Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
poncikvegece canımcım çatladığı tarihi biliyor muydun :)))
Evet balım, yani şöyle.. 10 mayıs ta yumurtam çatladı yani ben ovülasyon testi falan hc kullanmadım. telefonda programdan takip ediyordum. baktım 10 mayıs, 8-9 mayıs malum ilişki oldu.. ama çatladığı günü değerlendiremedik. daha sonra da 11 mayıs bir daha malum ilişki oldu.

İkinci çizgiii☺ Hayalimdeki çizgii ☺ Umarım çok güzel sonuçlarla dönersin ve kucağına almak da nasip olur inşallah
Canımm, teşekkür ederim.. amin inşallah güzel sonuçlar alırımm
Rabbim isteyen herkese versin... benimde 4 ay oldu, hayalimdi.. hiç bu şekilde görmemiştim.
umarım testte bir sıkıntı yoktur. Nasipten öte köy yok..

8,9 ve 11 i degerlendirme dimi ?
Baska yok yani.
3 de 1 oldi diyebiliriz mi

Merhaba, ben de şubat annesi olma aday adayıyım☺☺ Bat 1 Haziran, beni de listenize ekleyebilir misiniz acaba ☺
Hosgeldin tatlim.
Aday adayligin adaya dönsün insallah.

Amin inşallah kuzum benimİnşallah bir sıkıntı yoktur canım, güzel düşünelim güzel sonuçlar görelim inşallah Biz de 9 aydır deniyoruz hala ses seda yok İlk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pik i gördüm ve 4 gün üst üste değerlendirdim. Ayaklarımı da diktim Bütün kurallara uydum galiba artık gerisi Rabbime kaldı umarım şu mübarek günlerde ben ve benim gibi isteyen herkesi sevindirir

İnşallah canımm Rabbim gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…