Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
agacsizkoalaa canım sen regl mi oldun? Ben kaçırmışım. İlk sayfayı takip ediyorum, kimler benim gibi hazirana kaldı diye..
Evet canım,dün regl oldum önce yerleşme kanaması diye düşündüm baya azdı çünkü ama akşama doğru regl kanamasına döndü. Önümüzdeki aya kısmet artık. Daha çok çalışıcaz demek oluyor bu.

Cihangir çilingir gibi deyip koymazdi benim bey.
Isim konusunda maşallah cok yaraticidir.
Selim olabilir mi busracim.
Çilingir mi :) çok yaratıcı valla hiç aklıma gelmezdi . selimde çok güzel ama evet. benim oğlum olursa yüksek ihtimal Mustafa olur kayınpederimin adı.
busra1tan meraklandırdın bizi iyice nerdesin sen :)

Koyudan sonra sıkıklesınce catlıyo kuzum benım dunden berı koyu sulıklesmesını beklıyorun
Benim testler clear blue, gülen yüz çıktığı günden sora 24-36 saat içinde çatlıyo yazıyo. Bi de tsh yüksekliği en fazla iki gün sürüyo sanıyodum senin testler kaç gündür koyu kız? Ya 30. Günüm bugün hala koyu çizgi göremedim içim daraldı benim de iyice dağılsı hormonlarım

Kızlar gelen giden yok
Bugün bat
Kabızlıkta devam
Rüyamda da test yaptığımı pozitif çıktığını gördüm hadi hayırlısı

Lh yazacağıma tsh yazmışım a dostlar

Kızlar gelen giden yok
Bugün bat
Kabızlıkta devam
Rüyamda da test yaptığımı pozitif çıktığını gördüm hadi hayırlısı
benimde bugün ve gelen giden yok.
sürekli tuvalete gidiyorum akıntım var. inşallah bebekten dolayıdır akıntı
inşallah gerçek olur rüyan canım. ne zaman yapacaksın test

benimde bugün ve gelen giden yok.
sürekli tuvalete gidiyorum akıntım var. inşallah bebekten dolayıdır akıntı
inşallah gerçek olur rüyan canım. ne zaman yapacaksın test
Bilmiyorum canım korkuyorum açıkçası yapmaya beklesem mi beklemesem mi bilmiyorum swn napacaksın

Ben tüm gebeliğim boyunca her sabah bi türk kahvesi içmiştim, emzirirken çok çok azaltmıştım çünkü uyumayan bi canavardı. Bi de istiyorsa al kucağına derim . Çünkü gebelik öncesi nasılsa gebelikte de öyle devam edebilirsiniz diyorlar hayata. Atıyorum 10 km yürüyorsan hergün gebeyim diye kesme diyorlar. Ya da tam tersi. Ama benim oğlanın en büyük hobisi karnımdazıplaması yaa bez değiştirirken de hep karnımı tekmeliyor, ve 30 aylık olmasına rağmen sırf nazdan heleki son dönem sürekli kendini kucakta taşıtıyo, ev de 3 katlı. Tek elimde dolu çamaşır sepeti diğerinde oğlan bi de hergün 15/20 km bisiklet kullanıyorum ben, bi de çocuğu ve esyalarını taşıyorum arkamda 30-40 kilo kadar yük. Bazen düşünüyorum acaba bunlar yüzünden mi gebe kalamıyorum diye ama daha bi kere bile o dönem veya öncesindeki 4 gün ilişki denk gelmemiş o nedenle bilemiyorum da

Melteminaa
ben yarın tekrarlıycam dün varla yok arasında bişeydi. olduğuna pek inanmıyorum ama yarın tekrarlıycam gelmezse regl. ovu takibi yaptın mı sen yumurtlamayı biliyosan yap bence artık test

Ben oğluma anında kalkıp duş alarak gebe kalmışım yav yattıklarım hiçbi işe yaramadı. Ama galiba en önemlisi kadının orgazmı kızlar yaa. Kadın orgazm olunca içeri doğru kan akışından bi vakum oluşuyomuş ve spermler içeri emiliyomuş. Ben de dikkat ettim buna, eşim de ben de boşalırsak taaaa 5 gün sonra bile tuvalette içimden sperm akabiliyor o kadar nası kalmış içerde diyorum

Evet canımcım daha sıkı çalışıcaz. Gün aşırı ilişki mutlaka olsun. Bide kür yapıyorum biliyorsun. Sen de yap çörek otu bal tarçını. Güveniyorum bu ay kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…