Herkeste yok bu isim. Nadir bulunuyor. Bence verebilirsin sen de bu ismi :)))cihangir benimde beğendiğim isimlerden :) hatta düşünüyordum
Hadi yaaa bak bunu hiç duymamıştım.. Aklımda bulunsun :))Ben oğluma anında kalkıp duş alarak gebe kalmışım yavyattıklarım hiçbi işe yaramadı. Ama galiba en önemlisi kadının orgazmı kızlar yaa. Kadın orgazm olunca içeri doğru kan akışından bi vakum oluşuyomuş ve spermler içeri emiliyomuş. Ben de dikkat ettim buna, eşim de ben de boşalırsak taaaa 5 gün sonra bile tuvalette içimden sperm akabiliyor o kadar nası kalmış içerde diyorum
ben bildiim :) çok havalı ve anlamlı bence. eşim kabul etse ilk seçeneğim o olur benimdeCihangir :)
Çok temiz yüreklisin belli canımcımben bildiim :) çok havalı ve anlamlı bence. eşim kabul etse ilk seçeneğim o olur benimde
Ben o bosalmayı hıc yasamadım ıcın bılmıyorumBen oğluma anında kalkıp duş alarak gebe kalmışım yavyattıklarım hiçbi işe yaramadı. Ama galiba en önemlisi kadının orgazmı kızlar yaa. Kadın orgazm olunca içeri doğru kan akışından bi vakum oluşuyomuş ve spermler içeri emiliyomuş. Ben de dikkat ettim buna, eşim de ben de boşalırsak taaaa 5 gün sonra bile tuvalette içimden sperm akabiliyor o kadar nası kalmış içerde diyorum
Öf çok mutsuzum yaa, 30. Günüm bu benim. Emzirme bittiğinde 32 gün düzenine oturmuştu, eskiden oğlumdan önce yani 40 ı pek geçmezdi. 6 ay düzenli oldum şimditam bebek niyetine girdik 53 de adet oldum tabii ogünleri kaçırmış olduk. Sonra 37 de, sonra 63 de. Şimdi 30. Gündeyim hala pik yok! Yine 60 da falan olacaksam 15 gün daha test mi yapıcam ben ya ofBen o bosalmayı hıc yasamadım ıcın bılmıyorumhe ısteksızmı oluyo hayır ogluma hamıle kaldımda 1 saat yatmayla kaldım tabı dusu beklemıstım ama ben sunu dusunuyorum acaba ıcerde spermler kalmıyomu benım hemen yaptıgım ılıskıde tutuyo sankı benım hamılelık bakalım buay nolvak esım gece gelcek sahura kadar 1 2 saat vaktımız var olursa benım dun 12 den berı koyu testler 48 saat bıle koyu kalabılıyormus aksama yaparım belkı ozaman ne cıkıcak senın kacıncı gunun koyulasmadı
Pco nu var sende cnn benım test koyulasmadıgı zaman adetım 15 gun gecıkır yumurtam catlamaz ve kıst olur 45 gunde olurum senede bıkac kere olur bu ama sen ı bılmedıgım ıcın sasırdımÖf çok mutsuzum yaa, 30. Günüm bu benim. Emzirme bittiğinde 32 gün düzenine oturmuştu, eskiden oğlumdan önce yani 40 ı pek geçmezdi. 6 ay düzenli oldum şimditam bebek niyetine girdik 53 de adet oldum tabii ogünleri kaçırmış olduk. Sonra 37 de, sonra 63 de. Şimdi 30. Gündeyim hala pik yok! Yine 60 da falan olacaksam 15 gün daha test mi yapıcam ben ya of
