Tekrar anne olacaksın kuzum daha çok gençsin yahu. Benim anam 40 yaşında doğal olarak hamile kaldı doğurdu ohoo sen daha 32sin. Dur bak birlikte güzel haberler vericez buraya. Sıkı çalışalım, ay sonu karnemiz güzel gelsin :)))))Sizne kadardır deniyorsunuz bu arada? Sende düzenli mi hep adet? Ya ben aslen çok yalnızım ve oğlumdan önce hiç çocuk sevmezdim ama kendi çocuğum olunca çok seviyorum ne biliyim bakarım , kazık kadar olana kadar emziririm. Bezini hala yıkıyorum mesela. Kıyafet falan da dikiyorum mutlu ediyor beni çocuk büyütmek içimde varmış. Başka çocugum olmazsa gercekten çok ama çok üzülürüm ama herşeyin hayırlısı diyelim
Çörek otunu aktardan toz halinde çektir. Balın içine toz çörek otunu ve toz tarçını karıştır. Sabah akşam birer tatlı kaşığı ye.Kızlar dün yogunlutan giremedim oku oku bitmedi valla. Canım yeni tarih 29 Haziran yazar mısın?
Canım bende bir uygulama indirdim şimdi bilgileri yazdım ama sadece bu ayki regl gününü girdim geçmiş yok yinede tututturmu bu meret tarihleri. Döngü tarihi olarak 30 girdim daha önce hap kullanıyordum hap sonu mutlaka gelirdi.
Ya benim babamda abimde Balık burcu canım. Kadını yine bir nevi ama erkeği iyiliğine çok iyidir ama dünyanın önde giden sorumsuz insanlarıdır. O yüzden bir yandan acaba gebemiyim diye düşünürken bir yandanda bu ay kalırsam kesin şubatta doğar balık olur olmasa diyede geçirmedim değil Allah biliyor. Ama hep duam hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
Canım çok çok sevindim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Katılıyorum canım sana ama bir yandanda güzel heyecanlar takıntı haline getirmedikten sonra
Ben yazdım sandım yazıyıBirebir tıpkısının aynısını yaşadım. sen ben büşra bu ay iyi çalışacak önümüzdeki aya inşallah güzel haberlerle geleceğiz canım.
Kuzu şu tarifi açık açık yazarmısın bende deneyimmi bilemedim.
Amin canım benzer şeyler yaşadık ama yine yeniden umutla bakacağız ve sabırla bekleyeceğiz meleğimizi. İnşallah önümüzdeki ay beraber güzel haberleri veririz buradan ben öyle hissediyorum
Maşallah canım Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallah.
Toksoplazma testi yaptırdın mı? Doktora köpek olduğunu söylediysen mutlaka istemiştir. Bu dönemde onun dışkısıyla falan sakın uğraşma sevincede ellerini mutlaka bol bol yıka canım
Tamam canım saolasın gerçi 7 kilo fazlam var 3 gündür aç dolaşıyorum (ki ömrümde ilk kez kilo vermeye çalışıyorumÇörek otunu aktardan toz halinde çektir. Balın içine toz çörek otunu ve toz tarçını karıştır. Sabah akşam birer tatlı kaşığı ye.
12 tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Ben biraz göz kararınca ayarladım. Bide bugün çörek otu yağı çektirdim aktardan. Ondan da ekledim kürüme birazcık :)
Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Bütün testleri yaptırdınız mı ikinizde?Kırmızılar geldi, sebepsiz kısırlık için önerebileceğiniz bir dr var mı istanbul içi?
Insnkuzum aynı seylerı yasadık senle zor senın kac ay oldu kaybedelı bıde kacıncı gununKızlar dün yogunlutan giremedim oku oku bitmedi valla. Canım yeni tarih 29 Haziran yazar mısın?
Canım bende bir uygulama indirdim şimdi bilgileri yazdım ama sadece bu ayki regl gününü girdim geçmiş yok yinede tututturmu bu meret tarihleri. Döngü tarihi olarak 30 girdim daha önce hap kullanıyordum hap sonu mutlaka gelirdi.
Ya benim babamda abimde Balık burcu canım. Kadını yine bir nevi ama erkeği iyiliğine çok iyidir ama dünyanın önde giden sorumsuz insanlarıdır. O yüzden bir yandan acaba gebemiyim diye düşünürken bir yandanda bu ay kalırsam kesin şubatta doğar balık olur olmasa diyede geçirmedim değil Allah biliyor. Ama hep duam hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
Canım çok çok sevindim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Katılıyorum canım sana ama bir yandanda güzel heyecanlar takıntı haline getirmedikten sonra
Ben yazdım sandım yazıyıBirebir tıpkısının aynısını yaşadım. sen ben büşra bu ay iyi çalışacak önümüzdeki aya inşallah güzel haberlerle geleceğiz canım.
Kuzu şu tarifi açık açık yazarmısın bende deneyimmi bilemedim.
Amin canım benzer şeyler yaşadık ama yine yeniden umutla bakacağız ve sabırla bekleyeceğiz meleğimizi. İnşallah önümüzdeki ay beraber güzel haberleri veririz buradan ben öyle hissediyorum
Maşallah canım Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallah.
