İnşallah teşekkürler darısı isteyenlerene koydun kız adını :)
cnm sende test yaptınmı ?
göremedim
gözün ayıdn canm sağlıcakla gelir bebişin inşallah
Evet canım,dün regl oldum önce yerleşme kanaması diye düşündüm baya azdı çünkü ama akşama doğru regl kanamasına döndü. Önümüzdeki aya kısmet artık. Daha çok çalışıcaz demek oluyor bu.agacsizkoalaa canım sen regl mi oldun? Ben kaçırmışım. İlk sayfayı takip ediyorum, kimler benim gibi hazirana kaldı diye..
çok çook silik bişey çıktı dün ama bilmiyorum var mı yok mu. bat bugündü yarın yine yapcam bakalım vardır inşallahne koydun kız adını :)
cnm sende test yaptınmı ?
göremedim
gözün ayıdn canm sağlıcakla gelir bebişin inşallah
Çilingir mi :) çok yaratıcı valla hiç aklıma gelmezdi . selimde çok güzel ama evet. benim oğlum olursa yüksek ihtimal Mustafa olur kayınpederimin adı.Cihangir çilingir gibi deyip koymazdi benim bey.
Isim konusunda maşallah cok yaraticidir.
Selim olabilir mi busracim.
Benim testler clear blue, gülen yüz çıktığı günden sora 24-36 saat içinde çatlıyo yazıyo. Bi de tsh yüksekliği en fazla iki gün sürüyo sanıyodum senin testler kaç gündür koyu kız? Ya 30. Günüm bugün hala koyu çizgi göremedim içim daraldı benim de iyice dağılsı hormonlarımKoyudan sonra sıkıklesınce catlıyo kuzum benım dunden berı koyu sulıklesmesını beklıyorun
Lh yazacağıma tsh yazmışım a dostlarBenim testler clear blue, gülen yüz çıktığı günden sora 24-36 saat içinde çatlıyo yazıyo. Bi de tsh yüksekliği en fazla iki gün sürüyo sanıyodum senin testler kaç gündür koyu kız? Ya 30. Günüm bugün hala koyu çizgi göremedim içim daraldı benim de iyice dağılsı hormonlarım
benimde bugün ve gelen giden yok.Kızlar gelen giden yok
Bugün bat
Kabızlıkta devam
Rüyamda da test yaptığımı pozitif çıktığını gördümhadi hayırlısı
Bilmiyorum canım korkuyorum açıkçası yapmaya beklesem mi beklemesem mi bilmiyorumbenimde bugün ve gelen giden yok.
sürekli tuvalete gidiyorum akıntım var. inşallah bebekten dolayıdır akıntı
inşallah gerçek olur rüyan canım. ne zaman yapacaksın test
Ben tüm gebeliğim boyunca her sabah bi türk kahvesi içmiştim, emzirirken çok çok azaltmıştım çünkü uyumayan bi canavardı. Bi de istiyorsa al kucağına derim . Çünkü gebelik öncesi nasılsa gebelikte de öyle devam edebilirsiniz diyorlar hayata. Atıyorum 10 km yürüyorsan hergün gebeyim diye kesme diyorlar. Ya da tam tersi. Ama benim oğlanın en büyük hobisi karnımdazıplaması yaaCanım bence ilk 3 ay düşme riskine karşı tedbirli ol. Kızını kucağına almadan oyunlar oynayın. Evcilik falan :))) kızım olmadığı için ne oynarlar bilmiyorum. Benimki hep arabalarıyla oynar, koltukların kırlentleriyle oynar.
Kahve işine gelince 3ü bir arada çok katkılı, onları bırak bence... Ben her akşam Türk kahvemi mutlaka içerim. Bayılıyorum ya. Ama bilmiyorum Türk kahvesi zararlı mıdır günde bir tane
Ben oğluma anında kalkıp duş alarak gebe kalmışım yavyatmak lazım
Test yapsan daha az strese girersin emin ol.Kızlar gelen giden yok
Bugün bat
Kabızlıkta devam
Rüyamda da test yaptığımı pozitif çıktığını gördümhadi hayırlısı
2 kez okudum o yuzden mesajiniLh yazacağıma tsh yazmışım a dostlar
Öyle canım ama cesaret edemiyorum geçen ay pozitif olup kimyasal yaşadığım için ..Test yapsan daha az strese girersin emin ol.
2 kez okudum o yuzden mesajini
Canım 16sı yumurtlama takvimime göre 7 13 15 20si ilişki olduMelteminaa
ben yarın tekrarlıycam dün varla yok arasında bişeydi. olduğuna pek inanmıyorum ama yarın tekrarlıycam gelmezse regl. ovu takibi yaptın mı sen yumurtlamayı biliyosan yap bence artık test
ben takvime güvenemiyorum döngüm normal olmadığı için. eğer gerçekten eminsen bence çıkar artık canım. kimyasal biraz daha erken öğrenince olmuyo mu. bizim zaten adet günümüz artıkCanım 16sı yumurtlama takvimime göre 7 13 15 20si ilişki oldu
Cihangir :)adı ne canım merak ettim. Süleyman geldi sadece aklıma izlememiştim ben hiç
Cihangir verdim adını :))))ne koydun kız adını :)
Evet canımcım daha sıkı çalışıcaz. Gün aşırı ilişki mutlaka olsun. Bide kür yapıyorum biliyorsun. Sen de yap çörek otu bal tarçını. Güveniyorum bu ay kendime :)Evet canım,dün regl oldum önce yerleşme kanaması diye düşündüm baya azdı çünkü ama akşama doğru regl kanamasına döndü. Önümüzdeki aya kısmet artık. Daha çok çalışıcaz demek oluyor bu.
cihangir benimde beğendiğim isimlerden :) hatta düşünüyordumCihangir verdim adını :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?