Özel hastaneye gidiyorum canım ama hepsi bakıyordur risk almazlar önemli bir konu sonuçtaPeki sen özele mi gidiyorsun yoksa devlet hastanesi mi bazı devlet hastanesi doktorları ilgisiz oluyor ya belli de olmaz hani ama bu son gittigim doktor çok iyiydi artık hep onu tercih edicem sonunda doktordan yana şansım döndü bu zamana kadar kaç doktor denedim hepsi işini zorla yapıyor gibiydi
al bendende o kadar bugün eşimle dısarda yemek yiyoduk tabi elim rutin dayagıni yiyodu benden o ara tepik attı kızım onla uğrasmayı bıraktım kızıma sardım bu seferdeHehehhh bende her kıpırdadığında o an olduğum mekanı unutup ona odaklanıyorum ve suratımda salakça bi gülümseme oluyoo
Kızım doğum videoları hele erken doğum videoları izleme yaa
ya yapılıcak iş degil acayip sogıdum bu işten şirket sayesinde dogum dan sonra bekliyolar bemdw gelirim diyorum ama rüyalarında görürler komple meslegi bırakıcam güwenlik demek şamar oğlanı dmektırOyle canım çok zor işin. Seni iyi anliyorum eşim de güvenlik görevlisi özelde. Ne bayramı var ne resmi tatilleri. 8 senedir aynı şirkette hâlâ senede 14 gün izni var. Devlet memuru olsa izin seneden seneye artıyor.
Senin için en azından gece vardiyasını kaldırmaları iyi olmuş. En azından zorlandığında rapor al gitme. Kimse karışamaz doktorun verdiği rapora boşver .
Canım cinsi ne bilmiyorum kediler hakkında hiçbir bilgim yok aslında. Hiç sevmezdim yaklaşamazdım bile. Eşim senelerdir ister ısrar eder de kesinlikle hayır derim. Bunu getirdi görür görmez bir bağ oluştu aramızda. Annesi gibi görüyor beni sanırım.Canım cinsi ne kedinin fotosunu atsan da görsek bende az özlem gidereyim ailenin evinde 6 kedim var buraya getiremedim kıyamadım köyde rahatlar özgürce bahçede geziyorlar burada eve kapanacaklar diye gönlüm el vermedi ama kedim 3 tane yavruladı eşimi ikna edersem yavrusunu alıp evde alıştırmak istiyorum bende
Alıştın mı artık kız annesi olmayaal bendende o kadar bugün eşimle dısarda yemek yiyoduk tabi elim rutin dayagıni yiyodu benden o ara tepik attı kızım onla uğrasmayı bıraktım kızıma sardım bu seferde
Bizde çok ani oldu ya. 1 hafta önce biri çıkıp dese ki bi kediyi seveceksin çok bağlanacaksın hadi ordan derdim. Ama şimdi noluyo bana bilmiyorum. Sevdirdi kendini kerataYaa kediler bende çok seviyorum çok tatlılar kızım da çok istiyor ama ben daha cesaret edemedim bakımını üstlenmeyi. Hmm doktor öyle dediyse doğrudur canım
İnşAllah bakıyorlardıÖzel hastaneye gidiyorum canım ama hepsi bakıyordur risk almazlar önemli bir konu sonuçta
Tekir canım benim kedimin birtanesi bundan ama o 5 yaşında kocaman bişey bu cins çok güzel oluyor büyüdüğü zaman tüylerinin dokusu çok hoş Bi hal alıyor benimki biraz huysuz tabi canı isterse sevdirir canı istemezse sevdiğim zaman suratıma tokatı yapıştırıyor köye gidince yine mıncırıcam tabi umarım elinden saglam çıkarımCanım cinsi ne bilmiyorum kediler hakkında hiçbir bilgim yok aslında. Hiç sevmezdim yaklaşamazdım bile. Eşim senelerdir ister ısrar eder de kesinlikle hayır derim. Bunu getirdi görür görmez bir bağ oluştu aramızda. Annesi gibi görüyor beni sanırım.
Bizde bahçe var ama bahçede mi baksak eve mi alsak karar veremiyoruz bi türlü ya. Korkuyorum gece bahçede kalırsa kaçar gider ya da kötü kediler gelir bişey yapar diye. Büyükçe duruyor fotolarda ama ufak daha. Bi Eki Görüntüle 2667648
Bide kırılgan ürkek bi kedi. Arsız değil. Sanki bişey yapmadan evvel senden izin alıyor. Ben eskiden kucağıma almazdım. Gelip önümde durur miyavlardı. Baktı ben ona git burdan falan yapmıyorum ondan sonra yavaş yavaş kucağıma geliyor. Çok alıştım ya gün içinde çok özlüyorum. Giderse çok üzülürüm.
