Kızlar selamlar. Ödemleriniz başladı mı? 5.aya girdik havalar da malum benim ayak bileklerimde 5 6 saat sarkık durunca şişmeler başladı aşırı değil ama şişiyorlar. Genelde ellerimle ayak bileklerimde oluyor. Tansiyonumu 3 4 kez ölçüyorum normal, tuzlu da yemiyorum. Bu durumda olanlar var mı?
Doktoruna sordun mu canım hiç? Benim de hamilelik öncesinde kapri çorabı giydiğimde etlerm fırtlardı akşama yani şişiyordu ama bu o zamankinden biraz fazla. Yarın sorcam bakalım ne dicek. Buraya da yazarım
Bende ilk 3 ay 2 kilo vermiştim 19. Haftaya kadar 2 kiloyu geri aldım, birkaç gün önce tartıldıldığımda üstüne 2 daha almışım toplam 4 yani. Çok fazla geldi 3 haftada 2 kilo ama göbeğim büyümeye başladı ondan mı bilmiyorum
Ben kaşınıyorum canım özellikle göğüslerimle boynumun stası iman tahtası derler hani geceleri kaşınıyor. Bu kaşıntının ben değerlerimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Seninde yükseklik var mıydı değerlerinde?
Eski tahlillerime baktım, benim ast ve alt hamile kalmadan öncede yüksekmiş, hamile kalınca biraz daha yükselmiş şimdi daha da yükselmiş. ben çok ciddiye almazdım ama öyle şeyler okudumki 34. Haftadan sonra yükselince sezaryene alıyorlarmış anneleri vs. Bi tık korktum vitaminleri bıraktım hemen
Ben kaşınıyorum canım özellikle göğüslerimle boynumun stası iman tahtası derler hani geceleri kaşınıyor. Bu kaşıntının ben değerlerimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Seninde yükseklik var mıydı değerlerinde?
Benim de onlar kaşınıyor iman tahtası boynum önceden ve 1.5 ay önce hiç yoktu yükseklik ama ilerledikçe belki yükselmiştir canım . Yarın ben de kan vereyim
Ya ben bu aralar kabız gibiyim ya hamileliğin başından beri o kadar rahat çıkıyordum ki tuvalete. Kendime hayret ediyordum çünki normalde hep kabız olurdum. Şimdi yine başladı sanki. Of ya. Karnım ondan şiş oluyor. Tuvalete çıkınca çok hafif hissediyorum ama
Doktoruna sordun mu canım hiç? Benim de hamilelik öncesinde kapri çorabı giydiğimde etlerm fırtlardı akşama yani şişiyordu ama bu o zamankinden biraz fazla. Yarın sorcam bakalım ne dicek. Buraya da yazarım
Benim yapım böyle ben daha önce başka doktorlara da gitmiştim bi yığın test yaptılar bi şey çıkmadı. Kilodan kuzum hep zayıfken yoktu böyle bişeyim ve genetik tabi
Yüksek olması karaciğer yağlanması demek oluyor işte sanırım. Hiç düzgünce bir görüşme yapamadım bunla alakalı hamileliğimin başında doktor değiştirmiştim falan kaynadı konu
Benim de onlar kaşınıyor iman tahtası boynum önceden ve 1.5 ay önce hiç yoktu yükseklik ama ilerledikçe belki yükselmiştir canım . Yarın ben de kan vereyim
Bende de var cnm. Ama eskiden de olurdu o yüzden normal gibi geldi bana.
Benim tüm karnımda oluyo. Sabah çok iyi bi tek. İş yapmaya başlayınca taş gibi oluyo karnım. Ev de büyük. Farkında olmadan yoruluyorum sanırım.
Kızlar 3 kilo da ben almışım. 66 oldum. İlk hamileliğimde bu kiloyla doğuma gitmiştim. Hayatımda ilk kez 70’li kiloları görücem sanırım. Yaş ilerleyince hamilelik daha zormuş. Çabuk yoruluyorum, hantal hissediyorum, bi tuhaf haller
Canım sertleşme hissettiğin an hemen yat. Elindeki işi bırak hemen yat. Çünki tehlikeli olabiliyor bazen. Doktorum dediydi. Fazla kasılmadan suyun sızabilir diye. O yüzden ben öyle ağrı olunca hemen yatıyorum yatamadığım durumda da oturup arkamı yastıkla destekliyorum canım.
Bende ilk 3 ay 2 kilo vermiştim 19. Haftaya kadar 2 kiloyu geri aldım, birkaç gün önce tartıldıldığımda üstüne 2 daha almışım toplam 4 yani. Çok fazla geldi 3 haftada 2 kilo ama göbeğim büyümeye başladı ondan mı bilmiyorum