- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bencede yaptir yarin.Eveeeet kızceler bu benim regl gelmiyor. Test negatif çıkıyor. Yarına kadar olmazsam kan testi vericem. Bat dündü. Bayramı kafam bunda geçirmek istemiyorum. Varsa var yoksa yok sonuçta kan kesin sonuç inşallah. Kadınlık zor be. Eşim de diyor ki bekle pazartesiye kadar gelmezse bebek demektir. Oh ya ne kadar rahat söylemesi. Şiştim ovukasyondur, gebelik testidir Valla.yarın öğrenmem lazım.
Insallah bebis vardir, yoksa da onumuzdeki ay gelecek gibi hissedoyorum benEveeeet kızceler bu benim regl gelmiyor. Test negatif çıkıyor. Yarına kadar olmazsam kan testi vericem. Bat dündü. Bayramı kafam bunda geçirmek istemiyorum. Varsa var yoksa yok sonuçta kan kesin sonuç inşallah. Kadınlık zor be. Eşim de diyor ki bekle pazartesiye kadar gelmezse bebek demektir. Oh ya ne kadar rahat söylemesi. Şiştim ovukasyondur, gebelik testidir Valla.yarın öğrenmem lazım.
Yarın da resim koy bi bakalım. Aynı saatte yap..Ilk ıkı dun dıgerlerı bugun cnn
CansııııınLh yazacağıma tsh yazmışım a dostlar
Aynen kuzum ıns caylamıstır artıkYarın da resim koy bi bakalım. Aynı saatte yap..
Var canım bir oğlum var çok şükür, ilk 1.5 sene sorsaydın hayatta ikinciyle işim olmaz derdim. 2 hatta 3 çocuklı kadınlara acıyordum , içimden allah kırtarsın diyordum. Emzirmenin doğal korunma yöntemi olduğunu söylüyorlardı galiba doğruymuşSenin çocuğun var mı canım? Anneler kulübünde olduğuna göre herhalde bi tane var.
Off kuzum be yok mu bu metrede bi çareÖf çok mutsuzum yaa, 30. Günüm bu benim. Emzirme bittiğinde 32 gün düzenine oturmuştu, eskiden oğlumdan önce yani 40 ı pek geçmezdi. 6 ay düzenli oldum şimditam bebek niyetine girdik 53 de adet oldum tabii ogünleri kaçırmış olduk. Sonra 37 de, sonra 63 de. Şimdi 30. Gündeyim hala pik yok! Yine 60 da falan olacaksam 15 gün daha test mi yapıcam ben ya of
Nasıl yapayım sence bi akıl verBencede yaptir yarin.
Sabah erken mi verceksin peki kani?
Canım geçen ay bana da böyle oldu. Hiç olmayan şey oldu. 31 gün sonra geldi regl. İnşallah seninki geç döllenme olmuştur.Eveeeet kızceler bu benim regl gelmiyor. Test negatif çıkıyor. Yarına kadar olmazsam kan testi vericem. Bat dündü. Bayramı kafam bunda geçirmek istemiyorum. Varsa var yoksa yok sonuçta kan kesin sonuç inşallah. Kadınlık zor be. Eşim de diyor ki bekle pazartesiye kadar gelmezse bebek demektir. Oh ya ne kadar rahat söylemesi. Şiştim ovukasyondur, gebelik testidir Valla.yarın öğrenmem lazım.
Mümkünse bugünü değerlendir....Aynen kuzum ıns caylamıstır artık
Estağfurullah.Nasıl yapayım sence bi akıl ver
Bak hele ya. Kız bizim çok şükür birer tane var. Önce olmayanların olsun sonra bizim de olur Allahın izniyle... Ben de aralıktan beri deniyorum. Benim de bi oğlum var. Benimki 4 buçuk yaşında. Seninki kaç yaşında..Var canım bir oğlum var çok şükür, ilk 1.5 sene sorsaydın hayatta ikinciyle işim olmaz derdim. 2 hatta 3 çocuklı kadınlara acıyordum , içimden allah kırtarsın diyordum. Emzirmenin doğal korunma yöntemi olduğunu söylüyorlardı galiba doğruymuş20 ay emzirdim hiç ikinciyi düşünmedim, emzirme bitti bi hafta sonra çocuk istiyorum ikinci diye gözümü açtım ama iş durumu sebebiyle en az 3-4 ay beklemem gerekiyordu, şimdi aralıktan beri deniyoruz. Düzenli giden adetim bebek isteği arzusuyla bozuldu 6 ayda 3 kerecikadet olabildim yumurtlama denk getiremiyorum
Dun degerlendırdım bugunude ıns cnn tutarMümkünse bugünü değerlendir....
Hayırlısı be canımCanım geçen ay bana da böyle oldu. Hiç olmayan şey oldu. 31 gün sonra geldi regl. İnşallah seninki geç döllenme olmuştur.
Kız ben ciddi sordum sabah mı vereyim öğleye kadar bekleyim miEstağfurullah.
Sabah erken verirsen erkenden ogreniriz diye dedim, merak ediyorum cok.
Ya agnucaston alıyorum işte ama düzenlemesi3 ay sürüyomuş. Düzenli adeti psikolojikman ya da soğan kürüyle bozdum. Çok ters denk geldi ya ondan oldu, ilk yumurtlama haftamda hiç işim olmaz edalarında takılan bi arkadaşım gebeyim dedi ben içimden şoka girdim. İkinci ovulasyonda çok yakın bi arkadasım aynısını yaptı, 3. De de annem yengemin ikinciye gebe olduğunı söyledi, bu 3 yumurtlamada resmen 1 ay attı . Bidaha da yumurtlama olmadı sanki biri gebeyim diye gelecek ve yumurtlama olmayacak travması yaşıyorum çok saçma. Tükürükten mikroskopla bakcam sipariş verdim bakalım. Dediğim üzere 2007 den beri 4 kez adetin 3. Günü bakılmış tüm hormonlarım normal çıkmış hep. Lh veya fah gayet normal. Yumurta rezervimde gayet iyi 50 ye kadar çocuk yapabilirim debk getirsbilirsemOff kuzum be yok mu bu metrede bi çare
29 aylık olmuş yaa şaka maka valla. Ya benim oğlan da çok istiyor kardeş, tüm arkadaşlar ikiledi üçüncü tura geçti çevremde. Biraz eksik hissediyorum kendimi yaBak hele ya. Kız bizim çok şükür birer tane var. Önce olmayanların olsun sonra bizim de olur Allahın izniyle... Ben de aralıktan beri deniyorum. Benim de bi oğlum var. Benimki 4 buçuk yaşında. Seninki kaç yaşında..
Benim 32 de gelen düzenli adet 63. Günde geldi kızlar ve bende pco da yokHayırlısı be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?