Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun öncelikle. Maalesef hamile değilim bu konuda yorum yapamam ama bence sakin ol. 5 hafta çok çok erken bir vakit. Kese bile doğru düzgün 6. Haftada görünüyor. Bebeğini hissetmeye çalış detayları çok kurcalama. Allahın dediği olur kardeşim

Allah razi olsn canim cok tesekkur ederm. Ama cevremdekilerin benim haftalarimda daha buyuk keseleri diye aklima cok takildi panik yaptm acikcasi umarm bi sknti yoktur. Rabbim sanada en kisa zamanda hayirli bi evlat nasip etsin insallah

Kızlar bat 2 hazirandı ama adet olmadım. Ara ara kasıklarıma bir ağrı giriyor. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hamile olma şansım var mı. Varsa da neden idrarda çıkmadı acaba

Merhaba canim,
Kizimda hatırlamıyorum boyle bi detayi.
Ilk randevuyu 14 hazirana aldim.
6+2 de gidecegim dr a, o yuzden simdi yardimci olamıyorum

Kızlar bat 2 hazirandı ama adet olmadım. Ara ara kasıklarıma bir ağrı giriyor. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hamile olma şansım var mı. Varsa da neden idrarda çıkmadı acaba
Iliski gunlerini ve yumurtlama gününü biliyorsan gec döllenme olup olmadığını anlayabilirsin.
2 gun geçtiği için normalde testte çıkması lazim.
En guzeli kan verip baktir derim hcg ye.
Stres hava değişimi de regliyi etkiliyor gec/erken olarak.

Yumurtlama dönwmimde falan ilişkiye girdik 2 günde 1 olarak. Normalde benim öne gelir ama 30 günü hiç aşmaz. Tekrar bi.idrar testi deneyeyim yarın da olmazsam. Yine negatif çıkarsa yoktur herhalde. Olmadı bir de kana baktırırım

Bu topiğe de yazılıyım bari uğurlu gelir belki, 23 haziran batım kızlar, 10 aydır deniyoruz

Umudun tükendiği bir aydan herkese merhaba 5. Ayımız için çalışıcaz bat 1 Temmuz

Belli ki ilk gebrlik canım stres yapma, sen diyorsun ya ilişki tarihleri belli diye , o iş tam öyle yürümüyo. Sperm 72 saat içerde yaşayabiliyor, yumurtayla geç buluşur yumurtalıktan çıkışı geç olur rahme geç yerleşirse gayet 4-5 gün oynayabilio hersey. Ben keseyi 6. Haftada görmüştüm. 7 de kalp atışını. Çok da stres yapma bu dönem hersey olacağına varacak böyle düşün

Kızlar tükürükle bakılan mikroskop var ya, gercekten gösteriyormuş yaa kaç gündür yuvarlak çıkıyordu. Bugün gerçekten çatallanmalar başladıve ben de tam olarak öyle hissediyorum. 3-5 güne pik geliyo

İnşallah canım Dün B BYV nin etkisinde kaldım galiba zaten rüyamda ikiz kız çocuğum oluyordu
Ne guzel bir ruyaymis. Allah gonlune gore nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…