Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayramınız mübarek olsun kızlar ben bugün adet oldum beni listeden çıkarın. Son denememdi bıraktım artık hamilelik işini.
Öncelikle bayramın mübarek olsun...
Şuanda hayal kırıklığına uğradığın için artık pes diyorsun, seni anlıyorum...
Ben de 6 aydır deniyorum ve her defasında ne kadar dalgaya da vermiş olsam içten içe üzülüyorum....
6 ay boyunca yaptığım testler Maltepe Kadıköy arası yol olur....
Her defasında da 5 lira para veriyorum, boş boş tek çizgiler görmek için....
Bunlar kolay süreçler değil, sen artı bir hüzün yaşamışsın.. Ama olacağına inan, inanalım...
Eğer inancımızı yitirirsek bu yolda asla başarılı olamayız.
Lütfen birbirimizi destek olup düştüğü zaman kaldıralım...
Umudumuzu kaybetmeden daha sıkı çalışalım...

Canım sağol ama artık yoruldum. Ne altı aylar geçti her şey yolundaydı bu ay çok umutluydum olmadı yine. Benim testler türkiyenin bir ucundan diğerine yeter. İnanmayıp tekrar tekrar yapıyorum. Kan verdim kaç kere. Neyse siz yolunuza devam edin hayırlısıyla olur inşaallah

Sen birazcık dinlen regl durumundayken.. Sonra tekrar gel.. Hayırlısı olsun hakkımızda...

Harikasin.
Yola devam, durmak yok.
Inanıyorum ben bu defa insallah olacak

Bayramınız mübarek olsun kızlar ben bugün adet oldum beni listeden çıkarın. Son denememdi bıraktım artık hamilelik işini.
Merhaba canim.
Listeden kaldiririm tamam.
Ama buraya istediğin zaman yaz lutfen.
Seni anlıyorum, teselli cumleleri fayda etmiyor biliyorum.
Ama inan, inanmak cok cok onemli.
Hayatin neler getirecegini bilemiyoruz, belki de Allah sabrının sonunda seni bambaska mukafatlandiracaktir.
Zor evet ama sabir etmeden olmuyor be gülüm

Canim herseyin hayirlisi. Icimden gecen soyle birsey sen simdi pes ettim diyorsun ya surekli hamile kalicam tuttumu ay hadi umarim tutmustur vb. Surekli dusunce icindesin surekli test takibi falan farkinda olmadan iyice stress oldun. Birak bosverdim de hic dusunme boylece kafan rahatlacak stress yapip habire hadi tutsun demeyeceksin testlerle ugrasmayacaksin. Birak soyle rahat rahat guzel bir yaz gecir tatil yap bebisten sonra ararsin bu gunleri iki gunde bir iliskiyide unutma tabiMax. 6 ay icinde gelecksin yine buraya hamileyim diye benden soylemesi

Kızlar K karabatak @busra98ist bu çörek otu kürünü kullanıyorum bugün 3.günü.Şimdi bunun tam amacı ne. Benim döngü normalde 24 regl 6 gün sürüyor biliyorsunuz. Döngüm kısa yani. Bu kür yumurtayı daha erken falan çatlatır mı ya da ne bileyim düzenimde bişeyleri değiştirir mi bir el atın bana canlar

Canim, normali yumurta catlamadan once bırakılıyor kür. Sen dongune gore hesaplayip erkrn bırakmalısın kürü

Canim, normali yumurta catlamadan once bırakılıyor kür. Sen dongune gore hesaplayip erkrn bırakmalısın kürü
Kuzu geçen ay ovulasyonda 14.gün yumurtlama oldu. İlk defa geçen ay yaptım ovuyu. Onsan önce telefondan takip ediyordum. Telefona göre 10.günü gösteriyor. Sence ne zaman bırakayım kürü. İnternetten sipariş ettiğim ovulasyon pazartesi salı ancak ulaşır elime o yüzden tahmini bişeyler yapmam gerekecek regl bitince. Korkum yumurtayı kiste dönüştürmek

Sağol inşaallah. Ama önce hamile kalmamı sağlayan ilaç bile 3 aydır işe yaramıyor. Önce iki kere kullandım ikisindede hamile kaldım. Kaybettim...
Şimdi de 3 aydır işe yaramıyor bu ay çok umutluydum. Allah biliyor aklıma başka bir şey gelmiyor beynim duruyor resmen

Yok canım ya önce de çok bekledim ben o yüzden bebeğime daha çok bağlanmıştım..
2015 marttan beri istiyorum taktığım zamanda oldu bıraktığım zamanda...
3.5 yılda zor hamile kaldım dış gebelikti biride fatih işte. Artık daha çok istiyordum ama artık yoruldum. Bütün yaz evde geçecek. Ben dağıldım zaten dağılabildiğim kadar. Toplanamicam artık...
Hastaneye kan vermeye gittim pazartesi günü ellerim titriyordu. Sonuca e nabızdan baktım öylece kalakaldım. Ve en garibide 0 çıkan sonuca rağmen bugün öğlene kadar inandım geç döllenmedir falan. O derece takmış durumdayım. Evlat edinelim dedim oda sıkıntı. Ben evlatlık olduğunu hiç bilmicek diyorum eşimde illa biri söylerki diyor. Kaldım işte öyle ne yapacağımı şaşırdım artık.

Merhaba güzel anne adayları,
Benim bat; 1 hazirandı ama olmadı 2 haziran da test yaptım silik çizgi çıktı hemen kan verdim bthgc 20 çıktı 4 haziran tekrar kan verdim bthgc 35 çıktı doktorum cuma gününü bekle dedi bende bekliyorum. Bu sırada daha önce bir düşük yaptım bu sebeple fitil progestoron ve coraspin kullanıyorum her ihtimale karşı. Bu şekilde hamileliği ilerleyen var mı? Günler geçmek bilmiyor

Canısı ben ilk defa kürü kullandım, döngüm de 28dir. Geçen ay nasıl olduysa erken yumurtladım. Zaten 10 gün öneriliyor. Sen 8 gün kullan mesela.. Bence fazlasına gerek yok. Ben 10 gün kullandım. Bırakıyorum artık. Değerlendirmeye devam.

Döngün kısa ama yumurtlaman geç gibi geldi bana... Ama her ay aynı gün yumurtlama olacak diye bi şey yok.
Regl in erken bitiyor. Bence 8 gün kullan diyorum. KARABATAK ne der bilmem, benim fikrim bu..
Benim döngü 28 olduğu için 10 gün yedim kürü..

Canim hakkinda hayirlisi insallah. Hayirli zamanda saglikla bebegine kavusursun insallah. Kayiplarin olmus Fatihin hikayesini bilmiyorum ama kaderimizde varmis. Her hayirda bir ser her serdede bir hayir vardir. Acisiyla tatlisiyla hayat geciyor ve su hayatta stress en kotu dusman. Allahim bundan sonraki hayatinda umutlar mutluluklar yasatir umarim. Sen biraz uzaklas ve bomba gibi don aramiza insallah.

Merhaba evet kolay bir süreç değil ama inancımıza bunun üstesinden gelebiliriz iyi düşünmek insanı manense iyi hissettiriyor sakin kalmaya çalışmada öyle bunla dışında size inanan birileri sevdiklerimiz bu yolda tek değiliz kadınlar kulübü iyiki sizi tanımışım herşey için çok teşekkür ederim bize destek olalım ve hamile olsun herkes Rabbim bu güzel duyguyu hepimize yaşatsın ve sag salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…