Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar anne olacaksın kuzum daha çok gençsin yahu. Benim anam 40 yaşında doğal olarak hamile kaldı doğurdu ohoo sen daha 32sin. Dur bak birlikte güzel haberler vericez buraya. Sıkı çalışalım, ay sonu karnemiz güzel gelsin :)))))

Çörek otunu aktardan toz halinde çektir. Balın içine toz çörek otunu ve toz tarçını karıştır. Sabah akşam birer tatlı kaşığı ye.

12 tatlı kaşığı çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal

Ben biraz göz kararınca ayarladım. Bide bugün çörek otu yağı çektirdim aktardan. Ondan da ekledim kürüme birazcık :)

Tamam canım saolasın gerçi 7 kilo fazlam var 3 gündür aç dolaşıyorum (ki ömrümde ilk kez kilo vermeye çalışıyorum ) bunu yersem nasıl olur. 3 gündür açım ama 200 gr almışım nasıl oldu anlamadım

Insnkuzum aynı seylerı yasadık senle zor senın kac ay oldu kaybedelı bıde kacıncı gunun

Reactions: BYV
Ay burda antepspot lıge cıktı herkes delıreı olaylar var esımı goreve cagarmazlqr ıns adam yolda gelmeye calısıyo bu gece yalan gıbı
Çağırmasınlar canım bütün gün çalışmıştır o şimdi bu sıcaklarda hem evde çok iş var bekle uyuma değerlendir mutlaka

Çağırmasınlar canım bütün gün çalışmıştır o şimdi bu sıcaklarda hem evde çok iş var bekle uyuma değerlendir mutlaka
Yarın da gece 10:30 da gıdıcek ıse ıftarla ıs arası kısa su ıkı gunu nasıl degerlemdırıcez en onemlı gunlerımız

Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Bütün testleri yaptırdınız mı ikinizde?
Evet hormon sperm hsg.. hepsi.. adetlerim düzenli, hormonlarımda sorun yok, hsg çok normal çıktı, yumurtluyorum, 48 saat sürüyor, klomen denedim, ovulasyon testi denedim, gün aşırı denedim, çörek otu bal tarçın, böğürtlen kökü kürü, aklıma gelmeyen bir sürü şey + 1 seneden çoktur folik asit takviyesi bu ay omega 3’e de başlamıştım olmadı. 1 sene doldu.

Kizlar tahmin ettigim gibi benim test yanlis cikti. Regl oldum. İcim fena doldu sabah sabah ama kimseye ses cikaramam. Esimede söyleyemedim. Olmuyo 3 aydir zamanlarida tutturmamiza ragmen.
Ne oluyo yumurta mi catlamiyo acaba. Tamda bayram tatiline geldi. Evde kendi kendime denemek istemiyorum bu kez ne yapmam lazim simdi ne zaman gitmeliyim doktora

Günaydın canım. Senden umutluyum aslında. Doktor galiba genel kontrolden sonra yumurta takibi yapıyormuş. Bi gidin olmazsa.. Önce sen baktır, duruma göre eşin de bakılır. Çok gıcık bi durum olmaması ya. Sen bu ay gün aşırı yaptın mı??

13 15 16 18 20 günlerini degerlendirdik. Simdi adete göre bakarsak o günlerde catlamis olmasi lazim. Devlet hastanesi iyi degil burda. Kan tahlillerini devlette yaptirip özelemi gitsem. Butun herseye bastan baktircam. Esime devlette baksalarda olur heralde onunki bizimki kadar teferruatli degil sonucta degilmi.

Özel o tahlillere çok para alır. O yüzden devlette yaptır fakat devletteki doktora 1 yılı geçti olmuyor de. 1 yıldan az denemeye bakmaz onlar. Sonra oradaki sonuçlarla özele git. Erkeğe sperm testi yapıyorlar herhalde. Biz hiç yaptırmadık bilemiyorum ama hızına falan bakıyorlarmış. Ürolojinin bakması lazım diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar yazar şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…