2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimle aynı haftalarda olan kızlar. Akıntınız var mı?
Benim süt beyazı akıntım var yoğunlaşıyor bazen. Garip bi kokusu da var. İğrenç değil de kendine has bir koku.
Sizin de öyle mi?
Benimde öyle akıntım var normal diyorlar yeşil ağır kokulu olunca sıkıntı oluyor

@elf2 çok geçmiş olsun rabbim seni ve yavrunu korusun canım
Allah razı olsun canım cümlemizi
Oğlumda bende hiç ağırlaşmadım hatta 30 kilo almıştım ona rağmen günde 10 km yürüyerek alışveriş yapıyordum eşim pert olurdu doğumdan bir gün önce duvarları silmiştim
Merhaba kızlar detaylı usg bugün yaptırdım bende çok şükür sağlıklıymış toplam 5 kilo almışım bende
MaşaAllah çok sevindim
Kızlar çok şükür covidi atlattım, bugün negatif sonuç aldım, Allah kimseye yaşatmasın.
Geçmiş olsun canım Rabbim cümlemizi bu musibetlerden korusun
Bende bu aralar kabızım dediğin gibi tuvalete çıkınca baya hafifliyorum ama çıkamayınca karnım patlayacak gibi oluyor

Kızlar ben pek kilo almadım daha tok karna tartılınca 1 kilo almış oluyorum göbüş hala yok

Nee duvar mı sildin
İyi cesaret vallahi
Benim de camlar mart ayından beri silinmiyor ama o kadarına cesaret edemiyorum dengemi falan kaybederim diye

Ben de fiZyoterapistim csnım ama gebeliğin başından beri raporlu ve izinliyim . 24. Haftaya kadar inşaallah rapor alcam yine
Virüsten dolayı sanırım işe gidemiyorsun? Çok iyi bence . Ben de evden çalışıyorum ama rahat giyinmekten başka bir avantajı yok aynı tempo

Virüsten dolayı sanırım işe gidemiyorsun? Çok iyi bence . Ben de evden çalışıyorum ama rahat giyinmekten başka bir avantajı yok aynı tempo
İlk başta idari izin vardı canım , ben aşırı kusuyordum heyet raporu aldım , sonra izin derken hiç işe gitmedim canım. İnşaallah hayırlsı ile bebeğimizle birlikte doğum iznine çıkarız

Ben sanırım kabız oldum ya o da etki ediyor. Tuvalete gidemedikçe karnım ağırlaşıyor gibime geliyor
Ya bugün o bende de var bide kayınvalidem geldi onu hastaneye götürdüm bütün gün hastanede oturmaktan da iyice şiştim çok rahatsız bir durumdayım karnım davul gibi oldu gaz sıkışmasından kabız olunca bana da öyle geliyor vişne suyu iç canım yada kayısı suyu iyi gelir onlar bol bol da su tüketmeye çalış

Aslında nette bakınca da artık haftada yarım kilo almamız normalmiş. Ama ilk zamanlar almayınca bir tuhaf geliyor

Evet birden olunca bana da fazla geldi, halbuki normal yiyorum aşırı bir beslenmem de yok hamilelikten önce nasılsa şimdi de öyle. İştahım açık ama aşırıya da kaçmıyorum anlamadım nasıl oluyor

Bebek arabası araştırmalarına başlayan var mı kızlar, hangi markalara bakıyorsunuz? Ben hem travel sistem olsun puset takılsın hem de hafif uzun vadeli kullanılacak bişey olsun istiyorum ama hangi markalara bakmak lazım emin değilim. Mamas&papasın modelleri hoşuma gitti şimdilik

Benim yapım böyle ben daha önce başka doktorlara da gitmiştim bi yığın test yaptılar bi şey çıkmadı. Kilodan kuzum hep zayıfken yoktu böyle bişeyim ve genetik tabi
Ben de kiloluyum zaten zayıflara göre kilolular daha çok ödem tutarlarmış. Bunu doğurursam hayırlısıyla Allah ikinciyi de nasip ederse zayıflamadan yapmak istemiyorum bu sefer. Zaten yine eski halime göre 25 kg zayıf hamile kaldım ama bu sefer daha da zayıf olmam lazım çünkü en ufak bir şey olsa hep kiloma bağlıyorum pişmanlık duyuyorum

Ben Joie Litetrax 4 Travel sisten modelini beğendim ebebekte, yorumları da güzeldi. Arabayı da gördüm mağazada ama fikir de değiştirebilirim tabi bana belli olmaz

Bizim oglumdan kalan var canım. 3 sene kullandım hatta oğlum bacağı alçıdayken hep arabasında gezdi dışarıda yine de taş gibi. Soo Baby explora markası. Puseti de üstüne takılıyor. Şuan sanırım sıfırı yok. Ama özellik olarak arka ve önlerde birer tekerleği var ve büyük tekerlek olmasından dolayı çok kullanışlı. Alacaksan buna dikkat etmeni öneririm. Ve hafifliğine tabi

Kızlar anteplıyım ve acıyı cok sevıyorum doktorum bu konuda kısıtlamadı ama biri esıme cok acı yemesın bebegun gozlerı kör olur demiş bu konuda fıkırlerınız nedir

Seni çok iyi anlıyorum ben hamile kaldığımda ilk diyetisyeni aradım 25 kilo mu alıcam yani şimdi diye. Öyle korkuyorum ki. Şuan diyetisyene gitmiyorum ama çok pişmanım keşke zayıf hamile kalsaydım. Gerçi planlı gebelik değildi benim de pek bi suçum yok böyle nasipmiş şükürler olsun her türlü ama zor yani

Benim beğendiğim modelde de ağırlığı 7 kg yazıyor emsallerine göre hafif gibi tek elle açılıp kapanabiliyor. Yokuşlu bir yerde oturuyorum rahat sürebilmek için tekerleri büyük olsa daha mı rahat olur yokuşta acaba

Kızlar anteplıyım ve acıyı cok sevıyorum doktorum bu konuda kısıtlamadı ama biri esıme cok acı yemesın bebegun gozlerı kör olur demiş bu konuda fıkırlerınız nedir
Bence çok saçma hele ki doktor kısıtlamadıysa korkacak bişey yok. Ama genel düşüncem herşeyin fazlasının zarar olduğu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…