Tatlım eşini çok iyi anlıyorum babası gitti, annesinin yanında olmak istiyor ama seni de sürüklememesi gerek oraya. O kadar insanın içine. Bide zorlu dönemlerden geçtin hamilelikte hala da devam ediyormu orasını takip edemedim. Ama eşine sakin sakin uygun bir dille bebeğimizi düşünmeliyiz gibi bir konuşma yap tatlım. İnşallah gönlünce olsun herşey. Bu zor zamanları çabucak atlatırsınız inşallahben de gitmek istemiyorm ayrica solemesi ayptir kv tarafi cok pasakli. hijyen sifir. korona desen malum. ben zaten yerimden kalkamiyorm kendi evimi temizleyemiyorm dogru duzgn. ben orda kalirsam ölurum. ama boyle de bencillk gibi. esim annesiyle kalmak istyor. ben sorun cikaran oluyorm valla bezdm
Benim böyle 10 dk arayla ağrı şeklinde oldu. Rahim genişlediği için diye düşünüyorum ama doktorlarımıza sorarız yine de ☺
ben de geçen hafta benzer durum yaşadım hatta birkaç gün sürdü. Hem adet sancısı gibi hem de arada kasık, vajinaya doğru batma şeklinde. Doktora sordum dün normal dedi. Ritmik kasılmalar ve düzenli şeklinde yani doğum sancisina benzer sanırım olursa doktora gitmek gerekirmiş.Benim çok ince sancı şeklinde tüm gün sürdü canım, yumurtlama ağrısı gibiydi. Şuan daha iyiyim ama gidince bende soracam.
Amin canım bende yazını görünce ilk korktum bişey mi oldu diye neyseki herşey yolundaymış bebişin iyi olsun hep kıpır kıpır oynasın karnındaGünaydın kızlar nasılsınız?
Gecem kabus gibi geçti. Gece heryerimin kaşındığını farkettim. Nefes darlığı da başladıydı. (bende alerjik astım var ama seneler oldu olmayalı). Bide daha yeni kedi sahiplendik. İç dış parazit için şeylerini yaptık ama aşı yaptırmadık. Elimle temas ediyorum kucağıma oturuyor ama göğüs hizama yüzüme doğru kaldırmıyorum hiç. Ay neyse kızlar kediden dolayı sandım. Bebeğim de her gece kıpır kıpır olurdu ama hiç haraket etmedi. Allahım aklım çıkıyordu. Dualar ederek uyuya kalmışım. Gece bitanemin tekmelerini hissettim mutluluktan deli oldumşimdi de kıpır kıpır miniğim.
Şimdi düşünüyorum da dün fazlasıyla çikolata yediydim tansiyonum düştüğü için. O alerji yaptı sanıyorum ki.
Allahım kimseye böyle korkular yaşatmasın
ben de geçen hafta benzer durum yaşadım hatta birkaç gün sürdü. Hem adet sancısı gibi hem de arada kasık, vajinaya doğru batma şeklinde. Doktora sordum dün normal dedi. Ritmik kasılmalar ve düzenli şeklinde yani doğum sancisina benzer sanırım olursa doktora gitmek gerekirmiş.
Benim kanamam oldugunda rahim ağzı yetmezliği mi var diye sormuştum hayır 43 çıkıyor gayet güzel rahim uzunluğun demişti karından ölçüm almıştıKızlar şimdi benim kafam karıştı ya bu rahim agzı yetmezliği vs nasıl anlaşılıyor normal bebegi kontrole gittigimizde falan doktor buna bakıyor mu ultrasonda yoksa başka bir muayene mi gerekiyor bazen korkuyorum ya varda fark etmiyorsak sonra herşey için geç kalırsam kötü bişey olursa diye bana Bi bilgi verin lütfen
Dün o halde yazıp sizi de tedirgin etmek istemedim şimdi herşey yolunda çok şükür. Ondan yazdım duygularımıAmin canım bende yazını görünce ilk korktum bişey mi oldu diye neyseki herşey yolundaymış bebişin iyi olsun hep kıpır kıpır oynasın karnında ❤ kedi sahiplenme de çok güzel olmuş kediler insan saglıgı için çok faydalı stresi azaltır kalbe iyi geliyor insandaki negatif enerjiyi kendine çeker kediler ayrıca bebegin hayvanlarla iç içe büyümesi onun için de faydalı aşıları düzenli yaprırsan sorun olmaz merak etme. Çikolata falan yediginde de kendini tut biraz fazla kaçırınca olan olmuş baksana geçmiş olsun rabbim böyle şeyler yaşatmasın Bi daha sana
Ben kedi çok severim ama doktor başta kedi dışkısına yaklaşma demişti o zamandır uzak duruyorumDün o halde yazıp sizi de tedirgin etmek istemedim şimdi herşey yolunda çok şükür. Ondan yazdım duygularımı
Ben hiç kedi sevmeyen biriydim. Bu yavruyla farklı bir bağ oluştu aramızda. Kopamıyoruz. Yatak odamıza almıyorum. Sabah yatak odamın kapısını açar açmaz öyle bir tatlı koşuyor ki yanıma. Beni özlediğini anlayabiliyorum. Sarılmak istiyor bana ama izin vermiyorum güvenemiyorum henüz ya bişey olursa diyesadece yanımda yatırıp okşuyorum uyuyor.
