Merhaba güzel anneler
Bugün detaylı ultrasona girdim, Allah'a şükürler olsun bebegim saglikliymis. gelişimi 1 hafta önde gorunuyor dedi. Boyu 23,8cm, ağırlığı 391 Gr olmuş.
Veee haftalardır ısrarla cinsiyetini gostermeyen bebiş bugün cinsiyetini belli etti. Kızım olacakmış inşaallahikili testte doktor %75 erkek demişti ama kızmış meğer
Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaallahtahmini doğum tarihi 10 Aralık görünüyor dedi doktor. Bu arada ikili testimi de, detaylı Usg'yi de Perinatolog yaptı.
o ağrılar normal canımMerhaba hanımlar gece yatakta sağa dola dönerken karnımın sağ tarafından kasığıma doğru sancım vardı hareket ettikçe olan bişey. Öksürdüm filan nasıl canım yandı. Az önce hapşırdım kasıklarım karnım heryerim sancıdı
Yarın kontrolüm var inşallah bir terslik yoktur
Canım ultrason cihazı radyasyon yaymaz sadece ses dalgası ve zararsız ayrıntılıya girmen iyi olurKızlar ablamla konuştum da bana detaylı ultrason yaptırma çok radyasyon veriyor bebege dedi şeker yüklemesi de yaptırma sana içirdikleri glikoz birden yükleme oldugundan bebegin için zararlı bebegin kalbi duran varmış bundan dolayı ben hiç yaptırmadım dedi sende yediklerine dikkat et tatlıya çok yüklenme zaten saglıklı beslenen birisin şekerin yükselse hissedersin de diyor saglıklı beslen yeterli dedi siz ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili
maşaAllah canım sankim bizde kız demiştikMerhaba güzel anneler
Bugün detaylı ultrasona girdim, Allah'a şükürler olsun bebegim saglikliymis. gelişimi 1 hafta önde gorunuyor dedi. Boyu 23,8cm, ağırlığı 391 Gr olmuş.
Veee haftalardır ısrarla cinsiyetini gostermeyen bebiş bugün cinsiyetini belli etti. Kızım olacakmış inşaallahikili testte doktor %75 erkek demişti ama kızmış meğer
Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaallahtahmini doğum tarihi 10 Aralık görünüyor dedi doktor. Bu arada ikili testimi de, detaylı Usg'yi de Perinatolog yaptı.
MaşaAllah ben pek yüzünü seçemedim cimcimeninaha size buraya bi prenses bırakıyorum agzını yüzünü secersiniz artıkmaşallah cimcimeme bildigin bebek olmuş bu ya nası kanım kaynadı anlatamam kızlar ya çok şükür herseyimiz iyi yolundaymıs o gelen sıvı içinde fitil yazdı sanırım yine mantar olmuşum ooy oyyy 1 ayda 2 kilo almışım 82 kiloyum rabbim tüm gebelerede isteyen herkesede saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin darısı başımıza inşallah
Sağolasın canımHayırlı olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına kızlar yine öne geçti desene
Evet ya ben de çok şaşırdım. Doktor kız deyince, kız mıı??? diye öyle bir şaşırdım ki , ben öyle tepki verince doktor 3 kere daha baktı evet %100 kız dediGözün aydın canım, şaşırdım %75 erkek deyip değişmesine. Aslında net olmadan dememeleri lazım bence insan ona gore kendini hazırlıyor. Amin sağlıkla doğsun bebeklerimiz
Evet canım cogunluk kız demiştimaşaAllah canım sankim bizde kız demiştiknubuna
Canım bazı yerlerde öyle bizim burası mesela 21 den sonra yapmıyormuş ama 22 haftaya randevu veren de var normalde 18 ve 24 hafta arası diye biliyordum bende bugün doktor öyle söyleyince şaşırdımDetaylı ultrason 21. Haftadan sonra olmuyor mu kızlar? Benimki iki hafta önden gidiyor. Şu anda 19 haftalık. 19 Ağustosa randevu verdiler. Çok geç olmuyor mu?
