İnşallaah yaa :) kan da görmeden inanmayacağım sanırımmmYaaa aaa dedik sana yap diyeeee.maşallah ya gayet belirgin. Çok sevindim :))))))
Evet balım, yani şöyle.. 10 mayıs ta yumurtam çatladı yani ben ovülasyon testi falan hc kullanmadım. telefonda programdan takip ediyordum. baktım 10 mayıs, 8-9 mayıs malum ilişki oldu.. ama çatladığı günü değerlendiremedik. daha sonra da 11 mayıs bir daha malum ilişki oldu.poncikvegece canımcım çatladığı tarihi biliyor muydun :)))
İkinci çizgiiikızlarr dayanamadım yaptımm
Canımm, teşekkür ederim.. amin inşallah güzel sonuçlar alırımmİkinci çizgiii☺ Hayalimdeki çizgii ☺ Umarım çok güzel sonuçlarla dönersin ve kucağına almak da nasip olur inşallah
8,9 ve 11 i degerlendirme dimi ?Evet balım, yani şöyle.. 10 mayıs ta yumurtam çatladı yani ben ovülasyon testi falan hc kullanmadım. telefonda programdan takip ediyordum. baktım 10 mayıs, 8-9 mayıs malum ilişki oldu.. ama çatladığı günü değerlendiremedik. daha sonra da 11 mayıs bir daha malum ilişki oldu.
Hosgeldin tatlim.Merhaba, ben de şubat annesi olma aday adayıyım☺☺ Bat 1 Haziran, beni de listenize ekleyebilir misiniz acaba ☺
Amin inşallah kuzum benimCanımm, teşekkür ederim.. amin inşallah güzel sonuçlar alırımm
Rabbim isteyen herkese versin... benimde 4 ay oldu, hayalimdi.. hiç bu şekilde görmemiştim.
umarım testte bir sıkıntı yoktur. Nasipten öte köy yok..
İnşallah kuzum, bu ay bütün kurallara uydum umarım 10 gün sonra güzel sonuçları konuşuyor oluruz burada8,9 ve 11 i degerlendirme dimi ?
Baska yok yani.
3 de 1 oldi diyebiliriz mi
Hosgeldin tatlim.
Aday adayligin adaya dönsün insallah.
Evet canım 8-9-11 yani telefona göre yumurtlama zamanına yakın günler bu şekilde, onun haricinde ay başı olanlar var tabi.. etki eder mi bilemiyorum8,9 ve 11 i degerlendirme dimi ?
Baska yok yani.
3 de 1 oldi diyebiliriz mi
İnşallah canımm Rabbim gönlümüze göre versinAmin inşallah kuzum benim☺İnşallah bir sıkıntı yoktur canım, güzel düşünelim güzel sonuçlar görelim inşallah☺ Biz de 9 aydır deniyoruz hala ses seda yokİlk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pik i gördüm ve 4 gün üst üste değerlendirdim. Ayaklarımı da diktim☺☺ Bütün kurallara uydum galiba artık gerisi Rabbime kaldı umarım şu mübarek günlerde ben ve benim gibi isteyen herkesi sevindirir☺☺
İnşallah canımm Rabbim gönlümüze göre versin
Hadi inşallah Yarabbimİnşallah kuzum, bu ay bütün kurallara uydum umarım 10 gün sonra güzel sonuçları konuşuyor oluruz burada❤❤❤
Ayyy çok heyecanlıkızlar kan verdim, arkadaşım hastane de lab da çalışıyor olabildiğince erken çıkarmaya çalışacak yarım saat 40dk ya halledeceğim dedi ☺
EvetttAyyy çok heyecanlı
Supriz mi yapacaksın, bizlerede anlat emiEvettthenüz eşime söylemedim, sonuç güzel çıksa da hemen söylemeyeceğim..
daha 10 gün olmadı zaten canım normal çıkmaması, cuma çıkar belki :)Bugün yaptım negatif çıktı. Cuma da denerim pazar da
Ayy hadi hayırlısı :))kızlar kan verdim, arkadaşım hastane de lab da çalışıyor olabildiğince erken çıkarmaya çalışacak yarım saat 40dk ya halledeceğim dedi ☺
Bugün tam 10.gün. En az 10 gün geçmesi lazım tabiki.. Cuma bakarım yine. Belki yarın sabah yine bakarım ya :))daha 10 gün olmadı zaten canım normal çıkmaması, cuma çıkar belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?