İçmemek belki daha iyidir tabi ama türk kahvesi kafeini en düşük olanı arada içmenin zararlı olacağını sanmıyorum. Senin için öyle daha rahat ediyorsa içme canım
Bi zarari yoktur herade ama multivitaminde zaten magnezyum var esktra doktora danis bence canim. Bebek suan bizim vitaminleri kemirdigi icin bunlar acıga cikiyo. Sade maden suyu cok iyi geliyo akmina olmasina ozen gosterin denilmisti
Kuzum tamamen benim boyum kilom ve yeme tercihlerime bir de kan demir tahlillerimi aldı, ona gore hazirlandigi ve kişiye ozel bir program oldugu icin etik olmaz diye düşünüyorum. Ornek göstermek yanlış olabilir ben ogle yemegi yemek istemedigimi soyledim mesela diyetisyene ona gore yemeksiz öğün hazirladi oglen peynirli yogurtlu falan. Demir eksikligi cok olan biri icin sakincali olabilir belki de
Ben de diyetisyenin listesini uygulamaya çalışıyorum. 2 saatte 1 bir şey yediriyor .bol peynir kuruyemiş ve süt sebze var diyette. Bu sayede bende 1 haftada yarim kilo vermişim.
Yaa ne güzel Ben de diyetisyene gitsem mi gitmesem mi kararsızım açıkçası hiç sevmiyorum bir programa göre yaşamayı daha önce gitmiştim sıkılıp bıraktım
Kız dedi doktor canım yani 13+4 te kız, 15+2 civari başka Doktor da kız dedi.herhalde kızdır değişmezse:) nub a göre hepimiz kesin erkek demistik benimkine ama nub kimsede tutmadı burada gerçekten
Yaa ne güzel Ben de diyetisyene gitsem mi gitmesem mi kararsızım açıkçası hiç sevmiyorum bir programa göre yaşamayı daha önce gitmiştim sıkılıp bıraktım
Zayıflamak için olsa ben de gitmezdim. Çünkü yemeyince zayifliyosun zaten amaç bebek beslensin diye. Zaten birebir de uyulmuyor. Bu sabah kahvalti yabinda ince bi simit yedim diyetisyen dediki şu an 60 kilosun 63 -64 ile seni doğuma yollarız dedim cok tatlisiniz. Biraz ütopik oldu 63 ama neyse. Istersen bi seans danışmanlık al. Bem 3 ay aldım içinde tüm tahliller falan var diye
Kız dedi doktor canım yani 13+4 te kız, 15+2 civari başka Doktor da kız dedi.herhalde kızdır değişmezse:) nub a göre hepimiz kesin erkek demistik benimkine ama nub kimsede tutmadı burada gerçekten
Kuzum tamamen benim boyum kilom ve yeme tercihlerime bir de kan demir tahlillerimi aldı, ona gore hazirlandigi ve kişiye ozel bir program oldugu icin etik olmaz diye düşünüyorum. Ornek göstermek yanlış olabilir ben ogle yemegi yemek istemedigimi soyledim mesela diyetisyene ona gore yemeksiz öğün hazirladi oglen peynirli yogurtlu falan. Demir eksikligi cok olan biri icin sakincali olabilir belki de
Benim 2. Bebegim olcak bu oglum var 2 yasini bitirdi. Oğlum dogdugunda da benim ailem gelmesin istedikleri icin kavga çıktı daha dogum yapalı 1 hafta olmustu ben evi terketttim. Evet bosanmayi dusundum hatta avulatbile buldum ama yapamadım. Eşim 2 yıldır gayet iyiydi ve 2. Cocugu cok istedi simdi yine eski haline döndü annem ailem diyor basla bisey degil. Sana şunu soyleyim ben aileme 5 saat uzaktayim onunkilere 1 saat ben ailemi yilda bikac kez goruyorum ama o istiyoki hep onukilere gidelim
Çok iyi anlıyorum inan eğer ailen arkandaysa biraz ailenin yanına git hamileliğinin kötü geçmesine izin verme esin seni anlayana kadar da madem öyle dönme bir aile kolay kurulmuyor