Merhaba.Eki Görüntüle 2276090
Kızlar bat 2 hazirandı olmadı test yaptım ikinci.çizgi biraz silik gibi hamilelik var mıdır
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle testi sonucu çıktı pozitifMerhaba.
Hamilesin teste gore.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun kardeşim rabbim sağlıkla doğurmanı da nasip etsin darısı bizlerin de başına inşallah tez zamandaSevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle testi sonucu çıktı pozitifdualarınız için teşekkür ederim ve dualarınızı esirgemeyin benden düzenli artar değerim inşallah kesemi bebeğimi kalp atışlarını görelim duyalım inşallah Rabbim benimde sizlerinde tez vakitde kucağımızı doldursun doldurur inşallah bu güzel mucizeyi yaşarız tastamam sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bana ve cümlemize sizlereede inşallah tez vakitte Rabbim nasip etsin inşallah
Harika bir haberSevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle testi sonucu çıktı pozitifdualarınız için teşekkür ederim ve dualarınızı esirgemeyin benden düzenli artar değerim inşallah kesemi bebeğimi kalp atışlarını görelim duyalım inşallah Rabbim benimde sizlerinde tez vakitde kucağımızı doldursun doldurur inşallah bu güzel mucizeyi yaşarız tastamam sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bana ve cümlemize sizlereede inşallah tez vakitte Rabbim nasip etsin inşallah
Slm cnm.Kizlar selam 29 mayista regli olmustum. 4 gun surer ayin1inde cumartesi bitti. Dongu 26 gun. Bugun hafiften karnim agriyor ve gunluk peki doldurmayacak kadar kahverengi bir sey geldi. Yumurtlamayada var regliyede basina boyle birsey gelen varmi nedir bu?
Teşekkür ederim sagolun doktor ara demişti bayram diye ulaşamadım yarın istanbula dönüyom yine arıycam Dr ona göre bakarım artık sizinde inşallah herşey yolundadır yolunda gider iyi düşünelim güzel şeyler olsun hepimizeHarika bir haber
Allah tamamina erdirsin inşallah.
Bat 28 mayis 14 haziran ilk randevum.
Senin nasil?
Erken gitmeni tavsiye etmem.
Teşekkür ederim sagolun doktor ara demişti bayram diye ulaşamadım yarın istanbula dönüyom yine arıycam Dr ona göre bakarım artık sizinde inşallah herşey yolundadır yolunda gider iyi düşünelim güzel şeyler olsun hepimize
Teşekkür ederim canım.Merhaba.
Hamilesin teste gore.
Hayırlı olsun.
Saol canım. Gerçekten de bayram içinde bayram olduHayirli olsun canim, cifte bayram olmus sizinki gercekten
Gormeden insan hamile olarak dusunemiyor kendini nedense.Teşekkür ederim sagolun doktor ara demişti bayram diye ulaşamadım yarın istanbula dönüyom yine arıycam Dr ona göre bakarım artık sizinde inşallah herşey yolundadır yolunda gider iyi düşünelim güzel şeyler olsun hepimize
Çok seviindim hayırlı olsun kucağına alırsın inşallahhhSevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle testi sonucu çıktı pozitifdualarınız için teşekkür ederim ve dualarınızı esirgemeyin benden düzenli artar değerim inşallah kesemi bebeğimi kalp atışlarını görelim duyalım inşallah Rabbim benimde sizlerinde tez vakitde kucağımızı doldursun doldurur inşallah bu güzel mucizeyi yaşarız tastamam sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim bana ve cümlemize sizlereede inşallah tez vakitte Rabbim nasip etsin inşallah
Yani anlam veremedim bende normalde olmazdi hic boyleki bide uzerimde beyaz dar pantalon vardi hic ihtimal bile vermezdim hemen ustumu degistimSlm cnm.
Ben de regl bitimi olur oyle.
Temizlenip burkac gun sonra hic geldigi olmadi.
Eger devam ederse bi gorun dr a bence. Bi baksın
Evet canım hastane acil kısmında yaptım şehir dışındayım ondan Rabbim seninde güzel haberini sana bize buradaki herkese versin yaşatsın inşallah kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin inşallahÇok seviindim hayırlı olsun kucağına alırsın inşallahhhbnimde aynıydı seninle hala regl olmadım lekelenme dışında. Hastanede mi test yaptın?
Doğru dur haklısınız evet inşallah görürsünüz güzel yaşarsınız herşeyi saglıkla inşallahGormeden insan hamile olarak dusunemiyor kendini nedense.
14 u gelse de görsem artik diyorum bende.
Aminnn teşekkür ederim canım . Tekrardan hayırlı olsunEvet canım hastane acil kısmında yaptım şehir dışındayım ondan Rabbim seninde güzel haberini sana bize buradaki herkese versin yaşatsın inşallah kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin inşallah
İyiyim canımcım, ara ara takip ediyorum konuyu.Busra nasilsin?
Calismalar devam mi?
Yarin dönüyoruz kismetse.
Yorgunluktan başka bişey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?