ya 16. gun doktordaydim ben , rahim ultrason görüntülerinde belirgin coklu yumurtaciklar yoktu , sadece2-3 yumurta vardi. benim adet duzenim 30-40 arasiydi genelde tum ailenin kadinlari böyleymis hepsinin de boy boy cocugu var.yillar icinde belki 10 kez doktora gttim cogunluk sebebi adet agrilarimdi hep rahmim yumurtaliklarim kontrol edildi yani, hep bi suphe doguyor doktorlarda pco mu var sende diye ama adetin 3. gun testlerinde cikmiyor . simdiye kadar cikadi yani, benim teyzem gecen dedi ki , 3 ayda bir adet olurmus hep, 2 cocuguna hamileligini de cinsiyetleriyle birlikte ögrenmis, annem bana gebeyken hastane testinde bile cikmamisim 3 aydan sonra alttan muayenede ogrenmis. ben ogluma gebeyken de aynen hastanede kan testinde cikmadi valla 0 idi, 1 hafta sora idrarda ögrendim, gayet 10 gunluk gebelik cikmamis kanda, biz ailecek bi acaibiz zaten , adet gelsin 3. gun yine hormonlarima bakilacak zaten ama yumurtaliklarim yumurtacik dolu degil yani bana bi rahatsizligi yok. sanki bana arada bir bisi oluyo ve rahmim mola veriyor, yani yumurtalar büyümüyor ama bende hormon sikismasi fln yapmiyor. sanirsam beynim yapiyor bunu, tam olarak ne kaynakli oldugunu anlamis degilim , cok heyecanli veya cok cok uzgun dönemlerimde adetim deli gibi duzenli geliyor mesela. ama rehavet sakinlik huzur falan ön plandaysa bozuluyor gibi cözemedim gitti. suan bi de bebek istedigimden sanirim gerginlikten iyice sacmalar oldu vucudum napiyor anlamadim gitti yani.bende iste hic kist yok, sadece bi tane var o da su kisti, sag yumurtaligimda dogudumdan beri varmis 30 mm , zararsiz bisi, eskiden hep dusunurdum bi yumurtaligim tembellik mi yapiyor diye, sanki cunku 1 tur 30-35 arasi diger tur 40 civari olurdum gibi bisi olurdu, ama bu hesaba göre bi uzun bi kisa bi uzun oldu, suan yine 30-40 arasi olmam gerekiyodu ama 30 da ovu hala yoksa 47 den önce adet gelmeyecek demek.. baya uzgunum yaaPco nu var sende cnn benım test koyulasmadıgı zaman adetım 15 gun gecıkır yumurtam catlamaz ve kıst olur 45 gunde olurum senede bıkac kere olur bu ama sen ı bılmedıgım ıcın sasırdım
Canım zaten ovü testini yapmadan 2 saat öncesine kadar sıvı alımı olmayacak..Ya bugün 13:30 da yaptım ovu testini daha da açık çıktı yavsabah ilk idrarda daha mantıklı çıkıyo bence, çünkü ben gündüzleri sürekli su içiyorum kahve yeşil çay! 4 litreden fazla sovı tüketimim var. Azaltamıyorum dengesizleştiremiyorum ve en kötüsü idrarımı da bi saatten uzun tutamıyorum ya şu tükürükle kontrol edilen makineleri bi araştırıyım nasılmış . Ben onlardan alıcam galiba ya.. bu derece adet düzensizliği hayatımın hiçbi döneminde olmadı ya bana, bundan 15 kilo daha fazlayken bile yaşamadım ben bunu neler oluyor
Kayinpederimin ismi konulacak gibi davraniyo herkes. Malesef esimde oyle. Bende ortada bisey yokken bu konu hakkinda yorum yapmiyorum ama is ciddiye binince ne olur bilmiyorum. Oda mustafa aslinda onuda severim ama ben hem farkli hemde yeni isimler gibi olmasin istiyorum. Hem eski hem farkli olmali Cihangir gibiÇok temiz yüreklisin belli canımcımbakalım önce cinsiyet belli olsun sonra eşinle anlaşırsınız. Ben eşime dedim erkek olacağını hissediyorum, adını ben vericem dedim.. Erkek olursa sen, kız olursa ben veririm dedi. Ben erkek olduğuna emindim zaten, rüyamda gördüm daha yeni hamileyken :) ve adını verdim :)
