Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum olacak

Benim 32 de gelen düzenli adet 63. Günde geldi kızlar ve bende pco da yok adetim düzenliye o kadar da güvenmeyin derim
Kesinlikle katılıyorum. Ben 23-24-25 güne oynar hep reglim. Ama geçen Eylül bir 11 gün gecikti ki korunuyorduk. O zaman dedim adet düzenine çok güvenme diye kendi kendime

Çevreden de çok etkileniyoruz aslında.. Benim çevremdekiler de çocuk boyun kadar oldu, hala ikinci ortada yok diyor :)))) ben de 30 yaşındayım. İnşallah senle birlikte hamile kalırız kız. Ben de bazen umudumu yitiriyorum ama sonr diyorum aman napıyım olursa olur olmazsa olmaz. Ben aslında çocuk bakmaya çok elverişli değilim bakma sen. Kardeş olsun oğluMa diye istiyorum.

Kazen

Topiğimizin adını değiştirmek istiyoruz.
Lutfen yardimci olur musunuz.

Yeni adi:

2020 Yılının Sevgi Dolu Anne Adayları

Teşekkürler şimdiden..

Kızlar dün yogunlutan giremedim oku oku bitmedi valla. Canım yeni tarih 29 Haziran yazar mısın?

Canım bende bir uygulama indirdim şimdi bilgileri yazdım ama sadece bu ayki regl gününü girdim geçmiş yok yinede tututturmu bu meret tarihleri. Döngü tarihi olarak 30 girdim daha önce hap kullanıyordum hap sonu mutlaka gelirdi.

Benim de eski sevgilim balık burcuydu. Çok karaktersiz çıktı hhahhaha kızlar haziranı es geçiyorum, balık burcu istemem
Ya benim babamda abimde Balık burcu canım. Kadını yine bir nevi ama erkeği iyiliğine çok iyidir ama dünyanın önde giden sorumsuz insanlarıdır. O yüzden bir yandan acaba gebemiyim diye düşünürken bir yandanda bu ay kalırsam kesin şubatta doğar balık olur olmasa diyede geçirmedim değil Allah biliyor. Ama hep duam hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah

Canım çok çok sevindim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Katılıyorum canım sana ama bir yandanda güzel heyecanlar takıntı haline getirmedikten sonra

Ben yazdım sandım yazıyı Birebir tıpkısının aynısını yaşadım. sen ben büşra bu ay iyi çalışacak önümüzdeki aya inşallah güzel haberlerle geleceğiz canım.

Evet canımcım daha sıkı çalışıcaz. Gün aşırı ilişki mutlaka olsun. Bide kür yapıyorum biliyorsun. Sen de yap çörek otu bal tarçını. Güveniyorum bu ay kendime :)

Kuzu şu tarifi açık açık yazarmısın bende deneyimmi bilemedim.

Amin canım benzer şeyler yaşadık ama yine yeniden umutla bakacağız ve sabırla bekleyeceğiz meleğimizi. İnşallah önümüzdeki ay beraber güzel haberleri veririz buradan ben öyle hissediyorum

Maşallah canım Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallah.
Toksoplazma testi yaptırdın mı? Doktora köpek olduğunu söylediysen mutlaka istemiştir. Bu dönemde onun dışkısıyla falan sakın uğraşma sevincede ellerini mutlaka bol bol yıka canım

Sizne kadardır deniyorsunuz bu arada? Sende düzenli mi hep adet? Ya ben aslen çok yalnızım ve oğlumdan önce hiç çocuk sevmezdim ama kendi çocuğum olunca çok seviyorum ne biliyim bakarım , kazık kadar olana kadar emziririm. Bezini hala yıkıyorum mesela. Kıyafet falan da dikiyorum mutlu ediyor beni çocuk büyütmek içimde varmış. Başka çocugum olmazsa gercekten çok ama çok üzülürüm ama herşeyin hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…