Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
atsana buraya canım silikte olsa varmı çizgi test bakmak zevkli sen hangi marka aldın ben freely aldım
Laboquick canim benimkiler,
Yok kiz bembeyaz benim negatifler
@KARABATAK_ ne zaman test yapacaksın kuzum. Hiç test yaptın mı, erken ama.
Dun 1 bugun 2 canim.
Hergun 1 son 3 gun kala sabah aksam yaparim testi hahaahah.
Test manyağı oldum yaw ))))))))
Yanliz olmadigim icin ne kadar sevindirik oldum bilemezsin gi
Eşim rüyasında bi erkek çocuğumuzun daha olduğunu görmüş. O yüzden umutlandım biraz :)) durun ben yarın sabah bi deneme yapayım :))))
Benim de kardesim beni ruyasinda ölmüş görmüş, bebeğe yordum yorumdan ötürü ama kirmizilar isik hiziyla geliverdiydi.
Merhaba kızlarrrr ben de aranızdayım bat 14 mayıs
hoşbulduk canımm nasılsın? ay yanlıs yazmısım gecen hafta bitti reglim bat 14 haziran oluyor
Hosgeldin tatlim.
Ramazan bereketi hepimizin uzerine olsun insallah.

Merhaba kızlar benim bat da 27 mayıs, sabırsızlıkla bekliyoruz eşimle. iki gündür günlük pedimde cok acik renkli pembe lekelenme var pazar günü de içinde kahverengi olan akintim olmustu sizde de boyle bir durum soz konusu mu?

Gecen ay 27si miydi baslangiciniz ben de bu ay27 olarak bellirledim bekleyisteyim allaahin izniyle

kizlar beni de ekleyin benim bat 18 mayisti ancak bir hafta gecmeden test yapmak istemiyorum cunku regl agrim var 4 gundur ama gelen giden yok. bi de tek ilişki oldu yum gununde ihtimal de vermemistim acikcasi ama ilk kez gecikince ben de sasirdim ve sevindim umarım gebeliktendir..

Hosgeldin cnm.
Anlattigin yerleşme kanamasi diye tabir edilene çok benziyor.
Inşallah ondandır:)

Hosgeldinn
Eger mevsimsel değilse bence kesin hamilesin cnm :)
Cunku kizimda benimde oyle olmustu.
Ha oldum ha olacagim dedim cunku birebir aynıydı agri vs.
Insallah guzel haberi verirsin 3-5 güne.
**aslinda kan versen kesin çıkar

Hosgeldinn
Eger mevsimsel değilse bence kesin hamilesin cnm :)
Cunku kizimda benimde oyle olmustu.
Ha oldum ha olacagim dedim cunku birebir aynıydı agri vs.
Insallah guzel haberi verirsin 3-5 güne.
**aslinda kan versen kesin çıkar
oyle mi dersin canim agzindan bal damlıyor :) peki senin testte ne zaman çıkmıştı

oyle mi dersin canim agzindan bal damlıyor :) peki senin testte ne zaman çıkmıştı
Benim o ay testim yoktu. Evde lh testi vardi, onla aksam yaptim testi. Kopkoyu cift cizgi çıkmıştı. Hemen esim gece gece nonetci eczaneden gebelik testi almaya gitti veeeeee
Oylelikle ogrendim cnm. Yani bat gunu idi hey gidi zaman ne cabuk geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…