2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşaallah hayırlı haberler alirisn canım.. Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Merhabalar hanımlar, bende şimdiye kadar okuyucu olarak girerdim nasipse kız bebek bekliyorum, Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı kavuşmasını nasip etsin inşallah bende hala hareketlerini hissedemiyorum bazen telaşlanıyorum.

Kizlar detayli ultrasondan geldim. Doktor olumsuz birsey gormedi cok sukur her sey yolundaymis, kizimizin yuzunu de daha net gorduk
hayırlı olsun canım sevindim iyi olduguna nerde ve ne kadara yaptırdın memnun kaldın mı

hayırlı olsun canım sevindim iyi olduguna nerde ve ne kadara yaptırdın memnun kaldın mı
sagol canim, hepimizin bebisleri saglikla gelsin insallah. ozel saglik sigortam var calistigim yerden, ondan ucret odemedim, acikcasi bilmiyorum kaca yapiyorlar

Köye gidince bol bol toplayıp getiricem bende. atılıyor mu ki buzluga ? çok severim taze taze yemeyi çok faydalı bir bitki
Tazesini yedik bol bol ama azaldi simdilerde ne bilim hic atmadim bende atan varmi buzluğa merak ettim

Kizlar detayli ultrasondan geldim. Doktor olumsuz birsey gormedi cok sukur her sey yolundaymis, kizimizin yuzunu de daha net gorduk
Bende sabırsızlıkla bekliyorum yuzunu görmeyi doktorun ultrasonu da 4 boyutlu ama 20 haftadan once bakmıyor

We hatunlar battaniyemi işlemeye dewam 7 gün iznim war çok yawas ilerliyoruz ewet anca calışıyoruznasıl olmuuuş ya inşallah rüyamı içinde görmekte nasip olır
Süpersin canım hem böyle yoğun çalışıp hem de örgü örüyorsun maşallah sana. Çok güzel ayrıca ellerine sağlık.
Ya benim ilk gebeliğimde de gelişim önden gidiyordu ve gebelik şekeri çıkmıştı. Yine gelişimi önde yine mi çıkar acaba. Önden gidince şeker çıkıyor mu herkeste

Bende arastırma hastanesine gittim 2 cm acıklık var dendi lekem geldi falan ama beni doğurttular ☹ o zamnlar ben boyle şeylerden haberim yoktu serklaj falan
Kaç haftalıktın cnm ? Sancı başlamışmıydı ?
Durdurmak için birşey yapmadılar mı ?

Benim de ilk gebelikte çıktı ve diyet yaptırdılar.
inşallah çıkmaz yaa beni stres sardı şimdiden

Kaç haftalıktın cnm ? Sancı başlamışmıydı ?
Durdurmak için birşey yapmadılar mı ?
Canım 19 haftalıkdım aynı gun muane oldum agrım yoktu eve gelince leke gördğm gittim sadece 2 cm acılmış dendi beni doğuma aldılar dil altı verildi falan doğurtular beni ayrıntıya da girmek istemiyorum gercekten tecrubesizlik şimdi doktorum dan cok memnunum serklaj ameliyatımı da o yaptı her an ulasabiliyorum inl bu sefer sorunsuz gecer

Kızlar ogluşum için 2. Bir battaniye örmek istiyorum bu renk nasıl sizce?? Model olarak yapmayı düşündüğüm de diger fotoda

Eklentiler

• IMG_20200724_155659.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200724-160001.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…