- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
İnşallah kuzum olacakYa agnucaston alıyorum işte ama düzenlemesi3 ay sürüyomuş. Düzenli adeti psikolojikman ya da soğan kürüyle bozdum. Çok ters denk geldi ya ondan oldu, ilk yumurtlama haftamda hiç işim olmaz edalarında takılan bi arkadaşım gebeyim dedi ben içimden şoka girdim. İkinci ovulasyonda çok yakın bi arkadasım aynısını yaptı, 3. De de annem yengemin ikinciye gebe olduğunı söyledi, bu 3 yumurtlamada resmen 1 ay attı . Bidaha da yumurtlama olmadı sanki biri gebeyim diye gelecek ve yumurtlama olmayacak travması yaşıyorum çok saçma. Tükürükten mikroskopla bakcam sipariş verdim bakalım. Dediğim üzere 2007 den beri 4 kez adetin 3. Günü bakılmış tüm hormonlarım normal çıkmış hep. Lh veya fah gayet normal. Yumurta rezervimde gayet iyi 50 ye kadar çocuk yapabilirim debk getirsbilirsem
Kesinlikle katılıyorum. Ben 23-24-25 güne oynar hep reglim. Ama geçen Eylül bir 11 gün gecikti ki korunuyorduk. O zaman dedim adet düzenine çok güvenme diye kendi kendimeBenim 32 de gelen düzenli adet 63. Günde geldi kızlar ve bende pco da yokadetim düzenliye o kadar da güvenmeyin derim
Çevreden de çok etkileniyoruz aslında.. Benim çevremdekiler de çocuk boyun kadar oldu, hala ikinci ortada yok diyor :)))) ben de 30 yaşındayım. İnşallah senle birlikte hamile kalırız kız. Ben de bazen umudumu yitiriyorum ama sonr diyorum aman napıyım olursa olur olmazsa olmaz. Ben aslında çocuk bakmaya çok elverişli değilim bakma sen. Kardeş olsun oğluMa diye istiyorum.29 aylık olmuş yaa şaka maka valla. Ya benim oğlan da çok istiyor kardeş, tüm arkadaşlar ikiledi üçüncü tura geçti çevremde. Biraz eksik hissediyorum kendimi yaherkesin kaderindeki neyse o , sırası yok. Bazısına 1 çoktur bazısına 3 azdır diyorum ya ben de şükrediyorum çok şükür bir oğlum var diyorum, en kötü 45 e kadar korunmam diyorum şimdilik yaşım 32 doğal yoldan olurda olur atraksiyona girmeyiz biz öyle bi çift deiiliz ama hayat bu büyük konuşmıyım
Tutacak Allahın izniyle. Yarın da olsun mutlaka. Boş geçme.Dun degerlendırdım bugunude ıns cnn tutar
Sabah ver sabahKız ben ciddi sordum sabah mı vereyim öğleye kadar bekleyim mi
Hosgeldiniz efendimBende bugün öğrendim 2020 Şubat annesi adayıyım
Ne güzel hoşgeldin :)))Bende bugün öğrendim 2020 Şubat annesi adayıyım
Canim ben bunu 2 kere gundeme getirdim ama kimseden ses cikmadi.Ne güzel hoşgeldin :)))
@KARABATAK_ canımm konu başlığını 2020 Yılının Sevgi Dolu Anne Adayları olarak değiştirsek diyorum.
Arkadaşlar siz de yazın fikrinizi.poncikvegece
Zeynep_teacher
dlkkydlntpl
Y yaprakali
Şubat diye sınırlanmasın bu konu.
Etiketle ve yeni konu adını yaz canımcım. Konu adı bu olsun de. Onlar görüyor zaten.Canim ben bunu 2 kere gundeme getirdim ama kimseden ses cikmadi.
Değiştirelim de nasil oluyor,kazene msj mi yaziyoruz yoksa etiketlesek kafi midir?
Tamamdir.Etiketle ve yeni konu adını yaz canımcım. Konu adı bu olsun de. Onlar görüyor zaten.
Sen de etiketlesene gi
Canım ben hiç ovulasyon testi yapmadım açıkcası.. ben telefonda pepapp diye bir program kullanıyorum, ondan takip ettim hep yumurtlama günlerimi..adet bittikten sonra 3 günde bir ilişkye girmiştik keyfe yani
yumurtlama haftam da ise 2 güne bir.. 10 mayıs yumurtlama günümdü.. ona yakın olarak 8-9-11 mayıs değerlendirmiştik mesela :)
Ya benim babamda abimde Balık burcu canım. Kadını yine bir nevi ama erkeği iyiliğine çok iyidir ama dünyanın önde giden sorumsuz insanlarıdır. O yüzden bir yandan acaba gebemiyim diye düşünürken bir yandanda bu ay kalırsam kesin şubatta doğar balık olur olmasa diyede geçirmedim değil Allah biliyor. Ama hep duam hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallahBenim de eski sevgilim balık burcuydu. Çok karaktersiz çıktı hhahhahakızlar haziranı es geçiyorum, balık burcu istemem
Erken gebelik testi diye bisey keske hic olmasaydi da kuzu kuzu adetimizi bekleseydikresmen 4-5 gun kala ben pes ettim 2 kere negatife yurek dayanmadi ilk seferden agir yedim darbeyi:) kaldirilsin piyasadan adetimiz gecikince yapilir sekilde pazarlansin hepsi
Evet canım,dün regl oldum önce yerleşme kanaması diye düşündüm baya azdı çünkü ama akşama doğru regl kanamasına döndü. Önümüzdeki aya kısmet artık. Daha çok çalışıcaz demek oluyor bu.
