2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de ilk gebelikte şeker yükleme yapılmıştı sorun çıkmadı. Şimdi dr ilkinde yaptırıp sorun çıkmadı diye istemedi. Dediğin gibi doktor yönlendirmesi önemli

Maşallah sağlıcakla kucakla inşallah
Nerde yaptırdın ücret ne kadar verdiniz
Sağolasın canım Allah razı olsun.
Ben İstanbul Bezmialem Vakıf üniversitesi'nin tüp bebek bölümünde tedavi görüyordum zaten, aynı doktora devam ediyorum. Detaylı ultrasonu da aynı hastanede uzman Perinatolog yapti. 400TL ödedim.

Bu arada bebeğin gelişimi önde olduğu için doktor bana şeker yuklemesi yaptırman lazım mutlaka dedi. Açlık şekerim normal çıkıyor ama tokluğa da bakılacakmis 2 hafta sonra. İnsülin direncim var ama inşallah gebelik şekeri çıkmaz.

Detaylı ultrason da radyasyon yok ama doktorum çok yapılmasının zararlı olduğunu söyledi . Bana önerdiği halde otistik çocuklarla ilgili bi çalışma varmış . Detaylı ultrasonun etkilediğini düşünüyorlarmış

Bizim de yarın canim nasipse inşallah Hayırlı sağlıklı haberler alalım hepimiz
Ücreti niye sordum 2016 da özel sigorta ile police kapsamında karsilamisti detaylı usg.
Şimdi karşılamıyormuş ve şaşırdım açıkçası o yüzden çok mu az mi diye karşılaştırmak istedim.
Kızım da hamilelikte böyle ekstralar yoktu bu oğlan ekstra ekstra geliyor
Fiyatlar 400/700 arası değişiyor genelde bu arada hanimlar

Kizlar alinmasi gerekenler listesi yaptiniz mi? Ozellikle tecrubeli anneler listenizi paylasirsaniz sevinirim

ilk oğlum ultrasonda bile belliydi aynı bana benziyodu spnuc hala bana benziyoinşallah kalan 3 ay da hızla geçerde sewriz

Kizlar alinmasi gerekenler listesi yaptiniz mi? Ozellikle tecrubeli anneler listenizi paylasirsaniz sevinirim
yok canım liste yapmamıştım mağazaya girince çalışan kızlar yönlendiriyo zaten çok kıyafet almşcaksın bide yenşdogan kıyafetleri almicam bi tık daha büyğk alcam hem kış bebeği hemde çok çabuk büyğcekler elbiseler elimizde patlamasın 2 3 takım hastane çıkışı alıtçrım o kadar

Ben o zaman 19 haftaliktim detaylı ultrason a gittiğim de o yüzden kesinlikle yaptirilmasindan yanayım

Senin önceden anlaşıldı bende daha ayrıntılıya gun aldıgım gun hiçbi sorun yokken bi anda olan oldu erken doğum yapmıştım şimdi devlete gitmiyorum bu yuzden ☹
Aslın da bu tamamen dr una bağlı bende acibadem hastanesine gidiyordum o zamanlar ve serklaj yapabilecek imkanımız yok dediler yani koskoca hastanede serklaj yapmayı bilen dr yokmuş o zaman ben direk ayrıntılı ultrason a bakan prof.erciyes ünv.hastanesine yatisimi yaptı

Bende arastırma hastanesine gittim 2 cm acıklık var dendi lekem geldi falan ama beni doğurttular o zamnlar ben boyle şeylerden haberim yoktu serklaj falan

Selam kızlar ,
detaylı ultrason yaptıranlar varmı bebıslerın agırlıgını ogrendınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…