- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
benimde canım 11 mayısta çatladı sen test yaptın cıkmadımı bende cumartesı yaptım cıkmadı13 mayısta çatladı
Bugün yaptım da tek çizgi çıktı. Bu haftasonu bakalım çıkmazsa yok demektir.benimde canım 11 mayısta çatladı sen test yaptın cıkmadımı bende cumartesı yaptım cıkmadı
Aynen ya geçmiyor..Merhaba kizlar benide ekler misiniz? 30 mayis bat.
Günler geçmiyor, belirtilerde hep yalanci zaten. inanmak istemesemde inaniyo gibiyim
Ay orda 2.çizgi mi var ben mi yanlış görüyorumkızlarr dayanamadım yaptımm
ay kör değilsem bende öyle görüyorum sankiiiiAy orda 2.çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum
Ayy hemen kan vermeye o zamanay kör değilsem bende öyle görüyorum sankiiii
Öğle arasını bekliyorumm 1 saat sonra gideceğimmmmAyy hemen kan vermeye o zaman
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzÖğle arasını bekliyorumm 1 saat sonra gideceğimmmm
Sen 30 yasindasin sanirim.canım bende hsg cekıldım eylülde ama faydalı olmadı:) neyse canım gebe kalırsın inşallah şimdi sorun yoktur. birde korunma süresi uzun değilse hamilelik riski artıyor ben arayı çok açtım nedense
Hosgeldin canim.Adet tarihim 7 Haziran beni de ekler msnz
Hoşgeldinnn,ekliyorum.Merhaba kizlar benide ekler misiniz? 30 mayis bat.
Günler geçmiyor, belirtilerde hep yalanci zaten. inanmak istemesemde inaniyo gibiyim
Amaaaaaaannnniiiiiiinnnnnnnnnnnkızlarr dayanamadım yaptımm
sen yaptın mı canım cumayı mı bekliyosunAynen ya geçmiyor..
Valla var gibiii yok gibiii bilmiyorum birşeyler görüyorum sankiiii amaaaAmaaaaaaannnniiiiiiinnnnnnnnnnn
kızlarr dayanamadım yaptımm
İnşallah canımm, hayırlısııı.
Topigin ilki sen oldun canım Allah in izniyle.
Ay nasil sevindim sanki ben test yaptim gibi.
Cok tebrik ederim
88 dogumluyum canım 31 oluyorum sanırım hayırlsı canım benım en kotu yanı sebepsiz olmaması sebep olsa tedavi olursun:)Sen 30 yasindasin sanirim.
Cok guzel bir yas.
Eminim ben, yakinda 2.hamileliğini yasayacaksin inşallah.
Hosgeldin canim.
Ekliyorum.
Hoşgeldinnn,ekliyorum.
Bugün yaptım negatif çıktı. Cuma da denerim pazar dasen yaptın mı canım cumayı mı bekliyosun
Yaaa aaa dedik sana yap diyeeee.maşallah ya gayet belirgin. Çok sevindim :))))))kızlarr dayanamadım yaptımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?