Gercekten farklı hıkayen varmıs cnm bnmde adetlerım 30 32 yumurtlamam 20 22 olur adetle yumurtlama arası kosa lutuel faz yetmezlıgı dıyolar hatta buna ılk bebegıme 16. Gun hamıle kaldım progrstan ılacı vermıstı bı ıncekı adetım 45 gunde gelmıstı yumurtlama olmadıgı ıcın sımdıde 15. Gun ğrogrstan a basladım dun ovular koyulastı bbakalım ne zaman catlayacak meraktayım annemde bana 9 sene gec yumurtladıgı ıcın kalamamıs ılac tedavısıyle kalmıs gıttım drlar bunu kabul etmıyo ama ılaca gerek yokmus bakalım adet zamanı gorucez sende belkı ucuncu ayda ogrenırsın bebişiya 16. gun doktordaydim ben , rahim ultrason görüntülerinde belirgin coklu yumurtaciklar yoktu , sadece2-3 yumurta vardi. benim adet duzenim 30-40 arasiydi genelde tum ailenin kadinlari böyleymis hepsinin de boy boy cocugu var.yillar icinde belki 10 kez doktora gttim cogunluk sebebi adet agrilarimdi hep rahmim yumurtaliklarim kontrol edildi yani, hep bi suphe doguyor doktorlarda pco mu var sende diye ama adetin 3. gun testlerinde cikmiyor . simdiye kadar cikadi yani, benim teyzem gecen dedi ki , 3 ayda bir adet olurmus hep, 2 cocuguna hamileligini de cinsiyetleriyle birlikte ögrenmis, annem bana gebeyken hastane testinde bile cikmamisim 3 aydan sonra alttan muayenede ogrenmis. ben ogluma gebeyken de aynen hastanede kan testinde cikmadi valla 0 idi, 1 hafta sora idrarda ögrendim, gayet 10 gunluk gebelik cikmamis kanda, biz ailecek bi acaibiz zaten , adet gelsin 3. gun yine hormonlarima bakilacak zaten ama yumurtaliklarim yumurtacik dolu degil yani bana bi rahatsizligi yok. sanki bana arada bir bisi oluyo ve rahmim mola veriyor, yani yumurtalar büyümüyor ama bende hormon sikismasi fln yapmiyor. sanirsam beynim yapiyor bunu, tam olarak ne kaynakli oldugunu anlamis degilim , cok heyecanli veya cok cok uzgun dönemlerimde adetim deli gibi duzenli geliyor mesela. ama rehavet sakinlik huzur falan ön plandaysa bozuluyor gibi cözemedim gitti. suan bi de bebek istedigimden sanirim gerginlikten iyice sacmalar oldu vucudum napiyor anlamadim gitti yani.bende iste hic kist yok, sadece bi tane var o da su kisti, sag yumurtaligimda dogudumdan beri varmis 30 mm , zararsiz bisi, eskiden hep dusunurdum bi yumurtaligim tembellik mi yapiyor diye, sanki cunku 1 tur 30-35 arasi diger tur 40 civari olurdum gibi bisi olurdu, ama bu hesaba göre bi uzun bi kisa bi uzun oldu, suan yine 30-40 arasi olmam gerekiyodu ama 30 da ovu hala yoksa 47 den önce adet gelmeyecek demek.. baya uzgunum yaa
Hayırlısı olsun, belki kızın olur :))Kayinpederimin ismi konulacak gibi davraniyo herkes. Malesef esimde oyle. Bende ortada bisey yokken bu konu hakkinda yorum yapmiyorum ama is ciddiye binince ne olur bilmiyorum. Oda mustafa aslinda onuda severim ama ben hem farkli hemde yeni isimler gibi olmasin istiyorum. Hem eski hem farkli olmali Cihangir gibi
