- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
Canım hayırlı olsun öncelikle. Maalesef hamile değilim bu konuda yorum yapamam ama bence sakin ol. 5 hafta çok çok erken bir vakit. Kese bile doğru düzgün 6. Haftada görünüyor. Bebeğini hissetmeye çalış detayları çok kurcalama. Allahın dediği olur kardeşimArkadaslar merhaba bence bana en cok burda yardimci olabilirsiniz lutfen yardimci olun. Doktora gttm 5 haftaligim kese boyutu 3.5 mm cikti sizce kucukmu ilk kez gorduk keseyi yani gec dollenme ihtimali pek yok cunku iliski tarihlerini bliyorm lutfen yardimci olun hepimiz bu haftalardayiz sizlerin kac mm di acaba?
Allah razi olsn canim cok tesekkur ederm. Ama cevremdekilerin benim haftalarimda daha buyuk keseleri diye aklima cok takildi panik yaptm acikcasiCanım hayırlı olsun öncelikle. Maalesef hamile değilim bu konuda yorum yapamam ama bence sakin ol. 5 hafta çok çok erken bir vakit. Kese bile doğru düzgün 6. Haftada görünüyor. Bebeğini hissetmeye çalış detayları çok kurcalama. Allahın dediği olur kardeşim
Merhaba canim,Arkadaslar merhaba bence bana en cok burda yardimci olabilirsiniz lutfen yardimci olun. Doktora gttm 5 haftaligim kese boyutu 3.5 mm cikti sizce kucukmu ilk kez gorduk keseyi yani gec dollenme ihtimali pek yok cunku iliski tarihlerini bliyorm lutfen yardimci olun hepimiz bu haftalardayiz sizlerin kac mm di acaba?
Iliski gunlerini ve yumurtlama gününü biliyorsan gec döllenme olup olmadığını anlayabilirsin.Kızlar bat 2 hazirandı ama adet olmadım. Ara ara kasıklarıma bir ağrı giriyor. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hamile olma şansım var mı. Varsa da neden idrarda çıkmadı acaba
Yumurtlama dönwmimde falan ilişkiye girdik 2 günde 1 olarak. Normalde benim öne gelir ama 30 günü hiç aşmaz. Tekrar bi.idrar testi deneyeyim yarın da olmazsam. Yine negatif çıkarsa yoktur herhalde. Olmadı bir de kana baktırırımIliski gunlerini ve yumurtlama gününü biliyorsan gec döllenme olup olmadığını anlayabilirsin.
2 gun geçtiği için normalde testte çıkması lazim.
En guzeli kan verip baktir derim hcg ye.
Stres hava değişimi de regliyi etkiliyor gec/erken olarak.
benim 10 gun once 818 ti canim sonra bi daha gerek duymadi doktorum ondan 5 gun sonra da keseyi gördükBende simdi doktordan geliyorum keseyi goremedi kanda bthcg 600 benim senin kacti goruldugunde
Belli ki ilk gebrlikArkadaslar merhaba bence bana en cok burda yardimci olabilirsiniz lutfen yardimci olun. Doktora gttm 5 haftaligim kese boyutu 3.5 mm cikti sizce kucukmu ilk kez gorduk keseyi yani gec dollenme ihtimali pek yok cunku iliski tarihlerini bliyorm lutfen yardimci olun hepimiz bu haftalardayiz sizlerin kac mm di acaba?
Amin canım aminAllah razi olsn canim cok tesekkur ederm. Ama cevremdekilerin benim haftalarimda daha buyuk keseleri diye aklima cok takildi panik yaptm acikcasiumarm bi sknti yoktur. Rabbim sanada en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insallah
Hayırlısı canım inşallah bu ayBat 2 hazirandi bgn oldummm malesef artik onumuzdeki aylara bakicaz ...
Ne guzel bir ruyaymis. Allah gonlune gore nasip etsin insallah
Hanımlar hepinize hayırlı gecelerfolic asid kullanmaya başladınız mı?kullananlar hangi folic asidi
Canim ben folidoce kullaniyorum. Gebelik planlandiginda 3 ay oncesinde kullanimaya baslanmasi lazim demisti doktor. Bebegin omurilik gelisimi icin oncelikle diye biliyorum.
Kizlar hepinizin bayrami mubarek olsun. Bebis bekleyen bizlere ayrica onumuzdeki ayda bayram olsun insallah
Bence hamilesiniz hayırlı olsunnnnEki Görüntüle 2276090
Kızlar bat 2 hazirandı olmadı test yaptım ikinci.çizgi biraz silik gibi hamilelik var mıdır
Hayirli olsun canim, cifte bayram olmus sizinki gercektenEki Görüntüle 2276090
Kızlar bat 2 hazirandı olmadı test yaptım ikinci.çizgi biraz silik gibi hamilelik var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?