Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok içine sinmiyorsa ve henüz hamile değilsen bence doğal ürünler yeterli olur şimdilik. Hurma, yeşil mercimek de var unutma

guzelgunler2019 tatlım şu luteal faz konusunda regl olunca beni de bilgilendir demiştin ya bilgilendiriyorumBu ay normal döngüm 24 Ken 28.gün regl oldum. Yumurtam tam 14.gün çatladı ovulasyonda. Yani luteal faz 14 durumu bende kesinlik kazandı

Ben de aynı senin gibi yumurtlama günü değerlendirip bıraktım. Oysa ki yumurtlamayı takip eden 2 günü daha mutlaka değerlendirin diyorlar canımcım. Tembellik yaptık ama haziran bizimdir merak etmeyin

Hanımlar hepinize hayırlı geceler folic asid kullanmaya başladınız mı?kullananlar hangi folic asidi kullaniyorlar acaba?
Canım bende 2 ay folidoce kullandım daha çalışmaya başlamadan almaya başlamıştım. Bu ay inofolic şase aldım çabuk hamile kalmaya yardımcı oluyormuş diye içerisinde folik asitte var. Bu ay onu kullanacağım bakalım

@KARABATAK_ canım 175. Sayfada damlanın ovü testi var. Sen biliyorsun anlıyorsun bi baksana...
Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bebişletinizle sevdiklerinizle hamilelik haberleriniz bol pozitiflerin olduğu güzel bir bayram geçirmenizi dilerim arkadaşlar

Benim reglm geldi maaşesef galiba 4 gün önde hemde neden böyle oldu hiç anlamadom
İnşallah en kısa zamanda hamile olursun canım bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah benim içinde dua edin olurmu Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…