ya yok ben hep yapiyorum gebelik testi dikkat ediyorum cok yogun bi yasam tempom var gebe kalirsam biraz azaltmam lazim, ilk oglumda azaltmadim bi huzursuz tip oldu cikti, cok yoruyor beni . gerci o benim sucum degildi tum gebeligim boyunca istanbulda bombalar patladi, kötü sans diyelim. yan sokagimdaydi besiktas stadi ve 39 haftalik gebeydim, sanirim o da son patlayan bombaydi.. hepsine bi sekilde karnimda oglumla maruz kaldim cok stres yuklenmistim sonra acisi hic uyumayan hep aglayn bi cocuk olarak bendne cikti. o sebeple ben hep kontrol ediyorum, cunku annem 3 ay anlamamis gebeligini dahasi da yok yani. ben de testte pozitifi görmesem anlamazdim, zaten öncesindeki ay 73 gun adet olmamistim. kan testini de sirf sari kantaron hapi alcam diye yaptirmistim, negatif cikinca baslamistim, 1 hafta kullandim yani catir catir, ardindan öylesine bi de gebelik testi evde yapayim dedim, testi de banyoda unutmusum bakmamisim bile, sonradan görmustum cift cizgiyi, hic de düsmedi cocuk sari kantaron hapi dusuk yapar derler, bi hafta ne adet söktürücü caylar ilaclar aldim bisicik olmadi sukur... senin icin de cok uzuldum. gebeligin ilk 20 haftasi sonrasina göre en zor dönemi, o kadar karninda tasiyip kaybetmen cok üzücü olmus, hic gebe kalmamak daha iyi sanirsam ya bu üzüntüyü yasamaktansa.... ya benim annem 2 teyzem ananem falan hep böyleymis. annem 3, teyzem 2 digeri 1 ananem tam 6 cocuk dogurmus, ananemin sadece 1 cocugu 2 yasindayken menenjitten ölmus. onun disinda hep 14-15 gibi gec bi yasta adete baslayip menapoza da 55 civari girdi hepsi. ben bunun bir sorun degil, yapi olduguna inaniyorum. o konuda icim rahat ama bir ay 30 diger ay 50 sonraki ay 60 sonra 35 de adet olurken ben nasi yumurtlama dönemi tutturabilirim ki? ya bi de benim esim ortalama 1 hafta evde 1 hafta is seyahatinde, e ben de calisiyoru , e bi de oglum var. Bi de 13 senelik evliyiz yani, ask börtü böcük dönemi gecmis artik, haftada 3 sürekli birlikte olma ihtimalimiz yok mümkün degil yani ... Böyle olunca da icimden bir ses diyor ki daha vakti gelmemis senin ikincinin kizim , olacagi olsa olur. mesela gecen böyle esim on gun is seyahatine gitti , sonra döndü falan , derken adet oldum , app var telefonumda, oraya isaretliyorum herseyi , yani adetten 14 gün önceye gittim , esim zaten is seyahatindeymis, yani ayin 17 sinde yumurtlama olmus, esim 9 unda gidip 19 unda dönmüs, ki 37 gunde adet oldum o ay, normalde 32 de oluyodum, yani elden ne gelir, buzluga sperm mi atayim , tüpcüden mi yapayimGercekten farklı hıkayen varmıs cnm bnmde adetlerım 30 32 yumurtlamam 20 22 olur adetle yumurtlama arası kosa lutuel faz yetmezlıgı dıyolar hatta buna ılk bebegıme 16. Gun hamıle kaldım progrstan ılacı vermıstı bı ıncekı adetım 45 gunde gelmıstı yumurtlama olmadıgı ıcın sımdıde 15. Gun ğrogrstan a basladım dun ovular koyulastı bbakalım ne zaman catlayacak meraktayım annemde bana 9 sene gec yumurtladıgı ıcın kalamamıs ılac tedavısıyle kalmıs gıttım drlar bunu kabul etmıyo ama ılaca gerek yokmus bakalım adet zamanı gorucez sende belkı ucuncu ayda ogrenırsın bebişizaten her olumsuzluk benım basıma gelır ılk bebegımı kaybettm 20. Haftada 1 sene saglık sorunlarıyla ugrastm mafoldm ancq yenıden basladm cesaretm varmındersen yok korkuyorum hakkımızda hayırlısı anne olmayı herseyden cok ıstıyorum
