2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hic korkma , değerin artmış zaten
Ya ne bileyim çok bekledim devlete gittiğimde hiçbirşey söylemediler 2 ay önce rahmimde iltihap olduğu öğrendim özel gittim inan devlette 10dan fazla doktora gittim 8 ay içinde biri çıkıp rahminde iltihap var demedi rahmim tamamen iltihapla kaplanmış doktor bundan dolayı olmuyor çocuğun dedi bana ilaç kullandım 2 ay hamile olduğumu öğrendim süpriz oldu ama insan korkuyor şimdi ne bileyim çok bekledim trafik kazası geçirdim hamileliğimi bilmeden süt hormonum düşsün diye destonex kullandım korkuyorum şimdi hemde çok ya birşey olursa kalbini duymazsam diye hamile kaldıktan sonra bile 3 kilo vermişim bunların hepsi korkutuyor beni

Hayırlısını işte ve içini ferah tut , böyle ayrıntılara girip çok düşünürsen hayati kendine zindan edersin .
Çocuğunun yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap bu dünyaya gelecek , ama yoksa da elinden birşey gelemez bu hepimiz için geçerli sakın kalmalısın stres en büyük düşman hayırlısını dile randevu gününü bekle guvenmedigin doktora da gitme , daha yolun başındasın bana devlette ense kalınlığı var dediler özele gittim dr ultrasonda birebir gösterdi neresi kalın diye hamile kalmadan once de yumurtan tembel demislerdi neler neler oluyor canini sıkma

Allah razı olsun içimi çok rahatlattın Rabbim evladına uzun ömür versin inşallah

Günaydın güzel anneler

Bugün 15+3 olduk. 3-4 gündür göbek deliğimin 3-4 parmak aşağısında bı hareketlenme var ben elimi koyana kadar geçiyor pıt pıt yapıyor hemen. Bu da mı bağırsak hareketi yoksa

Bebek olsun lütfen

Bebektir annesi ben burdayım diyor

kizlar bsey sorucam. detayli ultrasona gidicem ptesi. biliyorsunuz cenazemizz var ve annemde kaliyorum. doktor alttan muane ediyormu detaylida karindanmi. icinde bulundugum durumda tuy alablme sansim yok. ama eger alttansa annemden yardim isteym
2016 da kızıma bir kaç kez yaptırmıştım canım alttan muayene olmadı hiç.

Canım günde 1 kere içebilirsin hemde hamilelikte kasılmaları önlüyor eğer ben içemem dersen günde 1 muz ve 1 sade soda iç
Yok kuzum içemem demiyorum gerek var mı diye soruyorum sadece. Yani doktorum çok iyi bir doktor ama evhamlı biraz. Krampı duyar duymaz ilaç dedi bu kramp için değil diğer şeyler için de geçerli. En ufak bi rahatsızlığımda hemen ilaç yazar halbuki ben hamile kalmadan da başım çatlasa bile ağrıkesici içmezdim öyle bi insanım. O yüzden diyorum çok gerekliyse içeyim diye. Pazartesi inşallah daha detaylı sorarım doktoruma. Sadece 1 gün oldu zaten ondan sonra olmadı hiç.

1 hafta var kontrole ben hep erken gittiğim için artık kontrol gunu kalmıyor yani haftaiçi gidicem içim rahat etsin
Aynen git canım. Benim de 1 hafta vardı doktorum bekleme yarın gel dedi
İnşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim

Kızlar ne kadar sıklıkta olunca başlanıyor ilaca? Yani benim 1 günde gece ve öğlen uykumda çok şiddetli olmamakla bi kere oluyor. İlla başlamak şart mı acaba?
Magnezyum kullanmak kötü birşey değil canım ilaç sayılmaz sende eksiklik varsa onu takviye etmek amaçlı doktora sorarsan verecektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…