38 hafta çok iyi canım maşallahEvet doğuma kadar yattım banyo yapmam bile yasaktı doğum çok şükür kızım yine erken geldi ama 38 haftayı doldurmuştuk
aynen ole nasl arada kaldim biyanm diyor cocugu dusun gitme bi yanm onu brakamiyor. gercekten cTlicamİki haftada toparlanması mucize olur cnm. Ben de ocak ayında kaybettim babamı. Hiç kolay değil inan. İnsan zor günlerinde yanında olanı/olmayanı hiç unutmuyo. Bugünlerde desteğe çok ihtiyacı var. Yanında ol ki ilerde aranızda bu durum soruna dönüşmesin. Annesini yalnız bırakmak istememesi çok normal. Kadın, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu hayat arkadaşını kaybetti. Onun için daha zor her şey. Allah sabır versin hepinize. Pandemi de bitmedi. Senin için de zor. Gitsen olmaz, gitmesen olmaz. İki ucu pis değnek
ben de gitmek istemiyorm ayrica solemesi ayptir kv tarafi cok pasakli. hijyen sifir. korona desen malum. ben zaten yerimden kalkamiyorm kendi evimi temizleyemiyorm dogru duzgn. ben orda kalirsam ölurum. ama boyle de bencillk gibi. esim annesiyle kalmak istyor. ben sorun cikaran oluyorm valla bezdmHayır hayır kesinlikle o kalabalığa girmemelisin canım koronadan dolayı
Eşini de anlıyorum kuzum biraz alttan al
3 4 boyutlu ultroson ile detayli ultorsunu karistiriyor olablirmisin ikisi farkli seyler. 3 boyutlu ultroson renklisi demek yani. detayli ise doktorlarn yap dedgi yine siyah beyaz olanArkadaslar Banu Ciftcinin uygulamasini kullaniyor musunuz? Onun bi yazisini okudum orda 3 ve 4 boyutlu ultrason tamamen anne babalarin bebegi izlemezi acisindan eglence amaclidir baska bi faydasi yoktur tarzinda yazisi var. Okudugumda cok sasirdim cok onemli ve yapilmasi gereken bir uygulama diye dusunuyordum. Hatta doktorumda mutlaka yapilmasini istiyoruz demisti. Sizler ne dusunuyorsunuz?
3 4 boyutlu ultroson ile detayli ultorsunu karistiriyor olablirmisin iArkadaslar Banu Ciftcinin uygulamasini kullaniyor musunuz? Onun bi yazisini okudum orda 3 ve 4 boyutlu ultrason tamamen anne babalarin bebegi izlemezi acisindan eglence amaclidir baska bi faydasi yoktur tarzinda yazisi var. Okudugumda cok sasirdim cok onemli ve yapilmasi gereken bir uygulama diye dusunuyordum. Hatta doktorumda mutlaka yapilmasini istiyoruz demisti. Sizler ne dusunuyorsunuz?
evet canim ayni sey saniyordum ben simdi kagan kocatepelinin videosunu izledim bununla ilgili3 4 boyutlu ultroson ile detayli ultorsunu karistiriyor olablirmisin ikisi farkli seyler. 3 boyutlu ultroson renklisi demek yani. detayli ise doktorlarn yap dedgi yine siyah beyaz olan
1 agustosta saatlerim düşürülcek sabah 8 aksam 16.00 çıkış olcak ama haftanın 6 günü calışıp 1 gün tatil yapıcakmuşım maaşım asgari ücrete düsücek normalde gümde 12 saat çalışıp 4 gün çalışıp 2 gün izin yapıyodum son 10 hafta kurtulyyorummmOh çok iyi olmuş. Çalışma saatlerini düşürdüler mi senin
Ben varım pztesi oğrenecegimdahaBilmiyorum ki kalmamıştır ama bence
Bu sancılar niye bilmiyorum benim de vajinada oluyor batma, sancı gibi inşallah önemli bişey değildir. Rahmin büyümesi sebebiyle olabilir.
