adı ne canım merak ettim. Süleyman geldi sadece aklıma izlememiştim ben hiç@KARABATAK_ ben de muhteşem yüzyılı izliyordum. Oğlumun adını ordan esinlenip verdim
Kesin sehzade isimlerinden@KARABATAK_ ben de muhteşem yüzyılı izliyordum. Oğlumun adını ordan esinlenip verdim
Bi kere o suleyman degil sülümanadı ne canım merak ettim. Süleyman geldi sadece aklıma izlememiştim ben hiç
Artik t cizgisi c den daha koyu. Aksam ya da yarin catlayacak.Kızlar test yaptım catlamadı sanırım 24 saatır bu halde
Spermı ıyı cnm dunu degerlendırdık bakalım aksama yaoarım belkı yarın catlamıs olur umarmArtik t cizgisi c den daha koyu. Aksam ya da yarin catlayacak.
Sen 30 mayis , 1 haziran , 3 haziran degerlendir.
Sperm kalite sorunu yoksa esinin, sigara alkol almiyor ve gencse hergun de degerlendirebilirsiniz.
Hahaa oda güzeldi KARABATAKKesin sehzade isimlerinden
Bi kere o suleyman degil sülüman
Anladim, hadi inşallah canim tutar insallah.Spermı ıyı cnm dunu degerlendırdık bakalım aksama yaoarım belkı yarın catlamıs olur umarm
Cihangir çilingir gibi deyip koymazdi benim bey.Hahaa oda güzeldi KARABATAKMustafa Selim bide Cihangir onun oğluydu galiba. Cihangir çok hoşuma gidiyo benim o mu yoksa
İnşaAllahKizlar bu arada ""ben istedigim için değil icime dogan"" benim beybi erkek gibi hissediyorum.
Kizimda tahminim doğru çıkmıştı, bakalim bunda da bilmis olacakmıyim. Kizimi 3 aylik olmadan ogrenmistik cinsiyetini, yani tahmini ağustos basinda öğreniriz gibi ( tabi bunlar gebelik saglikla ilerlerse, daha ne kese ne bebek ne kalp atışı ogrenilmedi yolumuz uzunnn. )
Normalde 7 de duyuluyordu sanırım, yani ben döllenmeye göre 7 de duymuştumkalp atışı da artik bayramdan 2 hafta sonra duyulur mu sizce
Ya ben on kişi bacaklarımın önünde beklerken çırılçıplak çocuk doğurmuşum, sonra fotoğraflarda gördüm sanki tiyatro izliyolaryaa o zaman cok soğukkanlısın canim ne güzel. ben ter döktüm resmen. zaten iliski yasarken de cok zorlandigim icin muhtemelen etkisi oldu
Ay baya kopkoyu yaaa çatlamış gibi yanlış mıyım? Çatlamamışı şöyle oluyo bak fotp koyayım bunu ben dün yaptımKızlar test yaptım catlamadı sanırım 24 saatır bu halde
Kasık bayması göğüs hassasiyeti bir kaç akşamdır hiç uyuyamıyorum bunlar belirtiden sayılır mı bilmemkelebekan belirtin neler bnde hiç belirti yok ya olmayacak sanırım
Koyudan sonra sıkıklesınce catlıyo kuzum benım dunden berı koyu sulıklesmesını beklıyorunAy baya kopkoyu yaaa çatlamış gibi yanlış mıyım? Çatlamamışı şöyle oluyo bak fotp koyayım bunu ben dün yaptım
Hoşgeldinkızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza, sat 4 mayıs. bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm şükür yarında doktora gidicem bakalım..
@KARABATAK_ ben de muhteşem yüzyılı izliyordum. Oğlumun adını ordan esinlenip verdim
adı ne canım merak ettim. Süleyman geldi sadece aklıma izlememiştim ben hiç
gözün ayıdn canm sağlıcakla gelir bebişin inşallahkızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza, sat 4 mayıs. bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm şükür yarında doktora gidicem bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?