o bende mucize be canim yaaa, su mikroskop olayini inceliyorum onu yapabilirim bi bakip bulup alayim deneyim. en kötü ilerde de dogum korunma yöntemi olarak kullanirim. kucucuk bi mikroskop sonucta, cunku benim hormon degerlerim hep normal cikiyordu, uzun süre adet görmemis oldugum dönemlerde bile hem hormon degerleri hem rahim yumurtaliklar temiz cikiyor. sadece iste dedigim uzere beyin asagi galiba sinyal göndermiyor bazen ,hani siz normal kadinlarda adet kanamasi daha bitmeden yumurtalar basliyo ya buyumeye, bende iste orda bir es veriyor, hissediyorum , hic hormon yok tertemiz ohhhh misss bir dönemim oluyor benim , cilginca kilo veriyorum istahim olmusyor, hic agrim sizimolmuyor, bu dönem bazen 2 bazen 4 hafta sürüyo bende. iste o donem sizde sanirim sdece 2-3 gun suruyor:) bende o bosluktan sonra yumurtalar bi anda buyumeye basliyor ve catliyor ve adet geliyor ardindan. ama iste bu bilinmezlik düzensizlik gebelik isteginde baya sorunCanım zaten ovü testini yapmadan 2 saat öncesine kadar sıvı alımı olmayacak..
Bence herşeyin başı stres
2 gün kala koyu bi çizgiyle öğrenmiştim ben canımben takvime güvenemiyorum döngüm normal olmadığı için. eğer gerçekten eminsen bence çıkar artık canım. kimyasal biraz daha erken öğrenince olmuyo mu. bizim zaten adet günümüz artık
Burda bırbırımızı anladıgımız ıcın heycanımızı paylasıyoruz cnm burası olmasa ben tek basıma kafayı yerım sende bak bekle bıraz olmazsa asılama falan denersın madem esın bı var bıyok ama su yumurtlamayla alakalı kapsamlı bır dr ammı gutsen senın anlık sanırım herseyın degısıyor Allah bana boyle sınav yazmıs cnm kabullendım usyan etmedım tevekkul edıyorum o ne derse o hakkımızda en hayırlısını yazsın ıns cnm brn hamılelerden bebeklılerden hep uzaklastm ınsanlar bana destek olcaklarına kostek oldular esımın aılesı kızı dogrru ben doguramadımmdıye nıspet yapıyo gorusmuyorum o tarafla benım aılem desen herkes acıyarak bakıyo annem babam kardesım cokmuzaktalar bılmedıgım sehırdeyım hersey okadar anı oldu kı su 1 senede ustune babamı kaybedıyodum beyın kanaması gecırdı dıyorum ya bazen yasatır Allah duamı edıcez ısyanmı edıcez dıye ıns annelık duygusunu tattırır su mubarek gunlerdeya yok ben hep yapiyorum gebelik testi dikkat ediyorum cok yogun bi yasam tempom var gebe kalirsam biraz azaltmam lazim, ilk oglumda azaltmadim bi huzursuz tip oldu cikti, cok yoruyor beni . gerci o benim sucum degildi tum gebeligim boyunca istanbulda bombalar patladi, kötü sans diyelim. yan sokagimdaydi besiktas stadi ve 39 haftalik gebeydim, sanirim o da son patlayan bombaydi.. hepsine bi sekilde karnimda oglumla maruz kaldim cok stres yuklenmistim sonra acisi hic uyumayan hep aglayn bi cocuk olarak bendne cikti. o sebeple ben hep kontrol ediyorum, cunku annem 3 ay anlamamis gebeligini dahasi da yok yani. ben de testte pozitifi görmesem anlamazdim, zaten öncesindeki ay 73 gun adet olmamistim. kan testini de sirf sari kantaron hapi alcam diye yaptirmistim, negatif cikinca baslamistim, 1 hafta kullandim yani catir catir, ardindan öylesine bi de gebelik testi