Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam 29 mayista regli olmustum. 4 gun surer ayin1inde cumartesi bitti. Dongu 26 gun. Bugun hafiften karnim agriyor ve gunluk peki doldurmayacak kadar kahverengi bir sey geldi. Yumurtlamayada var regliyede basina boyle birsey gelen varmi nedir bu?

Merhaba.
Hamilesin teste gore.
Hayırlı olsun.
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle testi sonucu çıktı pozitif dualarınız için teşekkür ederim ve dualarınızı esirgemeyin benden düzenli artar değerim inşallah kesemi bebeğimi kalp atışlarını görelim duyalım inşallah Rabbim benimde sizlerinde tez vakitde kucağımızı doldursun doldurur inşallah bu güzel mucizeyi yaşarız tastamam sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bana ve cümlemize sizlereede inşallah tez vakitte Rabbim nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun kardeşim rabbim sağlıkla doğurmanı da nasip etsin darısı bizlerin de başına inşallah tez zamanda

Harika bir haber
Allah tamamina erdirsin inşallah.
Bat 28 mayis 14 haziran ilk randevum.
Senin nasil?
Erken gitmeni tavsiye etmem.

Slm cnm.
Ben de regl bitimi olur oyle.
Temizlenip burkac gun sonra hic geldigi olmadi.
Eger devam ederse bi gorun dr a bence. Bi baksın

Harika bir haber
Allah tamamina erdirsin inşallah.
Bat 28 mayis 14 haziran ilk randevum.
Senin nasil?
Erken gitmeni tavsiye etmem.
Teşekkür ederim sagolun doktor ara demişti bayram diye ulaşamadım yarın istanbula dönüyom yine arıycam Dr ona göre bakarım artık sizinde inşallah herşey yolundadır yolunda gider iyi düşünelim güzel şeyler olsun hepimize

Gormeden insan hamile olarak dusunemiyor kendini nedense.
14 u gelse de görsem artik diyorum bende.

Çok seviindim hayırlı olsun kucağına alırsın inşallahhh bnimde aynıydı seninle hala regl olmadım lekelenme dışında. Hastanede mi test yaptın?

Slm cnm.
Ben de regl bitimi olur oyle.
Temizlenip burkac gun sonra hic geldigi olmadi.
Eger devam ederse bi gorun dr a bence. Bi baksın
Yani anlam veremedim bende normalde olmazdi hic boyleki bide uzerimde beyaz dar pantalon vardi hic ihtimal bile vermezdim hemen ustumu degistim devam ederse istanbula donunce giderim doktoruma canim saol

Çok seviindim hayırlı olsun kucağına alırsın inşallahhh bnimde aynıydı seninle hala regl olmadım lekelenme dışında. Hastanede mi test yaptın?
Evet canım hastane acil kısmında yaptım şehir dışındayım ondan Rabbim seninde güzel haberini sana bize buradaki herkese versin yaşatsın inşallah kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin inşallah

Evet canım hastane acil kısmında yaptım şehir dışındayım ondan Rabbim seninde güzel haberini sana bize buradaki herkese versin yaşatsın inşallah kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin inşallah
Aminnn teşekkür ederim canım . Tekrardan hayırlı olsun

Bayramınız mübarek olsun kızlar ben bugün adet oldum beni listeden çıkarın. Son denememdi bıraktım artık hamilelik işini.

Busra nasilsin?
Calismalar devam mi?
Yarin dönüyoruz kismetse.
Yorgunluktan başka bişey degil
İyiyim canımcım, ara ara takip ediyorum konuyu.
Gezmelerdeyiz biz.
Yarın da gidicez bir yerlere.
Pazar pazartesi salı değerlendirdik.
Bu hafta böyle gidecek zaten full devam inşallah.
Henüz yumurtladığımı zannetmiyorum fakat içeriyi beslemekte fayda var..
3 gün yaşayabilen spermleri de düşünürsek...
Bugün 10. Gün..
Geçen ay 10. Gün pik yapmıştı. Ertesi gün yumurtlama olmuştu..
Bakalım hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…