2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bi zarari yoktur herade ama multivitaminde zaten magnezyum var esktra doktora danis bence canim. Bebek suan bizim vitaminleri kemirdigi icin bunlar acıga cikiyo. Sade maden suyu cok iyi geliyo akmina olmasina ozen gosterin denilmisti
Ben hergün maden suyu tüketiyorum canım

Birşey sorucam acaba ikiz annesi olabilir miyim adetim gecikmedi henüz benim yarın adetimin ilk günü hatta
Ben de adetime 4 gun varken öğrenmiştim canim. Artışlarım da hızlı gidiyordu ama tek gebelik ama ikiz olma olasılığı da olabilir tabiki

kizlar bsey sorucam. detayli ultrasona gidicem ptesi. biliyorsunuz cenazemizz var ve annemde kaliyorum. doktor alttan muane ediyormu detaylida karindanmi. icinde bulundugum durumda tuy alablme sansim yok. ama eger alttansa annemden yardim isteym
Karından bakılıyor canım ben girdim altla bir bağlantısı yok detaylının için rahat olsun karından detaylı olarak herşeyine bakıyor bebeğin sadece

Canım, eğer mümkünse listeyi burada paylaşabilir misin örnek olması açısından.
Kuzum tamamen benim boyum kilom ve yeme tercihlerime bir de kan demir tahlillerimi aldı, ona gore hazirlandigi ve kişiye ozel bir program oldugu icin etik olmaz diye düşünüyorum. Ornek göstermek yanlış olabilir ben ogle yemegi yemek istemedigimi soyledim mesela diyetisyene ona gore yemeksiz öğün hazirladi oglen peynirli yogurtlu falan. Demir eksikligi cok olan biri icin sakincali olabilir belki de

Ben de diyetisyenin listesini uygulamaya çalışıyorum. 2 saatte 1 bir şey yediriyor .bol peynir kuruyemiş ve süt sebze var diyette. Bu sayede bende 1 haftada yarim kilo vermişim.
Yaa ne güzel Ben de diyetisyene gitsem mi gitmesem mi kararsızım açıkçası hiç sevmiyorum bir programa göre yaşamayı daha önce gitmiştim sıkılıp bıraktım

Benim de iştahım açık ama gündüz çok ekmek yiyince falan sıkıldım akşam sadece yeşillik çekti canım geçen 1,5 ekmek yedim gündüz. Akşamına salata
Vallahi bende ekmeğe sardım sabahları 4-5 dilim yiyorum ama çok hareketliyim gün içinde bana yaramaz da bebeğe yarar umarım

Ben de adetime 4 gun varken öğrenmiştim canim. Artışlarım da hızlı gidiyordu ama tek gebelik ama ikiz olma olasılığı da olabilir tabiki
Hayırlısı ile sağlıklı olsuna inşallah bakalım Rabbim ne gösterir

Yaa ne güzel Ben de diyetisyene gitsem mi gitmesem mi kararsızım açıkçası hiç sevmiyorum bir programa göre yaşamayı daha önce gitmiştim sıkılıp bıraktım
Zayıflamak için olsa ben de gitmezdim. Çünkü yemeyince zayifliyosun zaten amaç bebek beslensin diye. Zaten birebir de uyulmuyor. Bu sabah kahvalti yabinda ince bi simit yedim diyetisyen dediki şu an 60 kilosun 63 -64 ile seni doğuma yollarız dedim cok tatlisiniz. Biraz ütopik oldu 63 ama neyse. Istersen bi seans danışmanlık al. Bem 3 ay aldım içinde tüm tahliller falan var diye

Kızlar Bergüzar Korel paylaşmış instagramda çok hoşuma gitti. Görmeyenleriniz için paylaşayım dedim. Bana ümit oldu açıkçası

Eklentiler

• Screenshot_20200712_143604.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20200712_143622.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 62
Doğru canım, haklısın

Çok iyi anlıyorum inan eğer ailen arkandaysa biraz ailenin yanına git hamileliğinin kötü geçmesine izin verme esin seni anlayana kadar da madem öyle dönme bir aile kolay kurulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…