olabilir canim stresli bir yapim var birde okuyorum hala sinavlar falanda stress yapiyor bir ay takmadim isten dolayi yine olmadiBence olmadıkça daha çok stres yaptın. Stres yaptıkça da olmadı. Kısır döngü dedikleri böyle bir şey. Hep diyorlar stres yapmayıp akışına bırakınca oldu diye.. Bilemiyorum biz de biraz takıntılı insanlarız galiba :))))
İnşallah gerek kalmadan olur canım ne diyim.. Takdir Allahın..olabilir canim stresli bir yapim var birde okuyorum hala sinavlar falanda stress yapiyor bir ay takmadim isten dolayi yine olmadibiraz daha gecsin tup bebek yaptirabilirim
GunaydinlarrrrGünaydın kızlaaarrrr bat'a 1 gün daha yaklaşanlar burada mı?
Bata 6 kaldı. Bugün test yaptım negatifGünaydın kızlaaarrrr bat'a 1 gün daha yaklaşanlar burada mı?
İnşallah regl olmazsın :)))benim bat bugün. bakalım batacaz mı çıkacaz mı
Hahaahahahahabenim bat bugün. bakalım batacaz mı çıkacaz mı
Çok da umutlandırmak istemem ama bende bu yöntemle hamile kaldımHoşgeldin:)
Bu aydan cok umutluyum hic denemedigim bir seyi deniyorum (2gune1iliski)
O yüzden cok heyecanla bekliyorum bat gününü:)
Çak o zaman.Bata 6 kaldı. Bugün test yaptım negatif
Ah keske canim ama benim sanirim yastan dolayı yumurtalar mi bozuk nedir.Çok da umutlandırmak istemem ama bende bu yöntemle hamile kaldım ☺
Erken yaptık erken :))) ovü testi de yaptın mı. Bazıları onunla öğreniyor önce :))Çak o zaman.
Bi negatifte benden.
Bat 6
Benimde 4 ay boyunca öyleydi doktora gittim hormon testi için adetliyken gel demişti şimdi hamile olduğumu söylemeye gidiyorumAh keske canim ama benim sanirim yastan dolayı yumurtalar mi bozuk nedir.
Çatlıyor ama tutmuyor yahu.
Canım inşallah çift çizgiyi görürsünbenim bat bugün. bakalım batacaz mı çıkacaz mı
canım ovulasyonu takip ettinmi yumurtan ne zaman çatladı.Bata 6 kaldı. Bugün test yaptım negatif
testleri buraya atsanıza kızlarÇak o zaman.
Bi negatifte benden.
Bat 6
canım yaş kaçkiAh keske canim ama benim sanirim yastan dolayı yumurtalar mi bozuk nedir.
Çatlıyor ama tutmuyor yahu.
İnşallah canımm İnşallahhhCanım inşallah çift çizgiyi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?