Dikkat et kendine canım alerjik ürünlerden uzak dur astımı olan kişilerde bu durum daha çok ortaya çıkabiliyor.Benim bebiş uyutmuyor bu aralar idrar kesemede vuruyor ben hemen WC koşuyorumGünaydın kızlar nasılsınız?
Gecem kabus gibi geçti. Gece heryerimin kaşındığını farkettim. Nefes darlığı da başladıydı. (bende alerjik astım var ama seneler oldu olmayalı). Bide daha yeni kedi sahiplendik. İç dış parazit için şeylerini yaptık ama aşı yaptırmadık. Elimle temas ediyorum kucağıma oturuyor ama göğüs hizama yüzüme doğru kaldırmıyorum hiç. Ay neyse kızlar kediden dolayı sandım. Bebeğim de her gece kıpır kıpır olurdu ama hiç haraket etmedi. Allahım aklım çıkıyordu. Dualar ederek uyuya kalmışım. Gece bitanemin tekmelerini hissettim mutluluktan deli oldumşimdi de kıpır kıpır miniğim.
Şimdi düşünüyorum da dün fazlasıyla çikolata yediydim tansiyonum düştüğü için. O alerji yaptı sanıyorum ki.
Allahım kimseye böyle korkular yaşatmasın
Hg canımMerhabalar bir süredir girmiyordum buraya kasım sonu gibiydi doğumun ama sanırım aralığa kayma ihtimali var aranıza yeni katıldım
Ay ben de canım yaa kaç kere tuvalete koşuyorum. Tuvalet yatak odamda neyseki. Ve eşimle yattığımız yerleri bile değiştirdik tuvalete yakın ben yatayım dedimDikkat et kendine canım alerjik ürünlerden uzak dur astımı olan kişilerde bu durum daha çok ortaya çıkabiliyor.Benim bebiş uyutmuyor bu aralar idrar kesemede vuruyor ben hemen WC koşuyorum
Hg canım
Rutin kontrolde bakıyorlarmış canım zaten sorun olsa söylerlermişÖzel olarak sormadan bakmıyorlar mı acaba
Aynen cinsiyeti bilerek hissetmek farklı oluyorYerim yaa onun üzüm parmaklarınımaşallah yaa ben görmedim ama benimkinin de elleri parmakları tombişti dedi doktorum ve kocam maşallah büyüyorlar annesi
Evet cinsiyeti öğrendikten sonra çok daha başka oluyor canım
Ay inşallah buradaki doktorlar da bakmıştır içimi rahatlattın sagolRutin kontrolde bakıyorlarmış canım zaten sorun olsa söylerlermiş
Bende burada yazılanları okuyunca tedirgin olup gittiğimde ilk bunu sormuştum onu siz sormasanız da tabii ki biz bakıyoruz diye tersledi hatta beniAynen cinsiyeti bilerek hissetmek farklı oluyor
Ay inşallah buradaki doktorlar da bakmıştır içimi rahatlattın sagol
Peki sen özele mi gidiyorsun yoksa devlet hastanesi mi bazı devlet hastanesi doktorları ilgisiz oluyor ya belli de olmaz hani ama bu son gittigim doktor çok iyiydi artık hep onu tercih edicem sonunda doktordan yana şansım döndü bu zamana kadar kaç doktor denedim hepsi işini zorla yapıyor gibiydiBende burada yazılanları okuyunca tedirgin olup gittiğimde ilk bunu sormuştum onu siz sormasanız da tabii ki biz bakıyoruz diye tersledi hatta beni
esim normalde beni benden cok dusunurdu ama suan kafasi hc yernde degl en ufak seyde sinirlenip bana bagiriyor. yanmda olmuyorsn flan diyor ole arada kaldim ki kizlar anlatamamBence senin ve bebeğin sağlığı daha önemli canım, hijyen konusunda bende çok hassasım. Psikolojik olarak hamilelik özellikle covidden dolayı çok zor bence. Gidip stres olacağına eşine uzaktan destek olmaya çalış. Ben olsam öyle yapardım.