Eki Görüntüle 2667649
İyiyiz canım kimsede sorun yok bildiğim kadarıyla sen nasılsın bebişin nasılKızlar selam herkeseumarım iyisinizdir. 2 gündür banlıydım saçma sapan bişeyden. Nasıl gidiyor herkesin bebişi iyi mi?
İyiyim ben de çok şükür. Geçen aile hekimine tahlil vermiştim, sonuçlarım çıkmış internetten baktım karaciğer enzimlerim yükselmiş, ona moralim bozuldu. Doktor kontrolüme de daha var, doktora mesaj attım geri dönmedi. Eğer o önemli değilse iyiyimİyiyiz canım kimsede sorun yok bildiğim kadarıyla sen nasılsın bebişin nasıl
İnşAllah sorun yoktur canım bende geçenler kan verdim de sorun yok şükür kan ilacı falan vermedi doktor inşallah seninki de kötü bir şey degildirİyiyim ben de çok şükür. Geçen aile hekimine tahlil vermiştim, sonuçlarım çıkmış internetten baktım karaciğer enzimlerim yükselmiş, ona moralim bozuldu. Doktor kontrolüme de daha var, doktora mesaj attım geri dönmedi. Eğer o önemli değilse iyiyim
İnşallah canım. Aslında ben biraz araştırdım gebelik kolestazı diye bişey varmış benimkinin ileri versiyonu o oluyor sanırım. Öğreneceğim artık forumu falan kurcaliyim biraz illaki başına gelen vardırİnşAllah sorun yoktur canım bende geçenler kan verdim de sorun yok şükür kan ilacı falan vermedi doktor inşallah seninki de kötü bir şey degildir
yine niye banlandin yaKızlar selam herkeseumarım iyisinizdir. 2 gündür banlıydım saçma sapan bişeyden. Nasıl gidiyor herkesin bebişi iyi mi?
Kolesterol gibi bişey mi acaba karaciğer enzimleriyle ilgili olunca o aklıma geldiİnşallah canım. Aslında ben biraz araştırdım gebelik kolestazı diye bişey varmış benimkinin ileri versiyonu o oluyor sanırım. Öğreneceğim artık forumu falan kurcaliyim biraz illaki başına gelen vardır
BDV bölümünde bir yorum yazmıştım ama banım açılınca sebebi görünce şoka girdim öyle gereksiz kiyine niye banlandin ya
Evet canım onun gibi sanırım karaciğer yağlanması işte. Kiloluyum o yüzden sanırım. Ama 75 kg hamile kaldım yani öyle obez falan da değilim. Üzüldüm açıkçasıKolesterol gibi bişey mi acaba karaciğer enzimleriyle ilgili olunca o aklıma geldi
Karaciğer enzimleri çok önemli hamilelikte takip etmelisin canımİyiyim ben de çok şükür. Geçen aile hekimine tahlil vermiştim, sonuçlarım çıkmış internetten baktım karaciğer enzimlerim yükselmiş, ona moralim bozuldu. Doktor kontrolüme de daha var, doktora mesaj attım geri dönmedi. Eğer o önemli değilse iyiyim
Canım eger doktor sana kolesterol derse gittiginde ona Ceviz suyu iyi geliyor hamilelikte içilir mi sor babamın kolesterol vardı kuru cevizi akşamdan bir suya ıslardık sabah o suyu içerdi babam ve kolesterolden kurtuldu sana da kolesterol denirse sorup bunu deneyebilirsinEvet canım onun gibi sanırım karaciğer yağlanması işte. Kiloluyum o yüzden sanırım. Ama 75 kg hamile kaldım yani öyle obez falan da değilim. Üzüldüm açıkçası
Evet bahçede bi yere gideyim hemen peşimde koştur koştur geliyor. Geçen gün acelem vardı elimde de tava. Farketmemişim aceleyle giderken tekme atıp kenara fırlatmışım. Ay o kadar kötü oldum ki kaç kere özür diledim minnoştan.Tekir canım benim kedimin birtanesi bundan ama o 5 yaşında kocaman bişey bu cins çok güzel oluyor büyüdüğü zaman tüylerinin dokusu çok hoş Bi hal alıyor benimki biraz huysuz tabi canı isterse sevdirir canı istemezse sevdiğim zaman suratıma tokatı yapıştırıyor köye gidince yine mıncırıcam tabi umarım elinden saglam çıkarımbu arada canım sev ama fazla şımartma çünkü ilerde ayagına falan çok dolanır Bi iş yapamazsın ben kaç defa kedilerim yüzünden yürürken yere kapaklandım. Bir kediyle yaşamak çok güzel bir duygu ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?