Bizim de yarın canim nasipse inşallah Hayırlı sağlıklı haberler alalım hepimiz
Ücreti niye sordum 2016 da özel sigorta ile police kapsamında karsilamisti detaylı usg.
Şimdi karşılamıyormuş ve şaşırdım açıkçası o yüzden çok mu az mi diye karşılaştırmak istedim.
Kızım da hamilelikte böyle ekstralar yoktu bu oğlan ekstra ekstra geliyor
Fiyatlar 400/700 arası değişiyor genelde bu arada hanimlar
Merhabalar hanımlar, bende şimdiye kadar okuyucu olarak girerdim nasipse kız bebek bekliyorum, Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı kavuşmasını nasip etsin inşallah bende hala hareketlerini hissedemiyorum bazen telaşlanıyorum.
We hatunlar battaniyemi işlemeye dewam 7 gün iznim war çok yawas ilerliyoruz ewet anca calışıyoruznasıl olmuuuş ya inşallah rüyamı içinde görmekte nasip olır
Bu arada bebeğin gelişimi önde olduğu için doktor bana şeker yuklemesi yaptırman lazım mutlaka dedi. Açlık şekerim normal çıkıyor ama tokluğa da bakılacakmis 2 hafta sonra. İnsülin direncim var ama inşallah gebelik şekeri çıkmaz.
Ya benim ilk gebeliğimde de gelişim önden gidiyordu ve gebelik şekeri çıkmıştı. Yine gelişimi önde yine mi çıkar acaba. Önden gidince şeker çıkıyor mu herkeste
Bende arastırma hastanesine gittim 2 cm acıklık var dendi lekem geldi falan ama beni doğurttular ☹ o zamnlar ben boyle şeylerden haberim yoktu serklaj falan
Süpersin canım hem böyle yoğun çalışıp hem de örgü örüyorsun maşallah sana. Çok güzel ayrıca ellerine sağlık.
Ya benim ilk gebeliğimde de gelişim önden gidiyordu ve gebelik şekeri çıkmıştı. Yine gelişimi önde yine mi çıkar acaba. Önden gidince şeker çıkıyor mu herkeste
Canım 19 haftalıkdım aynı gun muane oldum agrım yoktu eve gelince leke gördğm gittim sadece 2 cm acılmış dendi beni doğuma aldılar dil altı verildi falan doğurtular beni ayrıntıya da girmek istemiyorum gercekten tecrubesizlik şimdi doktorum dan cok memnunum serklaj ameliyatımı da o yaptı her an ulasabiliyorum inl bu sefer sorunsuz gecer