insallah canm benm insallahTatlım eşini çok iyi anlıyorum babası gitti, annesinin yanında olmak istiyor ama seni de sürüklememesi gerek oraya. O kadar insanın içine. Bide zorlu dönemlerden geçtin hamilelikte hala da devam ediyormu orasını takip edemedim. Ama eşine sakin sakin uygun bir dille bebeğimizi düşünmeliyiz gibi bir konuşma yap tatlım. İnşallah gönlünce olsun herşey. Bu zor zamanları çabucak atlatırsınız inşallah
Hayırlı olsun paşamıza maşaAllahKızlar merhaba bayadır yazamıyordum cinsiyetim artık tamamen kesinleşti erkekmiş
Teşekkürlerr sonunda kendini tamamen gösterdiHayırlı olsun paşamıza maşaAllah ❤
Sabırlı ol cnm, senin için çok zor bi durum biliyorum. Alttan almaya çalış. Zaten biraz toparlanınca yaptıklarını farkedecektir. Kızsa da, kırsa da üzüntüsüne ver. Uzaktan da olsa destek olmaya çalış. İnşallah çabuk atlatır eşin.esim normalde beni benden cok dusunurdu ama suan kafasi hc yernde degl en ufak seyde sinirlenip bana bagiriyor. yanmda olmuyorsn flan diyor ole arada kaldim ki kizlar anlatamam
Orda neden öyle ki anlamadım. Bu genel birşey değil mi ? Başka hastaneler yok mu gidebileceğin ? Kendi doktoruna danış istersen canım. Rahim uzunluğuna normal doktor da bakar ama vajinal bakıyorlar sanırımDetaylı henüz yapılmadı ya 5 agustosta yapılacak nasıl olacak bilmiyorum burada doktor 21 hafta sonrası yapmıyormuş detaylı ultrason benim bebegim 21 hafta gösteriyor 5 agustosa 23 hafta olacak yapmazlarsa ne yapıcam
Burada 2 hastane var Bi araştırma bide devlet hastanesi devlet hastanesi yapmıyor detaylı hastayı direk araştırma hastanesine yönlendiriyor buradaki hastaneler biraz garip araştırma hastanesi de 2 li test yapmayıp ilçedeki hastaneye yönlendiriyordu zamanında anlamadım yani düzeniniOrda neden öyle ki anlamadım. Bu genel birşey değil mi ? Başka hastaneler yok mu gidebileceğin ? Kendi doktoruna danış istersen canım. Rahim uzunluğuna normal doktor da bakar ama vajinal bakıyorlar sanırım
Yaa kediler bende çok seviyorum çok tatlılar kızım da çok istiyor ama ben daha cesaret edemedim bakımını üstlenmeyi. Hmm doktor öyle dediyse doğrudur canımEvet eşime dedim kesin bir şekilde. Evde bakacaksak aşısını yaptır dedim. Dayanamıyorum dokunmadan. Çok miniş. Bide beni annesi olarak görüyor sanki. Başka bir yaklaşıyor banao yüzden mutlaka yaptırmalıyız dedim bakalım canım.
Tuzlu ayran demedi doktorum çünki tuzdan uzak durmam gerekiyor idrar testinde bişey çıkmış az miktarda. Doktorum yağlı ekşi tuzlu şeylerden uzak dur dediydi. O yüzden demedi sanırım tuzlu ayranı.
Canım cinsi ne kedinin fotosunu atsan da görsek bende az özlem gidereyim ailenin evinde 6 kedim var buraya getiremedim kıyamadım köyde rahatlar özgürce bahçede geziyorlar burada eve kapanacaklar diye gönlüm el vermedi ama kedim 3 tane yavruladı eşimi ikna edersem yavrusunu alıp evde alıştırmak istiyorum bendeEvet eşime dedim kesin bir şekilde. Evde bakacaksak aşısını yaptır dedim. Dayanamıyorum dokunmadan. Çok miniş. Bide beni annesi olarak görüyor sanki. Başka bir yaklaşıyor banao yüzden mutlaka yaptırmalıyız dedim bakalım canım.
Tuzlu ayran demedi doktorum çünki tuzdan uzak durmam gerekiyor idrar testinde bişey çıkmış az miktarda. Doktorum yağlı ekşi tuzlu şeylerden uzak dur dediydi. O yüzden demedi sanırım tuzlu ayranı.
Hmm anladım cnm özel hastane yok mu danışabileceğinBurada 2 hastane var Bi araştırma bide devlet hastanesi devlet hastanesi yapmıyor detaylı hastayı direk araştırma hastanesine yönlendiriyor buradaki hastaneler biraz garip araştırma hastanesi de 2 li test yapmayıp ilçedeki hastaneye yönlendiriyordu zamanında anlamadım yani düzenini
Özel klinik var da şu sıra maddi olarak gidebilecek durumda degiliz eşim araba aldı borçlandı biraz onun için bazı şeyleri kısıyoruzHmm anladım cnm özel hastane yok mu danışabileceğin
Bizimkisi erkek canım heyecanla bekliyorum bakalım inşallah yakında hissederizMerhabalar günümüz aynı sizinlebende dün yazmıştım hareketlerini hissedemiyorum hala diye, doktora sordum 22.haftaya kadar hissedersin daha küçük dedi ama yine de merakla bekliyorum tabi kız bebek olunca hareketleride çok sert olmuyormuş tabi onunda etkisi var sanırım sizin bebeğiniz de kız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?