2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
aynen ole nasl arada kaldim biyanm diyor cocugu dusun gitme bi yanm onu brakamiyor. gercekten cTlicam

Arkadaslar Banu Ciftcinin uygulamasini kullaniyor musunuz? Onun bi yazisini okudum orda 3 ve 4 boyutlu ultrason tamamen anne babalarin bebegi izlemezi acisindan eglence amaclidir baska bi faydasi yoktur tarzinda yazisi var. Okudugumda cok sasirdim cok onemli ve yapilmasi gereken bir uygulama diye dusunuyordum. Hatta doktorumda mutlaka yapilmasini istiyoruz demisti. Sizler ne dusunuyorsunuz?

Hayır hayır kesinlikle o kalabalığa girmemelisin canım koronadan dolayı
Eşini de anlıyorum kuzum biraz alttan al
ben de gitmek istemiyorm ayrica solemesi ayptir kv tarafi cok pasakli. hijyen sifir. korona desen malum. ben zaten yerimden kalkamiyorm kendi evimi temizleyemiyorm dogru duzgn. ben orda kalirsam ölurum. ama boyle de bencillk gibi. esim annesiyle kalmak istyor. ben sorun cikaran oluyorm valla bezdm

3 4 boyutlu ultroson ile detayli ultorsunu karistiriyor olablirmisin ikisi farkli seyler. 3 boyutlu ultroson renklisi demek yani. detayli ise doktorlarn yap dedgi yine siyah beyaz olan

3 4 boyutlu ultroson ile detayli ultorsunu karistiriyor olablirmisin i

3 4 boyutlu ultroson ile detayli ultorsunu karistiriyor olablirmisin ikisi farkli seyler. 3 boyutlu ultroson renklisi demek yani. detayli ise doktorlarn yap dedgi yine siyah beyaz olan
evet canim ayni sey saniyordum ben simdi kagan kocatepelinin videosunu izledim bununla ilgili

Oh çok iyi olmuş. Çalışma saatlerini düşürdüler mi senin
1 agustosta saatlerim düşürülcek sabah 8 aksam 16.00 çıkış olcak ama haftanın 6 günü calışıp 1 gün tatil yapıcakmuşım maaşım asgari ücrete düsücek normalde gümde 12 saat çalışıp 4 gün çalışıp 2 gün izin yapıyodum son 10 hafta kurtulyyorummm

Bu sancılar niye bilmiyorum benim de vajinada oluyor batma, sancı gibi inşallah önemli bişey değildir. Rahmin büyümesi sebebiyle olabilir.

Yine de doktora görünmekte fayda var tabi.
Bende de dün oldu dinlendim. Bugün iyiyim. Devam etseydi doktoruma soracaktım

Sağ tarafıma yatınca daha çok oldu benim sancı tüm gece sol tarafa yattım ve boynum tutulmuş Inşallah rahim genişlediği içindir, insan endişeleniyor.

Bence senin ve bebeğin sağlığı daha önemli canım, hijyen konusunda bende çok hassasım. Psikolojik olarak hamilelik özellikle covidden dolayı çok zor bence. Gidip stres olacağına eşine uzaktan destek olmaya çalış. Ben olsam öyle yapardım.

Iyi de yine ayni hesaba gelmiyor mu haftalık çalışma saatin. Sadece seni sabitlemiş olacaklar vardiya olmayacak ozaman.

Gunaydin kizlar Çok güzel ve uygunmuş bu şimdi hemen alayım aynısını dedim ama şokta yok diyor Böyle güzel ve indirime girmiş olanları paylaşalım hepimiz kızlar bu fiyata iki atlet alamiyorsun vallahi

Sağ tarafıma yatınca daha çok oldu benim sancı tüm gece sol tarafa yattım ve boynum tutulmuş Inşallah rahim genişlediği içindir, insan endişeleniyor.
Benim böyle 10 dk arayla ağrı şeklinde oldu. Rahim genişlediği için diye düşünüyorum ama doktorlarımıza sorarız yine de

Sonuçlarımız güzel çıkar inşallah, hayırlısıyla şu sıkıntılı süreçleri atlatalım yavrularımız sağlıkla kavuşalım her muayene her işlem rutin bile olsa ayrı bir gerginlik oluyor insan korkuyor bi terslik olacak mı diye fazla mı evham yapıyorum neyse okuduklarım duyduklarım her ihtimal geliyor insanın aklına.

Kızlar selam 19+3 üm hareketleri hissetmiyorum var mı benim gibi olan, ya da nasıl bir his hareket anlayamıyormuyum acaba
Merhabalar günümüz aynı sizinle bende dün yazmıştım hareketlerini hissedemiyorum hala diye, doktora sordum 22.haftaya kadar hissedersin daha küçük dedi ama yine de merakla bekliyorum tabi kız bebek olunca hareketleride çok sert olmuyormuş tabi onunda etkisi var sanırım sizin bebeğiniz de kız mı?

Kız ben de onları karıştırıyorum ya. Detaylı siyah beyazsa kızlar yüzünü çektik dediler bebişin. O nasıl oluyor canım? Benim de doktorum çoğu insan renkli ultrasonla bebeğin iç organlarına baktığımız ultrasonu karıştırıyor dedi. İç organlarına ne zaman bakılacak diye sorduğumda baktık ya herşey yolunda dedi. Ama ben hiçbişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…