Yine de doktora görünmekte fayda var tabi.
Bende de dün oldu dinlendim. Bugün iyiyim. Devam etseydi doktoruma soracaktım
ben de gitmek istemiyorm ayrica solemesi ayptir kv tarafi cok pasakli. hijyen sifir. korona desen malum. ben zaten yerimden kalkamiyorm kendi evimi temizleyemiyorm dogru duzgn. ben orda kalirsam ölurum. ama boyle de bencillk gibi. esim annesiyle kalmak istyor. ben sorun cikaran oluyorm valla bezdm
Iyi de yine ayni hesaba gelmiyor mu haftalık çalışma saatin. Sadece seni sabitlemiş olacaklar vardiya olmayacak ozaman.1 agustosta saatlerim düşürülcek sabah 8 aksam 16.00 çıkış olcak ama haftanın 6 günü calışıp 1 gün tatil yapıcakmuşım maaşım asgari ücrete düsücek normalde gümde 12 saat çalışıp 4 gün çalışıp 2 gün izin yapıyodum son 10 hafta kurtulyyorummm
Gunaydin kizlarİyi akşamlar herkese
E bebeğin sitesinde güzel indirim var kıyafetlerde stoklar bitmeden bakın isterseniz
Dayanamadım aldım bir iki bişey. Bu hastane çıkışını aldım mesela 25 liraya. Çok güzel dimi ya gelince severim bol bolEki Görüntüle 2667274
Amin canım inşallahMaaşallah, içim rahatladi
Hepimiz hayırlısıyla kavusalim yavrularimiza
Benim böyle 10 dk arayla ağrı şeklinde oldu. Rahim genişlediği için diye düşünüyorum ama doktorlarımıza sorarız yine deSağ tarafıma yatınca daha çok oldu benim sancı tüm gece sol tarafa yattım ve boynum tutulmuşInşallah rahim genişlediği içindir, insan endişeleniyor.
Sonuçlarımız güzel çıkar inşallah, hayırlısıyla şu sıkıntılı süreçleri atlatalım yavrularımız sağlıkla kavuşalımBenim ilk tahlillerde açlık kan şekerim düşük çıktı. Dikkat edemiyorum valla. Benim ilkinde diyet vermişti. Çay hastası bi insanım ve şekersiz mümkün değil içemedim. 1 hafta denedim olmadı. Şekerli içtim ben de.
24-28 haftalar arası yapılıyormuş seker testi. Yaptırmamı önerdi dr.
Merhabalar günümüz aynı sizinleKızlar selam 19+3 üm hareketleri hissetmiyorum var mı benim gibi olan, ya da nasıl bir his hareket anlayamıyormuyum acaba
Oh çok şükür kuzum canım korktum bi an. Rabbim evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYok canım.cok şükür erken doğmadı kızım serklaj oldum 2 hafta hastanede yattım sonra hep.evde yattım Allah kimseye göstermesin
Kız ben de onları karıştırıyorum ya. Detaylı siyah beyazsa kızlar yüzünü çektik dediler bebişin. O nasıl oluyor canım? Benim de doktorum çoğu insan renkli ultrasonla bebeğin iç organlarına baktığımız ultrasonu karıştırıyor dedi. İç organlarına ne zaman bakılacak diye sorduğumda baktık ya herşey yolunda dedi. Ama ben hiçbişey anlamadım3 4 boyutlu ultroson ile detayli ultorsunu karistiriyor olablirmisin ikisi farkli seyler. 3 boyutlu ultroson renklisi demek yani. detayli ise doktorlarn yap dedgi yine siyah beyaz olan
Ben de karıştırıyordum canım ben de izleyeyim barievet canim ayni sey saniyordum ben simdi kagan kocatepelinin videosunu izledim bununla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?