2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Gözün aydın canım, şaşırdım %75 erkek deyip değişmesine. Aslında net olmadan dememeleri lazım bence insan ona gore kendini hazırlıyor. Amin sağlıkla doğsun bebeklerimiz

o ağrılar normal canım
Canım ultrason cihazı radyasyon yaymaz sadece ses dalgası ve zararsız ayrıntılıya girmen iyi olur
maşaAllah canım sankim bizde kız demiştik nubuna
MaşaAllah ben pek yüzünü seçemedim cimcimenin

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin darısı başımıza inşallah
Sağol canım Allah razı olsun
Hayırlı olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına kızlar yine öne geçti desene
Sağolasın canım
Gözün aydın canım, şaşırdım %75 erkek deyip değişmesine. Aslında net olmadan dememeleri lazım bence insan ona gore kendini hazırlıyor. Amin sağlıkla doğsun bebeklerimiz
Evet ya ben de çok şaşırdım. Doktor kız deyince, kız mıı??? diye öyle bir şaşırdım ki , ben öyle tepki verince doktor 3 kere daha baktı evet %100 kız dedi

maşaAllah canım sankim bizde kız demiştik nubuna
Evet canım cogunluk kız demişti

Detaylı ultrason 21. Haftadan sonra olmuyor mu kızlar? Benimki iki hafta önden gidiyor. Şu anda 19 haftalık. 19 Ağustosa randevu verdiler. Çok geç olmuyor mu?

Detaylı ultrason 21. Haftadan sonra olmuyor mu kızlar? Benimki iki hafta önden gidiyor. Şu anda 19 haftalık. 19 Ağustosa randevu verdiler. Çok geç olmuyor mu?
Canım bazı yerlerde öyle bizim burası mesela 21 den sonra yapmıyormuş ama 22 haftaya randevu veren de var normalde 18 ve 24 hafta arası diye biliyordum bende bugün doktor öyle söyleyince şaşırdım

Merhabalar. 18+3 haftalık hamileyim kızlar. Bugün kontrolum vardı doktor bebeğin içinde bulunduğu sıvı biraz fazla şekere baktıralım dedi. Çok fazla değil ama yine de önlemimizi alalım dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Sıvı fazla olup da saģlıklı zamanında doğum yapan tanıdıklarınız var mı?

Maşallah prensese her şeyin yolunda olmasına çok sevindim Ama ben bebeğini seçenedim ya neresi burası Derken bir daha baktım gördüm fındık burun yaaa
bana benzemiyoooo sanırım babasına benziyo ya anası onun agzını burnunu yer yer ilk. baslarda istemedim ama şimdi vıcdan azabı cekiyorum böyle bişey nasıl istenmez

heee benimkide belli oluyo babası elini karnıma koyup öyle uyumaya calışıyodu içerden bi iki tepik yeyince anaaaaa wuruyo buuu dedi yaa

Şeker yüklemesini henüz bilmiyorum ama detaylı ultrasonu benim de doktorum önermiyor. Gelecek randevuda şeker yüklemesini sorucam
Sakın öyle düsünmeyin benim ilk çocuğumu kurtaran detaylı ultrasonuma bakan prof.oldu 2 güne kalmaz doğar dedi o an inanmadım ertesi gün kendi dr uma gittim.evet dedi ve koskoca acibadem hastanesi bunu bilemedi ve iyiki detaylı ultrason yaptırdım çocuğuma kavuştum 2 hafta hastanede yattım serklaj oldum çok şükür o yüzden detaylı ultrason yapılmalı

Gözün aydın canım

bana benzemiyoooo sanırım babasına benziyo ya anası onun agzını burnunu yer yer ilk. baslarda istemedim ama şimdi vıcdan azabı cekiyorum böyle bişey nasıl istenmez
yaa doğsunlar da yiyelimm Vallahi benimki de bana benzemiyor aynı babası ama ben konuşurken yüz hatların ve ten rengin bana benzesin ağzın burnun babana benzesin tamam mı evladım diye seviyorum şu an ağzı ve burnu aynı babası

Canım orası öyle ama bilmiyorum sizde bizden farklı mı ilerliyor süreç nedir. Doktoruma ısrarla sordum, şimdi gerek yok ilerde yapabiliriz belki dedi. Doppler yaptı sadece canım.
Sen kaçıncı haftanda yaptırdın ki iki güne kalmaz doğar dedi?

Daha önce hiç sıkıntın oldu mu peki canım sancı vs yoksa birden bire mi doktor 2 güne dogar dedi sana

Önemli olan son adet tarihi ultrason değilmiş o nedenle öyle vermişlerdir

Önemli olan son adet tarihi ultrason değilmiş o nedenle öyle vermişlerdir
Canım benim doktor bugün senin bebegin günü önde 21 hafta gösteriyor hemen yaptır dedi burada 21 haftadan sonra bakılmıyormuş detaylı bence bebegin gelişimi de önemli yoksa normalde 20 hafta benim doktor böyle acele etmezdi öyle olsa en iyisi doktora sorup hareket etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…