2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar süt gaz yapıyor diye içine çörekotu yağı koydum oda damlama şeklinde değildi çok geldi içmiş bulundum şimdi baktım düşük yapma riskini artırır diyor bir kereden bişey olmaz inşallah değil mi bir tatlı kaşığı içmiş oldum

Çatlama belırtısı dıyorlar canım . Kasıma yada kıyafet üzerinden kası diyorlar nekdr dgru bılemıyorum
cilt çatlicaksa yağmış kremmiş kaşımamakmış hiiiç çözüm degil genetiğinde de warsa çatliyosun ben ilk dogumumda eskisi gibi dümdüz karnım olcak sanıyodum kimse uyarmadı beni karnım hiç eski halini almadı alışmam uzun zaman aldı tam alışıyorum derken bu bebe oldu

korkma canım allahın izniyle bişe olmaz içini ferah tut

bende cok tırsıyorum . Eşler de degısme oluyor mu acaba dogumdan sonra

bende cok tırsıyorum . Eşler de degısme oluyor mu acaba dogumdan sonra
eski eşim ben 110 kiloyken pörsümüşsün seni bu halinle kımse almaz diyodu ama aramız çok bozuktu kötüydük baya azmettim sabrettim 40 kilo werdim taş gibi oldum güwnlik kimlğimi kurs birinciliğyle bitirp herifide bosadım şimdi aslan gibi koca buldum oh mis bide çocuk yaptım heeeh değme keyfime eski koca hala bekar

Sen ciddiymıssın ben bi an dalga gecıyosın sanmıstım Helal olsun valla . Sen ona evlat ver canından can ver o sana pörsümüşsün desın

Sen ciddiymıssın ben bi an dalga gecıyosın sanmıstım Helal olsun valla . Sen ona evlat ver canından can ver o sana pörsümüşsün desın
yok canım ya wala. öyle söyluyodu şimdi çok şükğr mutluyum eşim hiç kötü söz etmedi doğum yapmışsın normaldir diyodu özgüwenim sıfırdı asla üstümde atlet olmadan karsısına çıkamıyodum zManla alıstırdı kendimle barısık olmama saolsun

kız adam ki lo aldım diye begenmiyodu beniiiii bildigim kadarıyla aldatmıyodu ama ayda 1 kere sokuluyodu yanıma ben zayıflamaya basladıkca yanıma gelmek istedi(odaları ayırmısştık) izin wermedim
Cibiliyetsız herıf . Kendılerı göbekle dolasır . Biz evladımız ıcın vucudumuzdan fedakarlık ederiz begenmezler . Dur kız benımkıde laf ederse idolüm sensın

Benim oğlandan kalan casual cadillac marka travel arabam var çok memnundum:)

Suan kac kılosun canım

Cibiliyetsız herıf . Kendılerı göbekle dolasır . Biz evladımız ıcın vucudumuzdan fedakarlık ederiz begenmezler . Dur kız benımkıde laf ederse idolüm sensın
kız eski herif 160 boyunda 50 kilo bişeydi küçücük 50 kilo kocamı olur beiyi sabretmişim ewlenmem diyodum ama en fazla 1 yıl sonra şimdiki eşimle tanıstık çok sewdim

wala 70 le hamile kaldım şimdi 82.5 kiloyum esim beni aslan parçası diye sewiyobakalım son 3 ay da adamı kacırtmazsam iyidir kilolardan dolayı ama ben zayıflarımya
Cogu ödem oluyor zaten hamılelıktekı kılonun ilk dogumun normal mıydi

Erkegın zayıfı da ne bıleyım hıc sevmem
sormaaaa sorma genetikmiş onlarda cahilken aldık bi kere kocayı ben 165 boyunda balık etliyim o ufak tefek bişeydi o haliyle bide dayagını yerdim en son yıne sarhoş geldi ewe beni döwcekti aldım bunu elime mahallenin ortasında yermisin yemezmisin içim sogudu anasıda kendini yerlere atıyodu oglumu döwüyo gelin diye

Cogu ödem oluyor zaten hamılelıktekı kılonun ilk dogumun normal mıydi
ewet canım haklısın ödemdi çoğu biraz hareketle gitti hepsi sezeryan dogurmuştum ama 6 yıl gecti buny normal yapmak istiyorum korkuyorum aslında ama eşim heweslendrdi normal yap diye

Şiddettemı vardı neyseki kurtulmussun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…