2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İlk 3 ay kafein önermiyorlar. Ama ben artık içiyorum. İlk kızımda da günde 1 Türk kahvesi içerdim. Şimdi de içmediğim günler de oluyor ama genelde içiyorum. Nescafe de kafeinsiz aldım canım çekerse sütlü yapıyorum.

Canım benim acı eşiğim yüksektir zaten dayanıyorum ağrıya. Sadece magnezyum eksikliğinin bebeğe bi zararı var mı ki bu ilacı kullanmalıyım yoksa kendim rahat etmek için mi onu bilmiyorum
Bi zarari yoktur herade ama multivitaminde zaten magnezyum var esktra doktora danis bence canim. Bebek suan bizim vitaminleri kemirdigi icin bunlar acıga cikiyo. Sade maden suyu cok iyi geliyo akmina olmasina ozen gosterin denilmisti

Yok canım malesef esim cok etkileniyo laflarindan bana yapiyor bütün sıkıntıyı. Para konusundada diger ogluna kredi cekti kv. Bizde ona veriyoruz işte. Bizimki ogretmen olduguicin yazin bos istiyoki bende gidiyim koylerinde kaliyim.

Benim 2. Bebegim olcak bu oglum var 2 yasini bitirdi. Oğlum dogdugunda da benim ailem gelmesin istedikleri icin kavga çıktı daha dogum yapalı 1 hafta olmustu ben evi terketttim. Evet bosanmayi dusundum hatta avulatbile buldum ama yapamadım. Eşim 2 yıldır gayet iyiydi ve 2. Cocugu cok istedi simdi yine eski haline döndü annem ailem diyor basla bisey degil. Sana şunu soyleyim ben aileme 5 saat uzaktayim onunkilere 1 saat ben ailemi yilda bikac kez goruyorum ama o istiyoki hep onukilere gidelim

Artış olmuş güzel sonuçlar doktor daha iyi bilgi verecektir

Aynen git canım. Benim de 1 hafta vardı doktorum bekleme yarın gel dedi
İnşallah hepimiz güzel haberlerle dönelim
Amin inşAllah eşimin vardıya donsun gidicem bende
Kan değerlerin nasıl düşüklük falan var mı ? Onlar da nabzı etkiliyor diye biliyorum cnm
Yarın vericem idrar canım kanda isterim olmadı bazen nabzımı kendimde hissediyorum hızlanıyo

Guzel canim guzel endiselenme. Benim ilk beta 33 , 4 gun sonraki 320 çıkmıştı. ideali 120 falandi ama fazla artmıştı 2 kat artsin da fazlasi önemli degil

Aynen öyle katılıyorum

Kızlar bu sabah tartıldım 0,5 kg eksik çıktım. Bir kaç gündür canım ağır şey yemek istemediği için akşamları salata yemiştim sanırım onlar etki göstermiş. Ki onun dışında dondurma vs yedim yani ona rağmen akşam hafif yemek yarım kilo kaybettirmiş sanırım. Kilo problemi olan annişlere öneri istiyorsanız bir iki akşam siz de deneyin

Ben de diyetisyenin listesini uygulamaya çalışıyorum. 2 saatte 1 bir şey yediriyor .bol peynir kuruyemiş ve süt sebze var diyette. Bu sayede bende 1 haftada yarim kilo vermişim.

Guzel canim guzel endiselenme. Benim ilk beta 33 , 4 gun sonraki 320 çıkmıştı. ideali 120 falandi ama fazla artmıştı 2 kat artsin da fazlasi önemli degil
Birşey sorucam acaba ikiz annesi olabilir miyim adetim gecikmedi henüz benim yarın adetimin ilk günü hatta

Çok teşekkür ederim bu arada içim rahatlıyor bunları duydukça endişelenmiştim

Benim de aksine iştahım açıldı bu aralar

Ben de diyetisyenin listesini uygulamaya çalışıyorum. 2 saatte 1 bir şey yediriyor .bol peynir kuruyemiş ve süt sebze var diyette. Bu sayede bende 1 haftada yarim kilo vermişim.
Canım, eğer mümkünse listeyi burada paylaşabilir misin örnek olması açısından.

Valla ben içmiyorum canım doktorum içme dediği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…