Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar hepinize günaydın ve şimdiden iyi bayramlar...
Yarın yazmak zor olur :)

Evet bu arkadaşınız çalışmalara başladı dün akşam.. :)
7. Gün tamamdır
9-15 arası hergün olacak Allahın izniyle
Bu durumda da olmazsa kendimi kısır ilan edebilirim
Niyetimi bozar araba taksidine girerim
Zatenn temmuz ve ağustos da olmazsa eylülde araba alıcam.
Araba borcu bitene kadar da çocuk işini rafa kaldırırım :))

Fakat haziranda çok çalışacağımız için ay sonu karnemiz iyi gelecek umutluyum

Bugün oruçluyum o yüzden kürümü yiyemedim.
Akşam 3 tatlı kaşığı yerim...

Hadi hayırlısı bakalım :)

kızlar merhaba ben iki gin önce regl oldum dedim ama kahve rengi bir leke geldi ve tekrar gelmedi arada hafif adet sancılarım oluyor . Normal gebelik testi yaptım negatifti . Şaşkınım. Normalde öyle leke başlayınca akşamına karın agrısından ölür kırmızıyı görürdüm

Hayırlı olsun hiç lekelenme filan var mıydı

B
belki yerlesme kanamasidir cnm bidaha yap bnce bnmde son iki gun akinti yok ama kasik batmalarim ve afedersiniz gaz sancisi gbi sanci oluyo arada

Geçen ay bana da öyle oldu hatta sabah mide bulantisiyla uyanınca dedim hamileyim galiba test aldım negatifti, sonraki hafta adet oldum

Ay güzel sevindim bu habere, ben de hep öyle hissediyorum. Tam acaip olaylar başladıktan 14 gün sonra adet oluyorum, 30 da daadet olsam aynı 70 de de. İnşallah bu ay yakalarım yumurtlamamı bugün 34. Günüm ve içimden bi ses 40 olmadan olacak diyor. Yavaş yavaş bi gerilmeler başadı

Üşenmeyip bana cevap yazdığın için de ayrıca teşekkür ederim

Hadi inşallah canım

Arkadaslar merhaba bence bana en cok burda yardimci olabilirsiniz lutfen yardimci olun. Doktora gttm 5 haftaligim kese boyutu 3.5 mm cikti sizce kucukmu ilk kez gorduk keseyi yani gec dollenme ihtimali pek yok cunku iliski tarihlerini bliyorm lutfen yardimci olun hepimiz bu haftalardayiz sizlerin kac mm di acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…