2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
BDV bölümünde bir yorum yazmıştım ama banım açılınca sebebi görünce şoka girdim öyle gereksiz ki ben başka bir şey yüzünden sanıyordum
Ben alıştım saçma şeylerden banlanmaya. Sen de alışırsın
Bebiş nasıl iyimisiniz?

Gitse bile geri döner alıştığında dışarı yatacagı bişey koyabilirsin orada yatar güzelce bizim kediler için balkonda yer var orada yatarlar gece olunca hem bahçede olmak kedi için de iyi çünkü kediler insan vücudunda olan negatif enerjiyi kendilerine aldıkları için bunu atmaları gerekir ondan bahçe ona daha iyi tabi köpek falan zarar vereceği bir yer ise dışarısı olmaz ama etrafı çevrili alanda olursa olur

Bunu biliyorum canım benim eşimin de kolesterolü yüksekti bir Ara ceviz suyu içiyorduk dediğin gibi tadını da çok severim bana da çok iyi geldiğini hissediyordum. İyi hatırlattın doktora danışayım bunu

Ben alıştım saçma şeylerden banlanmaya. Sen de alışırsın
Bebiş nasıl iyimisiniz?
İyiyim kuzum sağolasın. Tahlil yaptırmıştım karaciğer değerlerim yüksek çıkmış doktorumla da görüşemedim ona aklım takıldı sadece ama ben iyiyim

Aynen bende o ıslanmış cevizi çok seviyorum suyunu hiç içmedim kuru Ceviz yiyemiyorum ben ondan hep öyle ıslatıp yerim

Aynen bende o ıslanmış cevizi çok seviyorum suyunu hiç içmedim kuru Ceviz yiyemiyorum ben ondan hep öyle ıslatıp yerim
Off o ıslanmış ceviz müthiş oluyor Suyu da detoks gibi geliyordu ben hissediyordum vücudumu arındırdığını. Doktora sormadan başlasam nolur ya? O da mesajıma cevap verseydi

Off o ıslanmış ceviz müthiş oluyor ❤ Suyu da detoks gibi geliyordu ben hissediyordum vücudumu arındırdığını. Doktora sormadan başlasam nolur ya? O da mesajıma cevap verseydi
Bence sen o soruyu da msjda şimdiden sor ikisine beraber cevap versin bidaha cevap vermesini bekleme boşuna araştır internetten benim bilgim yok hamilelikte sorun olurmu

Bence sen o soruyu da msjda şimdiden sor ikisine beraber cevap versin bidaha cevap vermesini bekleme boşuna araştır internetten benim bilgim yok hamilelikte sorun olurmu
Hamilelik ne zor şeymiş ya. Uçuk kremi sürerken bile korktum bebeğe bişey olur mu diye. Annelik şimdiden başladı zorluğunu göstermeye

Hamilelik ne zor şeymiş ya. Uçuk kremi sürerken bile korktum bebeğe bişey olur mu diye. Annelik şimdiden başladı zorluğunu göstermeye
Sorma adam akıllı uyku bile uyuyamıyorum böyle yatarsam ne olur diye canımın çektigi bişeyi yerken bile içimde şüphe oluyor zor ama çok güzel de bir duygu annelik

Anladım canım bence bir dahaki kontrolde sorarsın o kadar takılma ya sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsun sonuçta
Aynen en başından rahat başladı sorun yok ama insan korkuyor işte rabbim hepimizin bebegini korusun vakti geldiginde kucagımıza sag salim almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…