- 5 Eylül 2015
- 312
- 338
- 103
Hosgeldin cnm.
Anlattigin yerleşme kanamasi diye tabir edilene çok benziyor.
Inşallah ondandır:)
Valla ben de negatif çıkacağını bile bile yapıyorum test hergun. Diyorum, varsa erken ogrenirim yoksa zaten habire tek cizgi gormeye alıştım. Hahahahahinşallah bakalım, dün test yaptım ama tabiki de negatif çıktı. cuma günü tekrar yapmayı düşünüyorum. zaten p.tesi regl olmazsam da salı hemen kan testi yaptırmaya gitcm
ayrıca da hoş bulduuummmm
Inşallahtek çizgi görmek çok kötü ,herkes çift görsün inşallah
İNŞALLAH canım, Rabbim sana da sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Amintek çizgi görmek çok kötü ,herkes çift görsün inşallah
canim labquick hic iyi degil netten almistim 40 tane hep adete yakin zmanlarda saatler sonra ama baya belirgin ikinci cizgi cikiyorduLaboquick canim benimkiler,
Yok kiz bembeyaz benim negatifler
Bende ilk defa bugün oldu batma 4 kere.. Ama çok bağlamıyorum hamileliğe.. Ben belirti aramıyorum. Çünkü ilk hamileliğimde hiç bir farklılık yaşamadım :)Kizlar sizinde kasiklarda batma oluyormu ben bebek dusundugumden beri bir kac kez boyle kasiklarimda baya batma oluyor ama bu ay daha cok carsida gezerken bir kramp gibi geldi. Su andada baya agri var sag tarafta
benimde iki ihtimal geliyor canim daha onceki aylardada oldugu icin ya dollenme oluyor ama sonra bir sebepten ilerlemiyor yada kist falan oluyor. Canim bat ne zamanBende ilk defa bugün oldu batma 4 kere.. Ama çok bağlamıyorum hamileliğe.. Ben belirti aramıyorum. Çünkü ilk hamileliğimde hiç bir farklılık yaşamadım :)
İnşallah döllenme olmuştur ve güzelce rahme yerleşir canımcım :) ben 28 ile 30u arası bekliyorum regl olmayı. Test için çok erken ama çok sabırsızım. Regl olmaya yaklaştıkça daha çok sabırsız oldum ben :)))benimde iki ihtimal geliyor canim daha onceki aylardada oldugu icin ya dollenme oluyor ama sonra bir sebepten ilerlemiyor yada kist falan oluyor. Canim bat ne zaman
canim insallah hayirlisiyla ama pek umudum yok ben internetten test aldim gelse hemen yaparim benimde bat 28 mayisİnşallah döllenme olmuştur ve güzelce rahme yerleşir canımcım :) ben 28 ile 30u arası bekliyorum regl olmayı. Test için çok erken ama çok sabırsızım. Regl olmaya yaklaştıkça daha çok sabırsız oldum ben :)))
Geldiğinde yap hemen bi tane. Belli mi olur belki çıkar :)canim insallah hayirlisiyla ama pek umudum yok ben internetten test aldim gelse hemen yaparim benimde bat 28 mayis
hayirlisiyla canimcok sevinirim ama pek umudum yok yineGeldiğinde yap hemen bi tane. Belli mi olur belki çıkar :)
Aslında olumlu olumsuz sonuç beklemeden yapmak lazım testi. Çift çizgi çıkarsa seviniriz tabi ama tek çıkarsa da üzülmeyelim. Hakkımızda hayırlısı buymuş diyelim. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin bize inşallah.hayirlisiyla canimcok sevinirim ama pek umudum yok yine
canim ben oyle yapiyorumda ama snaki stress yapiyorsun oyledeAslında olumlu olumsuz sonuç beklemeden yapmak lazım testi. Çift çizgi çıkarsa seviniriz tabi ama tek çıkarsa da üzülmeyelim. Hakkımızda hayırlısı buymuş diyelim. Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin bize inşallah.
Senin ilk bebek mi olacak.canim ben oyle yapiyorumda ama snaki stress yapiyorsun oylede
yok canim oglim var 7 yasinda 4 yasindan beri olsun diyoruz ama olmuyor bir kez bile gebe kalamadim halbuki oglum ikinci ayda oldu peki ya seninSenin ilk bebek mi olacak.
Benim de 4 yaşında oğlum var. Kız bu ikinciler zor oluyor he ben bunu anladım... Sen de epeydir deniyormuşsun. İnşallah bu ay olur.. Benim ilk oğlan da ikinci ay olmuştu. Arayı çok açınca zor olur derlerdi hep bana zaten ama ihtimal vermezdim.. Ben de 5 ay falan olmuştur herhalde deniyorum. Olmuyor.yok canim oglim var 7 yasinda 4 yasindan beri olsun diyoruz ama olmuyor bir kez bile gebe kalamadim halbuki oglum ikinci ayda oldu peki ya senin
evet canim birde ben doktora gittim sebep yok olmamasi icin asilama bile oldum olmadoBenim de 4 yaşında oğlum var. Kız bu ikinciler zor oluyor he ben bunu anladım... Sen de epeydir deniyormuşsun. İnşallah bu ay olur.. Benim ilk oğlan da ikinci ay olmuştu. Arayı çok açınca zor olur derlerdi hep bana zaten ama ihtimal vermezdim.. Ben de 5 ay falan olmuştur herhalde deniyorum. Olmuyor.
Bence olmadıkça daha çok stres yaptın. Stres yaptıkça da olmadı. Kısır döngü dedikleri böyle bir şey. Hep diyorlar stres yapmayıp akışına bırakınca oldu diye.. Bilemiyorum biz de biraz takıntılı insanlarız galiba :))))evet canim birde ben doktora gittim sebep yok olmamasi icin asilama bile oldum olmado
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?