Çikolata sevmiyorum ki. Tansiyonum düştü geçen gün. Doktorumu aradım bolca çikolata ye dedi. O yüzden mecburen yedim. Bugün yemiycem bakalım kaşıncakmıyım yine
Güzel dileklerin için sağol canımcım ❤
Yok kumunu eşim temizliyor canım. Bide hamileliğimin başında toksoplazmadan kan vermişim sonuç iyi. Bağışıklığım var yani. Gerçi doktoruma henüz sormadım bi arkadaşım dedi toksoplazma iyi çıkmışsa sorun olmaz sadece dışkısına temas etme diye.Ben kedi çok severim ama doktor başta kedi dışkısına yaklaşma demişti o zamandır uzak duruyorum
Benim bağışıklığım yok o zaman. Neyse doğumdan sonra severiz kızımla artıkYok kumunu eşim temizliyor canım. Bide hamileliğimin başında toksoplazmadan kan vermişim sonuç iyi. Bağışıklığım var yani. Gerçi doktoruma henüz sormadım bi arkadaşım dedi toksoplazma iyi çıkmışsa sorun olmaz sadece dışkısına temas etme diye.
bende bu işte bi terslik oldugunu düşünüyorum özel şirket degilmi lanetler işte dewletin adaletine de hiç güwenmiyorum kamu calısanları 24.haftada izne çıkıyo bizler 32yi beklicez çok büyük haksızlık kul hakkıdır we hakkımı asla helal etmiyorum en fazla 1 ay daha düzenli calışırım sürekli izin, alırım bide izin almak çok, zor oluyo yaIyi de yine ayni hesaba gelmiyor mu haftalık çalışma saatin. Sadece seni sabitlemiş olacaklar vardiya olmayacak ozaman.
amin, canım amin bi, an önce 3 ay geçsede çıksalar ya insanın aklı kalıyo bende çok akıllıymısım gibi erken dogım yapanların videolarını izledim dün bebe dogru durust hareket etmedi bu sefer korktum bugun açıklise sınawım wardı kafam be ekte tabi niye oynamıyo diye tam, sınawdayken basladı tepinmeyeGünaydın kızlar nasılsınız?
Gecem kabus gibi geçti. Gece heryerimin kaşındığını farkettim. Nefes darlığı da başladıydı. (bende alerjik astım var ama seneler oldu olmayalı). Bide daha yeni kedi sahiplendik. İç dış parazit için şeylerini yaptık ama aşı yaptırmadık. Elimle temas ediyorum kucağıma oturuyor ama göğüs hizama yüzüme doğru kaldırmıyorum hiç. Ay neyse kızlar kediden dolayı sandım. Bebeğim de her gece kıpır kıpır olurdu ama hiç haraket etmedi. Allahım aklım çıkıyordu. Dualar ederek uyuya kalmışım. Gece bitanemin tekmelerini hissettim mutluluktan deli oldumşimdi de kıpır kıpır miniğim.
Şimdi düşünüyorum da dün fazlasıyla çikolata yediydim tansiyonum düştüğü için. O alerji yaptı sanıyorum ki.
Allahım kimseye böyle korkular yaşatmasın
Özel olarak sormadan bakmıyorlar mı acabaBenim kanamam oldugunda rahim ağzı yetmezliği mi var diye sormuştum hayır 43 çıkıyor gayet güzel rahim uzunluğun demişti karından ölçüm almıştı
Aynı senin sorunları yaşıyordum hamile yastıgı al canım alamıyorsan yapabilirsen evde kendin yap ben kendim diktim hamile yastıgını şimdi iyiki yapmışım diyorum koltukta otururken bile kullanıyorum çok iyi geliyor valla tabi yatakta biraz yer kaplıyor eşimle eskisi gibi sarılıp uyuyamıyoruz ama vücuduma iyi geldi agrılar yorgunluk hissi falan geçtiGunaydın kızlar ben gece rahat uyuyamıyorum ya sabahda yorgun oluyorum düz yatsam olmuyor saga sola hiç bi şekil yastık falan artık rahat edemiyorumnasıl gecicek böyle haftalar
Ya gercekten işe yarıyor demek dun gece hep uyandım hiç rahat edemedimAynı senin sorunları yaşıyordum hamile yastıgı al canım alamıyorsan yapabilirsen evde kendin yap ben kendim diktim hamile yastıgını şimdi iyiki yapmışım diyorum koltukta otururken bile kullanıyorum çok iyi geliyor valla tabi yatakta biraz yer kaplıyor eşimle eskisi gibi sarılıp uyuyamıyoruz ama vücuduma iyi geldi agrılar yorgunluk hissi falan geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?