2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayırlı olsun canım maşallah cimcimeye

Olmuş valla annesi maşallah kızına sana da geçmiş olsun canım.

Senin önceden anlaşıldı bende daha ayrıntılıya gun aldıgım gun hiçbi sorun yokken bi anda olan oldu erken doğum yapmıştım şimdi devlete gitmiyorum bu yuzden

Rahim uzunluğundan mı anladılar cnm
Ya da kasılma mı vardı ?

Normal yapılan kontrollerde bi sorun yoksa gerek yok mu acaba ben de yaptırmak istemiyorum doktorum ısrar ediyor . Çok strese girdim .
Benimki oyle dedi canim bide anlasmasi falan yok hic bi ozel hastaneyle o yuzden rahatim. Bi sorun gorse mutlaka git derdi. Belkide bi sorunu var ama bunu goze aldik biz hayirlisi artik

Benimki oyle dedi canim bide anlasmasi falan yok hic bi ozel hastaneyle o yuzden rahatim. Bi sorun gorse mutlaka git derdi. Belkide bi sorunu var ama bunu goze aldik biz hayirlisi artik
İnşaallah hiçbirşey yoktur . Benim doktorum her ihtimale karşı kan akımına bakılsın gibi şeyler dedi . Bi şey çıkacağını düşünmüyorum da dedi . Benim çok stres yaptığımı biliyor

Stres zarar sadece olabildigince oluruna birakmak gerekir. 5 ay bitti bile çoğumuzun zaman geciyor tadini cikarmak lazim

Buzluğa semiz otu atan oldumu hic. Cpk guzel süt yapiyormus malum doğum aylarinda semiz otu bulmak zor olur

günaydin arkadaslar, dün esim iki kere bebegi hissetti elini birde kafasini koyunca cok güzel bir his di o kadar mutluydum ki anlatamam <3 kipirdamalarini artik hissedebiliyorum cok hosuma gidiyor
Ay hic sorma suan bi meyve yiyorum kipir kipir icerde ne cok hosuna gitti.

Maşallah sağlıcakla kucakla inşallah
Nerde yaptırdın ücret ne kadar verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…