yarında doktora gidicem bakalım..
gözün ayıdn canm sağlıcakla gelir bebişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…