- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Hayırlara vesile olsun inşallah canım benimEşim rüyasında bi erkek çocuğumuzun daha olduğunu görmüş. O yüzden umutlandım biraz :)) durun ben yarın sabah bi deneme yapayım :))))
bencedeeee :))))Ya kızlar beklemek insanı ne kadar geriyor dimiKeşke yapması kadar beklemesi de zevkli olsa
İnşallah canım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)Hayırlara vesile olsun inşallah canım benim
Hoşgeldin canım. 24 mayıs mıMerhaba kızlarrrr ben de aranızdayım bat 14 mayıs
hoşbulduk canımm nasılsın? ay yanlıs yazmısım gecen hafta bitti reglim bat 14 haziran oluyorHoşgeldin canım. 24 mayıs mı
İyiyim sen nasılsın :) yeni bitmiş daha, hayırlısıyla bu kez olur inşallah...hoşbulduk canımm nasılsın? ay yanlıs yazmısım gecen hafta bitti reglim bat 14 haziran oluyor
iyiyim bende canım :) çalışmalara devam halen sonuç alamadık işteİyiyim sen nasılsın :) yeni bitmiş daha, hayırlısıyla bu kez olur inşallah...
İnşallah.. Ben bu ay ilk defa ovü testi ile takip ettim. Başarılı oldum mu bilemem. Hakkımızda hayırlısı. Bi vakti var elbet. Onu bekliyoruz...iyiyim bende canım :) çalışmalara devam halen sonuç alamadık iştebayram uğurlu gelir inşallah
inşallah canım nasip.. en hayırlı vakitte gelsinlerİnşallah.. Ben bu ay ilk defa ovü testi ile takip ettim. Başarılı oldum mu bilemem. Hakkımızda hayırlısı. Bi vakti var elbet. Onu bekliyoruz...
Laboquick canim benimkiler,atsana buraya canım silikte olsa varmı çizgi test bakmak zevkli sen hangi marka aldın ben freely aldım
Dun 1 bugun 2 canim.@KARABATAK_ ne zaman test yapacaksın kuzum. Hiç test yaptın mı, erken ama.
Yanliz olmadigim icin ne kadar sevindirik oldum bilemezsin giya güya ben bu ay günüm gelmeden yapmayacaktım. tam 4 tane test bitirdim. 5 gün kala bi başladım yapmayahepsi negatifti. insan inansa yok. belki erken yapmışımdır diyosun.kendini kandırıp bir daha ertesi gün yapıyosun.. e madem erken yaptığını düşünüyosun gününü beklesene demi yokkk :) yarın adet günümde dananın kuyruğu kopacak bakalım. hayırlısı...
Benim de kardesim beni ruyasinda ölmüş görmüş, bebeğe yordum yorumdan ötürü ama kirmizilar isik hiziyla geliverdiydi.Eşim rüyasında bi erkek çocuğumuzun daha olduğunu görmüş. O yüzden umutlandım biraz :)) durun ben yarın sabah bi deneme yapayım :))))
Merhaba kızlarrrr ben de aranızdayım bat 14 mayıs
Hosgeldin tatlim.hoşbulduk canımm nasılsın? ay yanlıs yazmısım gecen hafta bitti reglim bat 14 haziran oluyor
Gecen ay 27si miydi baslangiciniz ben de bu ay27 olarak bellirledim bekleyisteyim allaahin izniyleMerhaba kızlar benim bat da 27 mayıs, sabırsızlıkla bekliyoruz eşimle. iki gündür günlük pedimde cok acik renkli pembe lekelenme var pazar günü de içinde kahverengi olan akintim olmustusizde de boyle bir durum soz konusu mu?
Aynen gecen ay da 27 siydi bakalım bir hafta geçmez olduGecen ay 27si miydi baslangiciniz ben de bu ay27 olarak bellirledim bekleyisteyim allaahin izniyle
Hosgeldin cnm.Merhaba kızlar benim bat da 27 mayıs, sabırsızlıkla bekliyoruz eşimle. iki gündür günlük pedimde cok acik renkli pembe lekelenme var pazar günü de içinde kahverengi olan akintim olmustusizde de boyle bir durum soz konusu mu?
Hosgeldinnkizlar beni de ekleyin benim bat 18 mayisti ancak bir hafta gecmeden test yapmak istemiyorum cunku regl agrim var 4 gundur ama gelen giden yok. bi de tek ilişki oldu yum gununde ihtimal de vermemistim acikcasi ama ilk kez gecikince ben de sasirdim ve sevindim umarım gebeliktendir..
oyle mi dersin canim agzindan bal damlıyor :) peki senin testte ne zaman çıkmıştıHosgeldinn
Eger mevsimsel değilse bence kesin hamilesin cnm :)
Cunku kizimda benimde oyle olmustu.
Ha oldum ha olacagim dedim cunku birebir aynıydı agri vs.
Insallah guzel haberi verirsin 3-5 güne.
**aslinda kan versen kesin çıkar
Benim o ay testim yoktu. Evde lh testi vardi, onla aksam yaptim testi. Kopkoyu cift cizgi çıkmıştı. Hemen esim gece gece nonetci eczaneden gebelik testi almaya gitti veeeeeeoyle mi dersin canim agzindan bal damlıyor :) peki senin testte ne zaman çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?