bence bi kız bide erkek dönemi oluyo bu dönem kız, dönemiFarkettim canımTam eşitlenmiştik ama bugün bir kız haberi daha geldi Anlaşılan kızlar fazla olacak ama tabi daha öğrenmeyen var mı bilmiyorum
bana benzemiyoooo sanırım babasına benziyoMaşallah prensese her şeyin yolunda olmasına çok sevindimAma ben bebeğini seçenedim ya neresi burası Derken bir daha baktım gördüm fındık burun yaaa
heee benimkide belli oluyo babası elini karnıma koyup öyle uyumaya calışıyodu içerden bi iki tepik yeyince anaaaaa wuruyo buuu dedi yaaSelam kızlar, nasılsınız? Birkaç gündür bakamıyorum foruma inşaAllah hepiniz iyisinizdirpazartesi tiroid için tahlil verilecek belki o arada bebişede bakarlar bu arada bizim tekmeler artık dışardan bile belli oluyor
Sakın öyle düsünmeyin benim ilk çocuğumu kurtaran detaylı ultrasonuma bakan prof.oldu 2 güne kalmaz doğar dedi o an inanmadım ertesi gün kendi dr uma gittim.evet dedi ve koskoca acibadem hastanesi bunu bilemedi ve iyiki detaylı ultrason yaptırdım çocuğuma kavuştum 2 hafta hastanede yattım serklaj oldum çok şükür o yüzden detaylı ultrason yapılmalıŞeker yüklemesini henüz bilmiyorum ama detaylı ultrasonu benim de doktorum önermiyor. Gelecek randevuda şeker yüklemesini sorucam
Gözün aydın canımMerhaba güzel anneler
bana benzemiyoooo sanırım babasına benziyoya anası onun agzını burnunu yer yer ilk. baslarda istemedim ama şimdi vıcdan azabı cekiyorum böyle bişey nasıl istenmez
Sağolasın canımGözün aydın canım
Canım orası öyle ama bilmiyorum sizde bizden farklı mı ilerliyor süreç nedir. Doktoruma ısrarla sordum, şimdi gerek yok ilerde yapabiliriz belki dedi. Doppler yaptı sadece canım.Sakın öyle düsünmeyin benim ilk çocuğumu kurtaran detaylı ultrasonuma bakan prof.oldu 2 güne kalmaz doğar dedi o an inanmadım ertesi gün kendi dr uma gittim.evet dedi ve koskoca acibadem hastanesi bunu bilemedi ve iyiki detaylı ultrason yaptırdım çocuğuma kavuştum 2 hafta hastanede yattım serklaj oldum çok şükür o yüzden detaylı ultrason yapılmalı
Daha önce hiç sıkıntın oldu mu peki canım sancı vs yoksa birden bire mi doktor 2 güne dogar dedi sanaSakın öyle düsünmeyin benim ilk çocuğumu kurtaran detaylı ultrasonuma bakan prof.oldu 2 güne kalmaz doğar dedi o an inanmadım ertesi gün kendi dr uma gittim.evet dedi ve koskoca acibadem hastanesi bunu bilemedi ve iyiki detaylı ultrason yaptırdım çocuğuma kavuştum 2 hafta hastanede yattım serklaj oldum çok şükür o yüzden detaylı ultrason yapılmalı
Önemli olan son adet tarihi ultrason değilmiş o nedenle öyle vermişlerdirDetaylı ultrason 21. Haftadan sonra olmuyor mu kızlar? Benimki iki hafta önden gidiyor. Şu anda 19 haftalık. 19 Ağustosa randevu verdiler. Çok geç olmuyor mu?
Canım benim doktor bugün senin bebegin günü önde 21 hafta gösteriyor hemen yaptır dedi burada 21 haftadan sonra bakılmıyormuş detaylı bence bebegin gelişimi de önemli yoksa normalde 20 hafta benim doktor böyle acele etmezdi öyle olsa en iyisi doktora sorup hareket etmekÖnemli olan son adet tarihi ultrason değilmiş o nedenle öyle vermişlerdir
Ayy bende böyle 4 boyutlu istiyorum ucuz bir yer bulursam böyle çektirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?