evde yapayim dedim, testi de banyoda unutmusum bakmamisim bile, sonradan görmustum cift cizgiyi, hic de düsmedi cocuk sari kantaron hapi dusuk yapar derler, bi hafta ne adet söktürücü caylar ilaclar aldim bisicik olmadi sukur... senin icin de cok uzuldum. gebeligin ilk 20 haftasi sonrasina göre en zor dönemi, o kadar karninda tasiyip kaybetmen cok üzücü olmus, hic gebe kalmamak daha iyi sanirsam ya bu üzüntüyü yasamaktansa.... ya benim annem 2 teyzem ananem falan hep böyleymis. annem 3, teyzem 2 digeri 1 ananem tam 6 cocuk dogurmus, ananemin sadece 1 cocugu 2 yasindayken menenjitten ölmus. onun disinda hep 14-15 gibi gec bi yasta adete baslayip menapoza da 55 civari girdi hepsi. ben bunun bir sorun degil, yapi olduguna inaniyorum. o konuda icim rahat ama bir ay 30 diger ay 50 sonraki ay 60 sonra 35 de adet olurken ben nasi yumurtlama dönemi tutturabilirim ki? ya bi de benim esim ortalama 1 hafta evde 1 hafta is seyahatinde, e ben de calisiyoru , e bi de oglum var. Bi de 13 senelik evliyiz yani, ask börtü böcük dönemi gecmis artik, haftada 3 sürekli birlikte olma ihtimalimiz yok mümkün degil yani ... Böyle olunca da icimden bir ses diyor ki daha vakti gelmemis senin ikincinin kizim , olacagi olsa olur. mesela gecen böyle esim on gun is seyahatine gitti , sonra döndü falan , derken adet oldum , app var telefonumda, oraya isaretliyorum herseyi , yani adetten 14 gün önceye gittim , esim zaten is seyahatindeymis, yani ayin 17 sinde yumurtlama olmus, esim 9 unda gidip 19 unda dönmüs, ki 37 gunde adet oldum o ay, normalde 32 de oluyodum, yani elden ne gelir, buzluga sperm mi atayim , tüpcüden mi yapayimolacagi olan cocuk olur. ilk ogluma gebe kaldigimda boyun fitiginda fizik tedavi görüyordum , boynumda boyunluk vardi, ve o ay hayattan yilmistim , esimle bi kere iliskimiz olmustu ve 3 gun icerde beklemis spermle falan olmus. iste dedigim gibi gebe degilim diye adet söktürsündiye bi tek camdan atlamadigim kalmisti, yine de oldu ve tuttu ve esimin dogumgununde ögrendim:) yani senin de kaderinde varsa ne zamansa o zaman olacak, benim de... bence burda hep birlikte sacmaliyoruz ama engel de olamyiorum kendime of
Bunu bilmiyordum, canim.Gercekten farklı hıkayen varmıs cnm bnmde adetlerım 30 32 yumurtlamam 20 22 olur adetle yumurtlama arası kosa lutuel faz yetmezlıgı dıyolar hatta buna ılk bebegıme 16. Gun hamıle kaldım progrstan ılacı vermıstı bı ıncekı adetım 45 gunde gelmıstı yumurtlama olmadıgı ıcın sımdıde 15. Gun ğrogrstan a basladım dun ovular koyulastı bbakalım ne zaman catlayacak meraktayım annemde bana 9 sene gec yumurtladıgı ıcın kalamamıs ılac tedavısıyle kalmıs gıttım drlar bunu kabul etmıyo ama ılaca gerek yokmus bakalım adet zamanı gorucez sende belkı ucuncu ayda ogrenırsın bebişizaten her olumsuzluk benım basıma gelır ılk bebegımı kaybettm 20. Haftada 1 sene saglık sorunlarıyla ugrastm mafoldm ancq yenıden basladm cesaretm varmındersen yok korkuyorum hakkımızda hayırlısı anne olmayı herseyden cok ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?