Toksoplazma testi yaptırdın mı? Doktora köpek olduğunu söylediysen mutlaka istemiştir. Bu dönemde onun dışkısıyla falan sakın uğraşma sevincede ellerini mutlaka bol bol yıka canım
Ay ne guzel baslık olur cnnNe güzel hoşgeldin :)))
@KARABATAK_ canımm konu başlığını 2020 Yılının Sevgi Dolu Anne Adayları olarak değiştirsek diyorum.
Arkadaşlar siz de yazın fikrinizi. @patilibirhayat
@Annelikguzelsey
dlkkydlntpl
@yaprakali
Şubat diye sınırlanmasın bu konu.
Bıkac gunu bos gecmemeye calısıcam cnm ıns esımı beklymTutacak Allahın izniyle. Yarın da olsun mutlaka. Boş geçme.
17 Ocakta doğum yapmıştım canım. Dün oldum canım 2. gün bugünInsnkuzum aynı seylerı yasadık senle zor senın kac ay oldu kaybedelı bıde kacıncı gunun
Ay burda antepspot lıge cıktı herkes delıreı olaylar var esımı goreve cagarmazlqr ıns adam yolda gelmeye calısıyo bu gece yalan gıbı17 Ocakta doğum yapmıştım canım. Dün oldum canım 2. gün bugün
Çağırmasınlar canım bütün gün çalışmıştır o şimdi bu sıcaklarda hem evde çok iş var bekle uyuma değerlendir mutlakaAy burda antepspot lıge cıktı herkes delıreı olaylar var esımı goreve cagarmazlqr ıns adam yolda gelmeye calısıyo bu gece yalan gıbı
Yarın da gece 10:30 da gıdıcek ıse ıftarla ıs arası kısa su ıkı gunu nasıl degerlemdırıcez en onemlı gunlerımızÇağırmasınlar canım bütün gün çalışmıştır o şimdi bu sıcaklarda hem evde çok iş var bekle uyuma değerlendir mutlaka
Valla canim esine soyle iftardan sonra tatlin benim diyeYarın da gece 10:30 da gıdıcek ıse ıftarla ıs arası kısa su ıkı gunu nasıl degerlemdırıcez en onemlı gunlerımız
Ah cnm bılmem vakıt kalırsa somdı bıle daha degerlendıremedık sahura ne kaldıValla canim esine soyle iftardan sonra tatlin benim diyeise gitmden motivasyon olur onada
Tembellik yapmayın. Sonra ay sonu ah kafam diyoruzAh cnm bılmem vakıt kalırsa somdı bıle daha degerlendıremedık sahura ne kaldı
Hadi hadi bize laf yetistirne kalk gitAh cnm bılmem vakıt kalırsa somdı bıle daha degerlendıremedık sahura ne kaldı
Evet hormon sperm hsg.. hepsi.. adetlerim düzenli, hormonlarımda sorun yok, hsg çok normal çıktı, yumurtluyorum, 48 saat sürüyor, klomen denedim, ovulasyon testi denedim, gün aşırı denedim, çörek otu bal tarçın, böğürtlen kökü kürü, aklıma gelmeyen bir sürü şey + 1 seneden çoktur folik asit takviyesi bu ay omega 3’e de başlamıştım olmadı. 1 sene doldu.Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Bütün testleri yaptırdınız mı ikinizde?
Günaydın canım. Senden umutluyum aslında. Doktor galiba genel kontrolden sonra yumurta takibi yapıyormuş. Bi gidin olmazsa.. Önce sen baktır, duruma göre eşin de bakılır. Çok gıcık bi durum olmaması ya. Sen bu ay gün aşırı yaptın mı??Kizlar tahmin ettigim gibi benim test yanlis cikti. Regl oldum. İcim fena doldu sabah sabah ama kimseye ses cikaramam. Esimede söyleyemedim. Olmuyo 3 aydir zamanlarida tutturmamiza ragmen.
Ne oluyo yumurta mi catlamiyo acaba. Tamda bayram tatiline geldi. Evde kendi kendime denemek istemiyorum bu kez ne yapmam lazim simdi ne zaman gitmeliyim doktora
13 15 16 18 20 günlerini degerlendirdik. Simdi adete göre bakarsak o günlerde catlamis olmasi lazim. Devlet hastanesi iyi degil burda. Kan tahlillerini devlette yaptirip özelemi gitsem. Butun herseye bastan baktircam. Esime devlette baksalarda olur heralde onunki bizimki kadar teferruatli degil sonucta degilmi.Günaydın canım. Senden umutluyum aslında. Doktor galiba genel kontrolden sonra yumurta takibi yapıyormuş. Bi gidin olmazsa.. Önce sen baktır, duruma göre eşin de bakılır. Çok gıcık bi durum olmaması ya. Sen bu ay gün aşırı yaptın mı??
Özel o tahlillere çok para alır. O yüzden devlette yaptır fakat devletteki doktora 1 yılı geçti olmuyor de. 1 yıldan az denemeye bakmaz onlar. Sonra oradaki sonuçlarla özele git. Erkeğe sperm testi yapıyorlar herhalde. Biz hiç yaptırmadık bilemiyorum ama hızına falan bakıyorlarmış. Ürolojinin bakması lazım diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar yazar şimdi..13 15 16 18 20 günlerini degerlendirdik. Simdi adete göre bakarsak o günlerde catlamis olmasi lazim. Devlet hastanesi iyi degil burda. Kan tahlillerini devlette yaptirip özelemi gitsem. Butun herseye bastan baktircam. Esime devlette baksalarda olur heralde onunki bizimki kadar teferruatli degil sonucta degilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?