- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Canım çok içine sinmiyorsa ve henüz hamile değilsen bence doğal ürünler yeterli olur şimdilik. Hurma, yeşil mercimek de var unutmaBen de şimdilik folbiol aldım ama arkadaslarima doktorlar mg çok yüksek onu kullanmayin demisler. O yüzden kullanmak istemiyorum pek ama bulunduğum yerde su an için bu seçenek var. Bir de tahlil vs yaptirmadan da kullanmak istemiyorum. Burada doktor da sıkıntılı maalesefkendı memleketime gidince detaylı birmuayene olacağım. Şu an için ne yapsam bilemiyorum. Folbiol u mu kullansam yoksa ceviz kabak çekirdeği gibi icinde folic asid bulunan yiyecekler mi tuketsem bilemiyorum. Bu yiyecekler yeterli olur mu illa folic asid takviyesi almak şart mı
Hurma da çok yemek istiyorum da şimdilik hamile değilim ama hamile olursam düşüğü tetikliyormuş diye korkudan yiyemiyorumCanım çok içine sinmiyorsa ve henüz hamile değilsen bence doğal ürünler yeterli olur şimdilik. Hurma, yeşil mercimek de var unutma
Folidoce kullaniyorumHanımlar hepinize hayırlı gecelerfolic asid kullanmaya başladınız mı?kullananlar hangi folic asidi kullaniyorlar acaba?
Corekotu kuru neden başlıyorsunuz ne için bu ?Heryerde reglinin 2.gunu baslanmasi gerektigi yaziyor canim.
Ben de aynı senin gibi yumurtlama günü değerlendirip bıraktım. Oysa ki yumurtlamayı takip eden 2 günü daha mutlaka değerlendirin diyorlar canımcım. Tembellik yaptık ama haziran bizimdir merak etmeyinKızlar ben de kırmızıları gördüm bugünsabah başladı üzüldüm tabi biraz ama ilk denememdi sanırım ben bir kere ilşkiye girdim daha girmedim yumurtlamadan sonra 1 gün arayla 1 kere daha olsa iyiydi sanırım neyse önümüzdeki aylara bakıcaz artık adet bitince tekrar ovulasyon testiyle takip yapıcam
Yumurta olgunlaşması için, sağlıklı güçlü yumurtlama sağlamak için :)Corekotu kuru neden başlıyorsunuz ne için bu ?
Bunun icin oldugunu bilmiyorum ben bagisiklik için 1 tatlı kaşığı hergün corekotu cigniyorumYumurta olgunlaşması için, sağlıklı güçlü yumurtlama sağlamak için :)
İnşallah yumurtanın gelişmesine de katkısı olur.. Hamile kalırsın inşallah bu ay :))Bunun icin oldugunu bilmiyorum ben bagisiklik için 1 tatlı kaşığı hergün corekotu cigniyorum
Bn gecen ay kimyasal gebelik yasadim ozman baslamistm folbiol kullaniorm cnmHanımlar hepinize hayırlı gecelerfolic asid kullanmaya başladınız mı?kullananlar hangi folic asidi kullaniyorlar acaba?
seninle günlerimiz aynı herhalde canim 4+4 de misin sende
Canım 150 tl'ye geliyor her işi yapıyor bir tek halılarımı yıkamaya veriyorum ben halıları ellemiyorEn iyisini yapıyorsun. Kaça geliyor ve ne işler yapıyor
benim de tam bugun 5 canim. vajinal ultrasondan gordu keseyi gecen haftaMerhaba Hemen hemen ayniyiz benim tam bugun 5 oldu doktora gittinmi canim kese gorundumu
Canım bende 2 ay folidoce kullandım daha çalışmaya başlamadan almaya başlamıştım. Bu ay inofolic şase aldım çabuk hamile kalmaya yardımcı oluyormuş diye içerisinde folik asitte var. Bu ay onu kullanacağım bakalımHanımlar hepinize hayırlı gecelerfolic asid kullanmaya başladınız mı?kullananlar hangi folic asidi kullaniyorlar acaba?
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bebişletinizle sevdiklerinizle hamilelik haberleriniz bol pozitiflerin olduğu güzel bir bayram geçirmenizi dilerim arkadaşlar@KARABATAK_ canım 175. Sayfada damlanın ovü testi var. Sen biliyorsun anlıyorsun bi baksana...
İnşallah en kısa zamanda hamile olursun canım bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah benim içinde dua edin olurmu Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahBenim reglm geldi maaşesef galiba 4 gün önde hemde neden böyle oldu hiç anlamadom
benim de tam bugun 5 canim. vajinal ultrasondan gordu keseyi gecen hafta
6 haftalik olmayi bekle, erken gitme dr a.Bende simdi doktordan geliyorum keseyi goremedi kanda bthcg 600 benim senin kacti goruldugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?