Evet canımcım daha sıkı çalışıcaz. Gün aşırı ilişki mutlaka olsun. Bide kür yapıyorum biliyorsun. Sen de yap çörek otu bal tarçını. Güveniyorum bu ay kendime :)
Burda bırbırımızı anladıgımız ıcın heycanımızı paylasıyoruz cnm burası olmasa ben tek basıma kafayı yerım sende bak bekle bıraz olmazsa asılama falan denersın madem esın bı var bıyok ama su yumurtlamayla alakalı kapsamlı bır dr ammı gutsen senın anlık sanırım herseyın degısıyor Allah bana boyle sınav yazmıs cnm kabullendım usyan etmedım tevekkul edıyorum o ne derse o hakkımızda en hayırlısını yazsın ıns cnm brn hamılelerden bebeklılerden hep uzaklastm ınsanlar bana destek olcaklarına kostek oldular esımın aılesı kızı dogrru ben doguramadımmdıye nıspet yapıyo gorusmuyorum o tarafla benım aılem desen herkes acıyarak bakıyo annem babam kardesım cokmuzaktalar bılmedıgım sehırdeyım hersey okadar anı oldu kı su 1 senede ustune babamı kaybedıyodum beyın kanaması gecırdı dıyorum ya bazen yasatır Allah duamı edıcez ısyanmı edıcez dıye ıns annelık duygusunu tattırır su mubarek gunlerde
Canlar, bugün tekrar kontrole gittim.. ağrılarım çoktu..
Neyse ki şükür bir sorun yok.
Bayramdan sonra kalp atışı için gün aldık..
Doktor ile biraz konuştuk benim ilk olduğu için epey heyecanlıyım tedirginim malum. Ne yiyip içmem gerektiği nasıl davranmam gerektiği hakkında..
İkiz olduğu için malum 1 kat fazla dikkat etmem gerekiyormuş hali ile.. ama onun haricinde, ben türk kahvesini çk severim günde 2-3 fincan rahat.Kafein olması sebebi ile günde 2 fincana kadar sütlü türk kahvesi içebileceğimi söyledi, nescafe 3 ü bir arada, demli çay vs yasak..
çiğköfte, şarküteri ürünleri(salam,sucuk,sosis..vb) yasak
cıva oranı yüksek gıdaları tüketmemem gerektiğinden bahsetti(uskumru vs) haftada 1-2 porsiyon üzerine cıkmamak gerekiyormuş.
pastörize edilmemiş süt ve peynir ürünleri
az pişmiş yumurta ( sarısı da beyazı da iyice katılaşması gerekiyormuş )
asitli içecekler ve kutu meyve suları
yeşil çay( tam belirlenemese de folik asit seviyesini düşürüyormuş) içmemeye özen göster dedi..
kızartmalar, abur cubur,yıkanmamış sebze ve meyveler
* Bunları söyledikten sonra e ozaman ben ne yiyeceğim ki dedimister istemez :)
Minnoşlar için 9 ay dayanacaksın dedi..
sizinde aklınız da bulunsun
Canim burdayiz herturlu olabilir dedigin gibiNe güzel hoşgeldin :)))
@KARABATAK_ canımm konu başlığını 2020 Yılının Sevgi Dolu Anne Adayları olarak değiştirsek diyorum.
Zeynep_teacher
dlkkydlntpl
Y yaprakali
Sizne kadardır deniyorsunuz bu arada? Sende düzenli mi hep adet? Ya ben aslen çok yalnızım ve oğlumdan önce hiç çocuk sevmezdim ama kendi çocuğum olunca çok seviyorum ne biliyim bakarım , kazık kadar olana kadar emziririm. Bezini hala yıkıyorum mesela. Kıyafet falan da dikiyorum mutlu ediyor beni çocuk büyütmek içimde varmış. Başka çocugum olmazsa gercekten çok ama çok üzülürüm ama herşeyin hayırlısı diyelimÇevreden de çok etkileniyoruz aslında.. Benim çevremdekiler de çocuk boyun kadar oldu, hala ikinci ortada yok diyor :)))) ben de 30 yaşındayım. İnşallah senle birlikte hamile kalırız kız. Ben de bazen umudumu yitiriyorum ama sonr diyorum aman napıyım olursa olur olmazsa olmaz. Ben aslında çocuk bakmaya çok elverişli değilim bakma sen. Kardeş olsun oğluMa diye istiyorum.
Sen de etiketlesene gi
Ne kadar etiket o kadar cabuk görür sanki.
Gayet güzel canım bence de değiştşrelimNe güzel hoşgeldin :)))
Zeynep_teacher
dlkkydlntpl
Y yaprakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?