Lh yok ki evde.Erken yaptık erken :))) ovü testi de yaptın mı. Bazıları onunla öğreniyor önce :))
Hosgeldin cnmBenimde adet gunum 19 mayis gecen ay 19 nisanda oldum bakalim beni de ekleybilirsn cnm listeye
Ooooo süper bu,tebrik ederim cnm.Benimde 4 ay boyunca öyleydi doktora gittim hormon testi için adetliyken gel demişti şimdi hamile olduğumu söylemeye gidiyorum
Hadi hayirlisi bakalımGünaydın Kızlarrrr :)
Benimde bat'a 1 gün :)
2 gün içinde olmam gerekiyor :) Pazar günü bende test yapacağımmmm:)
37canım yaş kaçki
anladım canım ilk çocugun kaç yaşında demiştin ondada beklemiştin demi canım tedavi olmuşmuydun peki onda
2 yasinda canim.anladım canım ilk çocugun kaç yaşında demiştin ondada beklemiştin demi canım tedavi olmuşmuydun peki onda
canım bende hsg cekıldım eylülde ama faydalı olmadı:) neyse canım gebe kalırsın inşallah şimdi sorun yoktur. birde korunma süresi uzun değilse hamilelik riski artıyor ben arayı çok açtım nedenseDr un dedigine gore, yapisikliklar varmis,onlar acilmis islem esnasinda. Boylelikle kolay hamile kalirsin demisti.2 ayda suprizim gelmisti
Hahhaha yap sen de bi tane.Ay kızlar
eşim işyerime kargo göndermiş, kargo da gebelik testleri var , test yap diye
ama inat ettim bu ay yapmayacağım. adet günüm geçmeden
Eş gibi eş kırma bari yap sendeAy kızlar
eşim işyerime kargo göndermiş, kargo da gebelik testleri var , test yap diye
ama inat ettim bu ay yapmayacağım. adet günüm geçmeden
Yok yaa 4-5 aydır nerdeyse hergün yapıyordum delirmiş gibi hahahhahaHahhaha yap sen de bi tane.
en erken cumartesi yapmayı düşünüyorumEş gibi eş kırma bari yap sendeBenimki de beni dürtüklüyor ama diyorum daha çok var olsa da çıkmaz
Eşinle birlikte biz de bekleyeceğiz desene kızen erken cumartesi yapmayı düşünüyorum
Eşinle birlikte biz de bekleyeceğiz desene kızbakalım kimden gelecek ilk bebiş haberi
Orası belli olmaz canım bakarsın ilk haberi sen verirsinSanırım en erken bat benim, gözden kaçırdığım yoksa..
ama çok umudum yok bu ay :/ açıkcası.. hissetmiyorum hiçbirşey.
Ağustosa kaldım ben benceeee
Evet ya maalesef, yani çok erken almıştık. Aralık ayı'nda.. bizim bu yıl sonuna kadar böyle bir planımız, düşüncemiz yoktu aslında.. son 4aydır falan bir anda düşünmeye başladık. o yüzden tatili alırken rahat davrandık. bir de arabayla gideceğiz.. gideceğimiz yer 8-10 saatlik bir yol.. yani bu aydan sonra kalabileceğim hamilelik riskli olur diye dusunuyorum 2-2,5 ay olmuş olacak. çok bilmiyorum tabi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi deniyor herkes. o yüzden dönene kadar ertelemek zorundayım canımOrası belli olmaz canım bakarsın ilk haberi sen verirsintatil için mi ağustos'a erteleyecektin?
İnşallah haftasonu hepimiz çiftt çizgileri atarız. Çok istiyorummmm. Topyekün mutluluk :))))))Yok yaa 4-5 aydır nerdeyse hergün yapıyordum delirmiş gibi hahahhaha
bu sefer yapmayacağım, göremeyince moralim cok bozuluyor. gene hissetmiyorum, yok sanki. hayırlısı tabi.
en erken cumartesi
13 mayısta çatladıcanım ovulasyonu takip ettinmi yumurtan ne zaman çatladı.
testleri buraya atsanıza kızlar
Anladım canım ama riskli gebelik olmazsa yolculuk açısından sıkıntı olacağını çok düşünmüyorum sonuçta köy yolu gibi taştan,engebeli bir yere gitmiyorsunuzdur diye düşünüyorum ama tabi karar sizin her zaman. İçin nasıl rahat edecekseEvet ya maalesef, yani çok erken almıştık. Aralık ayı'nda.. bizim bu yıl sonuna kadar böyle bir planımız, düşüncemiz yoktu aslında.. son 4aydır falan bir anda düşünmeye başladık. o yüzden tatili alırken rahat davrandık. bir de arabayla gideceğiz.. gideceğimiz yer 8-10 saatlik bir yol.. yani bu aydan sonra kalabileceğim hamilelik riskli olur diye dusunuyorum 2-2,5 ay olmuş olacak. çok bilmiyorum tabi ama ilk 3 ay düşük tehlikesi deniyor herkes. o yüzden dönene kadar ertelemek zorundayım canım
işte yol durumunu bilemiyorum.. haritadan falan bile baktım ne olur ne olmaz diyeAnladım canım ama riskli gebelik olmazsa yolculuk açısından sıkıntı olacağını çok düşünmüyorum sonuçta köy yolu gibi taştan,engebeli bir yere gitmiyorsunuzdur diye düşünüyorum ama tabi karar sizin her zaman. İçin nasıl rahat edecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?