2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Dikkat et kendine canım alerjik ürünlerden uzak dur astımı olan kişilerde bu durum daha çok ortaya çıkabiliyor.Benim bebiş uyutmuyor bu aralar idrar kesemede vuruyor ben hemen WC koşuyorum
Merhabalar bir süredir girmiyordum buraya kasım sonu gibiydi doğumun ama sanırım aralığa kayma ihtimali var aranıza yeni katıldım
Hg canım

Dikkat et kendine canım alerjik ürünlerden uzak dur astımı olan kişilerde bu durum daha çok ortaya çıkabiliyor.Benim bebiş uyutmuyor bu aralar idrar kesemede vuruyor ben hemen WC koşuyorum

Hg canım
Ay ben de canım yaa kaç kere tuvalete koşuyorum. Tuvalet yatak odamda neyseki. Ve eşimle yattığımız yerleri bile değiştirdik tuvalete yakın ben yatayım dedim
Büyüyünce nasıl vuracaklar kim bilir. Hiç tutamıycaz
Alerjik ürünler o kadar fazla ki

Aynen cinsiyeti bilerek hissetmek farklı oluyor
Rutin kontrolde bakıyorlarmış canım zaten sorun olsa söylerlermiş
Ay inşallah buradaki doktorlar da bakmıştır içimi rahatlattın sagol

Aynen cinsiyeti bilerek hissetmek farklı oluyor

Ay inşallah buradaki doktorlar da bakmıştır içimi rahatlattın sagol
Bende burada yazılanları okuyunca tedirgin olup gittiğimde ilk bunu sormuştum onu siz sormasanız da tabii ki biz bakıyoruz diye tersledi hatta beni

Bende burada yazılanları okuyunca tedirgin olup gittiğimde ilk bunu sormuştum onu siz sormasanız da tabii ki biz bakıyoruz diye tersledi hatta beni
Peki sen özele mi gidiyorsun yoksa devlet hastanesi mi bazı devlet hastanesi doktorları ilgisiz oluyor ya belli de olmaz hani ama bu son gittigim doktor çok iyiydi artık hep onu tercih edicem sonunda doktordan yana şansım döndü bu zamana kadar kaç doktor denedim hepsi işini zorla yapıyor gibiydi

esim normalde beni benden cok dusunurdu ama suan kafasi hc yernde degl en ufak seyde sinirlenip bana bagiriyor. yanmda olmuyorsn flan diyor ole arada kaldim ki kizlar anlatamam

insallah canm benm insallah

Bugün çok şükür 3'lü testim de güzel çıktı. Benim doktorum 2'li ve 3'lü test yaptırıyormuş.

Birdahaki kontrol artık detaylı ultrasona inşallah.

Ve az önce ellerim karnımda 10-15 dakika bekledim ve 3-4 defa vurdu miniğim ya nasıl güzel bir hismiş

esim normalde beni benden cok dusunurdu ama suan kafasi hc yernde degl en ufak seyde sinirlenip bana bagiriyor. yanmda olmuyorsn flan diyor ole arada kaldim ki kizlar anlatamam
Sabırlı ol cnm, senin için çok zor bi durum biliyorum. Alttan almaya çalış. Zaten biraz toparlanınca yaptıklarını farkedecektir. Kızsa da, kırsa da üzüntüsüne ver. Uzaktan da olsa destek olmaya çalış. İnşallah çabuk atlatır eşin.

Orda neden öyle ki anlamadım. Bu genel birşey değil mi ? Başka hastaneler yok mu gidebileceğin ? Kendi doktoruna danış istersen canım. Rahim uzunluğuna normal doktor da bakar ama vajinal bakıyorlar sanırım

Orda neden öyle ki anlamadım. Bu genel birşey değil mi ? Başka hastaneler yok mu gidebileceğin ? Kendi doktoruna danış istersen canım. Rahim uzunluğuna normal doktor da bakar ama vajinal bakıyorlar sanırım
Burada 2 hastane var Bi araştırma bide devlet hastanesi devlet hastanesi yapmıyor detaylı hastayı direk araştırma hastanesine yönlendiriyor buradaki hastaneler biraz garip araştırma hastanesi de 2 li test yapmayıp ilçedeki hastaneye yönlendiriyordu zamanında anlamadım yani düzenini

Yaa kediler bende çok seviyorum çok tatlılar kızım da çok istiyor ama ben daha cesaret edemedim bakımını üstlenmeyi. Hmm doktor öyle dediyse doğrudur canım

Canım cinsi ne kedinin fotosunu atsan da görsek bende az özlem gidereyim ailenin evinde 6 kedim var buraya getiremedim kıyamadım köyde rahatlar özgürce bahçede geziyorlar burada eve kapanacaklar diye gönlüm el vermedi ama kedim 3 tane yavruladı eşimi ikna edersem yavrusunu alıp evde alıştırmak istiyorum bende

Hmm anladım cnm özel hastane yok mu danışabileceğin

Bizimkisi erkek canım heyecanla bekliyorum bakalım inşallah yakında hissederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…