İNŞALLAHHerkese sağlıklı huzurlu mutlu bebişletinizle sevdiklerinizle hamilelik haberleriniz bol pozitiflerin olduğu güzel bir bayram geçirmenizi dilerim arkadaşlar
Hamile olan arkadaslar,
Dr a erkeb gidip bos bosuna kese kalp atisi yok gorulmedi yok duyulmadi stresi yasamayin.
6 haftayi doldurun, oyle gidin..
Ben 14 hazirana aldim randevuyu.Cok haklisim cunku bugun gittim gorulmedi haftaya cagirdilar zaten sagolasin
150 lira uygunmuş aslında. İstanbul içindekiler mi bu fiyata geliyor?Canım 150 tl'ye geliyor her işi yapıyor bir tek halılarımı yıkamaya veriyorum ben halıları ellemiyor
Hayırlı olsun hiç lekelenme filan var mıydıMerhaba kızlar topiğinizi yeni gördüm umarım en hayırlı şekilde haberlerinizi okuruz burada
Benim de dün olması gerekiyordu test yaptım çift çıkınca kan verdim 74 çıktı şaşkınım mutluyum ama sürekli adet olacakmışım gibi ağrım var ilk öğrendiğiniz zaman benim gibi olanlar var mıydı
belki yerlesme kanamasidir cnm bidaha yap bnce bnmde son iki gun akinti yok ama kasik batmalarim ve afedersiniz gaz sancisi gbi sanci oluyo aradakızlar merhaba ben iki gin önce regl oldum dedim ama kahve rengi bir leke geldi ve tekrar gelmedi arada hafif adet sancılarım oluyor . Normal gebelik testi yaptım negatifti . Şaşkınım. Normalde öyle leke başlayınca akşamına karın agrısından ölür kırmızıyı görürdüm
kızlar merhaba ben iki gin önce regl oldum dedim ama kahve rengi bir leke geldi ve tekrar gelmedi arada hafif adet sancılarım oluyor . Normal gebelik testi yaptım negatifti . Şaşkınım. Normalde öyle leke başlayınca akşamına karın agrısından ölür kırmızıyı görürdüm
Olmuşumdur diye düşünüyorum yok ama myle yorumlar okuyunca acaba mı diyorumB
belki yerlesme kanamasidir cnm bidaha yap bnce bnmde son iki gun akinti yok ama kasik batmalarim ve afedersiniz gaz sancisi gbi sanci oluyo arada
Yaaa hep olumlu yorum görmüştüm hayırlısı olsun sizin dediğiniz gibi de olabilirGeçen ay bana da öyle oldu hatta sabah mide bulantisiyla uyanınca dedim hamileyim galiba test aldım negatifti, sonraki hafta adet oldum
Kizlar merhaba.
Nasılsınız?
Herşey yolunda mi?
Ara sıra yazin buraya:)
Canım ben regl oldum bugün 2.günTest yaptin mi ?
Ay güzel sevindim bu habere, ben de hep öyle hissediyorum. Tam acaip olaylar başladıktan 14 gün sonra adet oluyorum, 30 da daadet olsam aynı 70 de de. İnşallah bu ay yakalarım yumurtlamamı bugün 34. Günüm ve içimden bi ses 40 olmadan olacak diyor. Yavaş yavaş bi gerilmeler başadıguzelgunler2019 tatlım şu luteal faz konusunda regl olunca beni de bilgilendir demiştin ya bilgilendiriyorum Bu ay normal döngüm 24 Ken 28.gün regl oldum. Yumurtam tam 14.gün çatladı ovulasyonda. Yani luteal faz 14 durumu bende kesinlik kazandı
Üşenmeyip bana cevap yazdığın için de ayrıca teşekkür ederimguzelgunler2019 tatlım şu luteal faz konusunda regl olunca beni de bilgilendir demiştin ya bilgilendiriyorum Bu ay normal döngüm 24 Ken 28.gün regl oldum. Yumurtam tam 14.gün çatladı ovulasyonda. Yani luteal faz 14 durumu bende kesinlik kazandı
Hadi inşallah canımAy güzel sevindim bu habere, ben de hep öyle hissediyorum. Tam acaip olaylar başladıktan 14 gün sonra adet oluyorum, 30 da daadet olsam aynı 70 de de. İnşallah bu ay yakalarım yumurtlamamı bugün 34. Günüm ve içimden bi ses 40 olmadan olacak diyor. Yavaş yavaş bi gerilmeler başadı
Ne demek canım bunlar paylaşılması gereken deneyimlerÜşenmeyip bana cevap yazdığın için de ayrıca teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?