2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kiyafet olarak bende 2-3 takim hastane cikisi almayi dusunuyorum sadece anneanne babaanne bol bol alacak dayanamayip nasilsa kiyafetten ziyade ne biliyim atesolcer alt acma vs onlarin listesini yapiyim diyorum yavastan
ben alt açma hiç almadım en çok bebek arabası işime yaramiştı

kizlar cok bunaldim ya. 2 haftayi gecti kp vefat edeli. esim kesinlikle toparlanamiyor. napcagmi sasirdim. simdide haftaya annesine kalmaya gidelim diyor. dedim sen git ben gelmeyeym orasi cok kalabalik oluyor beni de biliyorsun durumu rahat edemem dedim bozuldu galiba. napcagmi sasirdm ya

Ya benim ilk gebeliğimde de gelişim önden gidiyordu ve gebelik şekeri çıkmıştı. Yine gelişimi önde yine mi çıkar acaba. Önden gidince şeker çıkıyor mu herkeste
Bilmiyorum ki canım,doktor bana şeker olabilir yediklerine dikkat et dedi, 2 hafta sonra bakicaz.
Peki gebelik şekerin çıkınca yediklerine dikkat edince şekerin kontrol altina alınmis miydi ve kaçıncı haftada doğum yaptin?

Kızlar selam 19+3 üm hareketleri hissetmiyorum var mı benim gibi olan, ya da nasıl bir his hareket anlayamıyormuyum acaba
ben de pek hissetmiyorum içeriden ama dışarıdan alt taraflarda şişlik olup kısa sürede geçiyor, bebek eli ayağıyla itiyor gibi, bebek diye tahmin ediyorum. Birkaç hafta içinde tamamen hissedersin dedi doktor bugün.

20 haftada 300-400 gr. arası oluyormuş çok şükür bebeklerimiz güzel gidiyor
Benim bebeginiz m 21 haftalık 391 Gr , doktor ortalamanın üzerinde dedi hattabbubyizden şekere bakılması lazım dedim neye göre oluyor bu referans aralığı anlamadım

İnşallah sorunsuz atlatırsın canım. Tabii ilk hamilelik doktorlar ne derse onu yapıyorsun o an. Allah bir daha yaşatmasın. Ben erken doğum yapan bir arkadaş vardı. Seni o sandım o yüzden detay sordum aslında. Umarım yaranı tazelememişimdir

Benim bebeginiz m 21 haftalık 391 Gr , doktor ortalamanın üzerinde dedi hattabbubyizden şekere bakılması lazım dedim neye göre oluyor bu referans aralığı anlamadım
Benim de 20+4 385 gr dedi doktor. Ben internetten okudum ama benim detaylı usg yapan doktor şekere falan bakalım demedi. Neye göre belirleniyor inan bende bilmiyorum benim takipli doktorum önümüzdeki ay 20’si gibi gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi sadece

e

Kızlar ben kaç gündür yoktum umarım herşey yolunda.
Benim daha 10 gün var randevuma.
Ne cinsiyet belli nede bebeğimin hakkında kilosu boyu hakkında bir bilgim yok.
Türkiyemin her imkanı iyi kıymetini bilin.

Arkadaslar etkilenir diye detay vermek istemedim canım amin hepimiz sağlıkla kucagımıza alrız inşAllah

Arkadaslar etkilenir diye detay vermek istemedim canım amin hepimiz sağlıkla kucagımıza alrız inşAllah

Ben de öyle oluyor karnımda toplanma oluyor bi anda ama böyle tekme gibi şeyler hiç hissetmiyorum

İyi akşamlar herkese

E bebeğin sitesinde güzel indirim var kıyafetlerde stoklar bitmeden bakın isterseniz

Dayanamadım aldım bir iki bişey. Bu hastane çıkışını aldım mesela 25 liraya. Çok güzel dimi ya gelince severim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…