2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar sağ kasığımda hafif sancı var, sanki yumurtlama sancısı gibi. Benzer ağrı yaşayan var mı? Sabahtan beri devam ediyor Çarşamba gününe randevu alabildim o da başka bir doktora

Kızlar sağ kasığımda hafif sancı var, sanki yumurtlama sancısı gibi. Benzer ağrı yaşayan var mı? Sabahtan beri devam ediyor Çarşamba gününe randevu alabildim o da başka bir doktora

Bu sancılar niye bilmiyorum benim de vajinada oluyor batma, sancı gibi inşallah önemli bişey değildir. Rahmin büyümesi sebebiyle olabilir.

Yine de doktora görünmekte fayda var tabi.

Bende de dün oldu dinlendim. Bugün iyiyim. Devam etseydi doktoruma soracaktım

İki haftada toparlanması mucize olur cnm. Ben de ocak ayında kaybettim babamı. Hiç kolay değil inan. İnsan zor günlerinde yanında olanı/olmayanı hiç unutmuyo. Bugünlerde desteğe çok ihtiyacı var. Yanında ol ki ilerde aranızda bu durum soruna dönüşmesin. Annesini yalnız bırakmak istememesi çok normal. Kadın, yıllarca aynı yastığa baş koyduğu hayat arkadaşını kaybetti. Onun için daha zor her şey. Allah sabır versin hepinize. Pandemi de bitmedi. Senin için de zor. Gitsen olmaz, gitmesen olmaz. İki ucu pis değnek

Hayır hayır kesinlikle o kalabalığa girmemelisin canım koronadan dolayı
Eşini de anlıyorum kuzum biraz alttan al

Ay evet bende gördüm stoklar yenilenmiş ama en güzelleri ben sepete ekleyemeden bitmiş bile, bu takım da tükenmiş hatta bende çok tatlı takımların olduğu bir site buldum birkaç tane seçtim içlerinden hatta hangileri güzel sizce

Eklentiler

• happy-every-day-5li-zibin-set---mint-ffae.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 38
  • daisy-mother-bear-sapkali-3lu-takim---ha-5d6f.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 37
  • bow-penguin-boneli-5li-zibin-set---kirmi-d829.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 35
  • my-dreams-5li-zibin-set---murdum-c59c.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 41
Oyyy hepsi güzelli
Bende takım aldım e bebekten maviş papyonlu birde ablası çıngıraklı çorap aldı

Oyyy hepsi güzelli
Bende takım aldım e bebekten maviş papyonlu birde ablası çıngıraklı çorap aldı

Güle güle giysin inşallah kuzucuk ben daha kıyafet alışverişine tam odaklamadım kendimi sepete ekleyip duruyorum sonraki kontrolde bir daha kesin cinsiyeti kız desin ondan sonra beni tutabilene aşk olsun

Benim bebeginiz m 21 haftalık 391 Gr , doktor ortalamanın üzerinde dedi hattabbubyizden şekere bakılması lazım dedim neye göre oluyor bu referans aralığı anlamadım
Benim bebegimde 21 haftalık 417 gr ama dr bana bisey demedi iyi dedi seker testi yapılcak zaten yapılmasa bile beyaz unu hayatından cikar dedi sekerli gıdalar yok dedi bende anlamadim

Bu sancılar niye bilmiyorum benim de vajinada oluyor batma, sancı gibi inşallah önemli bişey değildir. Rahmin büyümesi sebebiyle olabilir.

Yine de doktora görünmekte fayda var tabi.
Benimde dün oldu vajinada batma ara sıra olup geciyordu bugün dra sordum önemli degil o ara sıra olur dedi

Benim bebegimde 21 haftalık 417 gr ama dr bana bisey demedi iyi dedi seker testi yapılcak zaten yapılmasa bile beyaz unu hayatından cikar dedi sekerli gıdalar yok dedi bende anlamadim
Evet zaten şeker yuklemesi yaptıracağım ama doktor bebeğin gelisiminin önde olması ile direkt gebelik şekerini bagdastirinca ben de tedirgin oldum açıkçası. Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra, o zaman dek herşeye dikkat ederek beslenecegim bakalım ne çıkacak sonuç.

Benimde gelişimi önden gidiyor ve ilk tahlillerde şeker yüksek çıktı canım dikkat etmeye çalışıyorum İnşallah bi sorun olmaz şeker yüklemeyi de daha konuşmadık doktorla bilemiyorum ne önerir.
Benim ilk tahlillerde açlık kan şekerim düşük çıktı. Dikkat edemiyorum valla. Benim ilkinde diyet vermişti. Çay hastası bi insanım ve şekersiz mümkün değil içemedim. 1 hafta denedim olmadı. Şekerli içtim ben de.
24-28 haftalar arası yapılıyormuş seker testi. Yaptırmamı önerdi dr.

Tedirgin olma canım seker cıkmaz insallah bence bebeklerimiz haftasına gore iyiler yani☺ tabi yediklerimize kontrol ermemizde lazım sorun cıkacagına sanmıyorum ben

Evet diyetle birlikte cihaz aldırmıştı doktor. Diyete dikkat edince ölçümler hep normal aralıkta çıkıyordu.
Son aylarda gelişimi eşitlenmişti bizim. 40+1 de doğum yaptım. Kilosu da normaldi bebeğin. Sekerle ilgili bir sorun yaşamadık şükür

Tedirgin olma canım seker cıkmaz insallah bence bebeklerimiz haftasına gore iyiler yani☺ tabi yediklerimize kontrol ermemizde lazım sorun cıkacagına sanmıyorum ben
İnşallah canım
Maaşallah, içim rahatladi
Hepimiz hayırlısıyla kavusalim yavrularimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…